Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamadan yaklaşık bir saat sonra regl ağrısı kadar kuvvetli 4saat boyunca ağrı yaşadım. Hatta ayakta bile duramıyordum. Ayrıca aşılamanın 7. 8. Ve 9. Günleri de regl ağrısı gibi ağrı yaşadım ama regl olmadım. Bugün test günüm,sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum
Büyük merakla bende bekliyorum güzel haberlerinizi inşallah. 🙏🏻🙏🏻

Bugün kontrolde 3 yumurta kaldığını söyledi doktor. Pazar sabahı aşılamam olacak inşallah. İlki kadar çok ümitli değilim bu defa daha sakinim 😔 hakkımızda hayırlısı olsun
Bende 3 yumurtayla ikinci asilamami oldum hayirlisi inşallah hakkimizda 6 gun oldu olali

Evet,aşılamadan sonra fitil olarak vajinal yoldan ya da ağız yolu ile kullanıyorsunuz. Aşılamadan sonra 14gün boyunca kullandım. Bugün sonuç günüm,sonuca göre bırakacağım.
Benimde aşılamadn sonraki 3. Günüm mutlaka haber ver inşallah olumlu sonuçlarını bekliyoruz

Kozlar merhaba ben de ikici aşılamamı yaptırdım 5 martta yarın sonucumu öğreneceğim inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız🤲🏻

Bugün kontrol vardı.. 2 yumurtam gelişmiş 10 ve 11 mm doktor 3 gün daha gonal f 62.5 luk verdi, pazartesi tekrar çağırdı, gün aşırı ilişki olsun dedi, aşılama tarihi belli olur heralde gidince

Selam herkese, bende bu ay aşılama yaptıracağım ilk kez. Bugün 3.kez Gonal f iğnemi yaptım. Daha önce femara klomen falan kullanmıştım ama sağlıklı gebelik olmadı.
İnşallah bu ay hepimize şanslı gelir🥰
🙏🏻

Vajinismus atlattım ilişki de sorunum yok artk ama aşılama işleminde yine kendimi çok sıktım 😔 doktor kendini çok kastın dedi. O yüzden ilk aşılama tutmamış olabilir. İkinciyi anestezi altında yapacak yarın 😔 dua edin bana
Hayirlisi olsun Allah yardimcin olsun inşallah

Back
X