Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Of kızlar kaşık ağrısı rahim aatışına dönüştü başka ağrım yok sadece rahim agrisi başına gelen oldumu acaba

Aşılamadan yaklaşık bir saat sonra regl ağrısı kadar kuvvetli 4saat boyunca ağrı yaşadım. Hatta ayakta bile duramıyordum. Ayrıca aşılamanın 7. 8. Ve 9. Günleri de regl ağrısı gibi ağrı yaşadım ama regl olmadım. Bugün test günüm,sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum
Sonuç ne çıktı

İnşallah kuzum 5 gün kullanacgim, sen neler yaptın
Hadi bakalım çok güzel kaliteli yumurtalarımız olsunnn.. 🤲
Bugün son iğnem yarın tekrar kontrol.. Artık inşallah yeterince büyümüştür.. 2 yumurta varmış inşallahh tutarrr.. Çikolata kistim olduğu için çok umutlanamıyorm bile ama hiç belli de olmaz tutunur belki miniğimm🤩🤩

Hadi bakalım çok güzel kaliteli yumurtalarımız olsunnn.. 🤲
Bugün son iğnem yarın tekrar kontrol.. Artık inşallah yeterince büyümüştür.. 2 yumurta varmış inşallahh tutarrr.. Çikolata kistim olduğu için çok umutlanamıyorm bile ama hiç belli de olmaz tutunur belki miniğimm🤩🤩
Benim de çikolata kistim var ilk aşılamanız mı sizin ben bir kez yaptırdım negatif oldu bu ikinci umarım bu kez güzel sonuçlar alırız🤲🏻

Evet ilk aşılama olacak.. Sağ yumurtalığımda 3 cm kist.. Sizin ne kadar.
İnşallah pozitiftir kan verdiniz mi 🤲🤲🤲
Benim de 3 cm kistim hayır vermedim doktor daha erken çıkmaz dedi salı günü kan testi vereceğim sizin kaç yıldır olmuyor acaba ben 2,5 yıldır uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı bu da olmazsa mecbur tüp bebek yaptıracağım çok zor süreçler rabbim herkesin yardımcısı olsun🤲🏻

Benim de 3 cm kistim hayır vermedim doktor daha erken çıkmaz dedi salı günü kan testi vereceğim sizin kaç yıldır olmuyor acaba ben 2,5 yıldır uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı bu da olmazsa mecbur tüp bebek yaptıracağım çok zor süreçler rabbim herkesin yardımcısı olsun🤲🏻
Biz de 1.5 yıldır uğraşıyoruz.. Gitmediğim doktor kalmadı.. Başlarda ne kisti olduğunu bilemediler oyaladılar hep.. En son gittiğim prof kesin çikolata kisti bu ama engel değil dedi.. Engel değil diyip duruyolar ama olmuyor da.. İnşallah aşılamayla olur.. Eşimin ileri hız %10 o yüzden aşılama da umudum var.. Olmazsa da yaza tüp bebek..

Back
X