Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç mm şuan çatlama iğnesi oldunuzmu ?

Aa öyle mi bilmiyordum o zaman tamam teşekkürler 🥰
Hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşallah 🤗
Benim asilamam yapildi 18mm di catlatma ignesi vurulduğumdq garip olan klomenle 3 yumurtam buyuyordu gonal f le 1 yumurta büyüdü 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Umut olmadan yaşanmıyor malesef ben kac defa basarisiz denemeye ragmen hala pes etmedim sizde umudunuzu kaybetmeyin ayni zamanlarda sonuc alacagiz guzel haberler veririz insallah
Her negatifte bi sonraki için kesin negatif çıkacak diye bekliyorum ama ufacık bi umut oluyor yine de. Siz bu hafta içinde hangi gün kan vereceksiniz ?

Her negatifte bi sonraki için kesin negatif çıkacak diye bekliyorum ama ufacık bi umut oluyor yine de. Siz bu hafta içinde hangi gün kan vereceksiniz ?
Cuma günü verecegim ben 7. Gunu idrar testi yaptım sanirim ignedenmis pozitif cikti 2 defa ertesi gun yine yaptim o negatif cikti bakalim cumaya kadarda hicbirsey yapmayacagim

Benim asilamam yapildi 18mm di catlatma ignesi vurulduğumdq garip olan klomenle 3 yumurtam buyuyordu gonal f le 1 yumurta büyüdü 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Benim en son femara ile 2 büyüdü şimdide 2 olmuş aslında iğne daha etkili olmalı..
İnşallah tutmuştur hayırlısıyla pozitif alırısnız😍🥰
4 tane oluşmuştu
Çok iyi oldu mu aşılamanız

Benim en son femara ile 2 büyüdü şimdide 2 olmuş aslında iğne daha etkili olmalı..
İnşallah tutmuştur hayırlısıyla pozitif alırısnız😍🥰

Çok iyi oldu mu aşılamanız
Insallah hepimiz gönlümüzdekine hayirlisiyla kavuşalım .Dogal yolla olan gebelik simdi aşılamayla tup bebekle olmuyor Rabbim bu sefer ol demiştir insallah 😊😊

Herhangi belirti varmi asilamayla ilgili gerci adet olacakmis gibiydim diyor hep hamile kalanlar bende öyleyim su anda
Benim ilk aşılama günü 1,5 gün regl olacakmış gibi hafif ağrım vardı. Sonra kesildi. 1-2 gün önce de kasıklarımda bi sağ bi sol ara ara iğne batıyor gibi oluyor onun ağrısı belimi de ağrıtmıştı 1-2 gün bi de bi şişkinlik hissediyorum. Şuan sadece ara ara yine kasıklarımda sağlı sollu batma gibi oluyor bi de şişkinliğim var. Bel ağrım kalmadı. Onun dışında bişeyim yok.

Cuma günü verecegim ben 7. Gunu idrar testi yaptım sanirim ignedenmis pozitif cikti 2 defa ertesi gun yine yaptim o negatif cikti bakalim cumaya kadarda hicbirsey yapmayacagim
Bende ilk bir haftasında test yapmıştım. Hala iğnenin etkisi devam ediyor mu diye çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bugün yaptım test tekrar negatif çıktı ama varsa bile zaten idrara geçmesi zaman alıyor çıkmayacaktır. Bir umut yaptım 😅 bende çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum. O güne kadar regl olmazsam.

Benimde agrim var sol tarafta zaten yumurtada solda büyümüştü.Onun dışında surekli yanlarimda agri var tup bebekte yada diger asilamada olmamisti boyle birsey. Bu sefer ilk defa umursamadim bakalim neler olacak.

Bende ilk bir haftasında test yapmıştım. Hala iğnenin etkisi devam ediyor mu diye çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bugün yaptım test tekrar negatif çıktı ama varsa bile zaten idrara geçmesi zaman alıyor çıkmayacaktır. Bir umut yaptım 😅 bende çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum. O güne kadar regl olmazsam.
Insallah olmazsın 🤗🤗

Back
X