- 10 Ocak 2022
- 202
- 195
- 33
- 31
MaşallahKucağımda teyzesi 3 aylık şuankızım . Darısı sizlere nasip olsun inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahKucağımda teyzesi 3 aylık şuankızım . Darısı sizlere nasip olsun inşallah
![]()
Ayy 3. Günümü bende hatırlıyorum hatta buraya yazmıştım yineDaha 3. Günğm10 gün var yanii en az
Büyük merakla bende bekliyorum güzel haberlerinizi inşallah.Aşılamadan yaklaşık bir saat sonra regl ağrısı kadar kuvvetli 4saat boyunca ağrı yaşadım. Hatta ayakta bile duramıyordum. Ayrıca aşılamanın 7. 8. Ve 9. Günleri de regl ağrısı gibi ağrı yaşadım ama regl olmadım. Bugün test günüm,sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum
Bende 3 yumurtayla ikinci asilamami oldum hayirlisi inşallah hakkimizda 6 gun oldu olaliBugün kontrolde 3 yumurta kaldığını söyledi doktor. Pazar sabahı aşılamam olacak inşallah. İlki kadar çok ümitli değilim bu defa daha sakinimhakkımızda hayırlısı olsun
Benimde aşılamadn sonraki 3. Günüm mutlaka haber ver inşallah olumlu sonuçlarını bekliyoruzEvet,aşılamadan sonra fitil olarak vajinal yoldan ya da ağız yolu ile kullanıyorsunuz. Aşılamadan sonra 14gün boyunca kullandım. Bugün sonuç günüm,sonuca göre bırakacağım.
Az kalmış hadi haber verirsin inşallah meleğin seninledir benimki benimleeeAyy 3. Günümü bende hatırlıyorum hatta buraya yazmıştım yinebenim de bugün 8. Günüm.
Veririm tabi kiAz kalmış hadi haber verirsin inşallah meleğin seninledir benimki benimleee
İnşallahhh olumlu sonuçlanırrrKozlar merhaba ben de ikici aşılamamı yaptırdım 5 martta yarın sonucumu öğreneceğim inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız![]()
İnşallahhhhhhSelam herkese, bende bu ay aşılama yaptıracağım ilk kez. Bugün 3.kez Gonal f iğnemi yaptım. Daha önce femara klomen falan kullanmıştım ama sağlıklı gebelik olmadı.
İnşallah bu ay hepimize şanslı gelir
![]()
Sonucunuz belli olunca haber verin lütfenKozlar merhaba ben de ikici aşılamamı yaptırdım 5 martta yarın sonucumu öğreneceğim inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız![]()
Ben ilkinde kendimi çok sıktım doktor çok kasıyorsun diyip durdu. O yüzden tutmamış olabilir diye düşünüyorum. Yarın ikinci aşılama için anestezi alacağım.Bende 3 yumurtayla ikinci asilamami oldum hayirlisi inşallah hakkimizda 6 gun oldu olali
Neden anestezi aliyosunBen ilkinde kendimi çok sıktım doktor çok kasıyorsun diyip durdu. O yüzden tutmamış olabilir diye düşünüyorum. Yarın ikinci aşılama için anestezi alacağım.
Hayirlisi olsun gelismelerden haberdar edersin artikKızlar merhaba bugün ilk aşılama günüm spermi verdik 14.00 gibi yapilacak rabbim sağlıkla gebelik nasip etsin hepimize
Vajinismus atlattım ilişki de sorunum yok artk ama aşılama işleminde yine kendimi çok sıktımNeden anestezi aliyosun
Hayirlisi olsun Allah yardimcin olsun inşallahVajinismus atlattım ilişki de sorunum yok artk ama aşılama işleminde yine kendimi çok sıktımdoktor kendini çok kastın dedi. O yüzden ilk aşılama tutmamış olabilir. İkinciyi anestezi altında yapacak yarın
dua edin bana
Bsladim bakalım gonal f 75liktenDoktorunla görüş onu kuzum duruma göre verir