Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde agrim var sol tarafta zaten yumurtada solda büyümüştü.Onun dışında surekli yanlarimda agri var tup bebekte yada diger asilamada olmamisti boyle birsey. Bu sefer ilk defa umursamadim bakalim neler olacak.
Benimde daha önceki femara ovitrelle kullandığımda kasıklarım böyle iğne batar gibi olmamıştı ama çok üzülmemek için kaptırmamaya çalışıyorum kendimi bi yanım hemen test yaptırmak istiyor. Bi yanımda ya hamileysem umudunu kaybetmemek için test gününü uzatmak istiyor 😂

Benimde daha önceki femara ovitrelle kullandığımda kasıklarım böyle iğne batar gibi olmamıştı ama çok üzülmemek için kaptırmamaya çalışıyorum kendimi bi yanım hemen test yaptırmak istiyor. Bi yanımda ya hamileysem umudunu kaybetmemek için test gününü uzatmak istiyor 😂
Hepimiz ayni durumdayiz ama asilama gunu doktorla konustugumda 1 yumurta ve 1 sperm oldugu surece umut hep olsun dedi .Umudumuzu kaybetmeden insallah guzel sonuclar aliriz. ☺☺Ki ben umutluysam herkes umutlu olabilir cekmedigim kalmadi bu cocuk konusunda insan en cok neyi isterse gercekten onunla sınanıyor.

Hepimiz ayni durumdayiz ama asilama gunu doktorla konustugumda 1 yumurta ve 1 sperm oldugu surece umut hep olsun dedi .Umudumuzu kaybetmeden insallah guzel sonuclar aliriz. ☺☺Ki ben umutluysam herkes umutlu olabilir cekmedigim kalmadi bu cocuk konusunda insan en cok neyi isterse gercekten onunla sınanıyor.
Amin inşallah 🙏🏻 Güzel haberlerinizi bekliyorum. Bende verdiğimde mutlaka sonucu yazacağım.

Kızlar gonal f ile kaç yumurtanız oluştu?
2 tane oluştu benim..
3 gün klomen 3 gün gonalf 62.5 luk vuruldum. 10 ve 11 mm ydi doktor 3 gün daha gonalf e devam dedi en son 15 ve 18 mm oldu..
Bu gece çatlatma iğnesi vurulcam perşembe 12 de aşılama..

2 tane oluştu benim..
3 gün klomen 3 gün gonalf 62.5 luk vuruldum. 10 ve 11 mm ydi doktor 3 gün daha gonalf e devam dedi en son 15 ve 18 mm oldu..
Bu gece çatlatma iğnesi vurulcam perşembe 12 de aşılama..
Hadi bakalım bende arkandan geliyorum 2 yumurta ile dün 12 mm di benimde.
3 gün daha yapacağım muhtemelen haftaosnu ya da pzrtesi olacak aşılamam

Bende aşırı kasik agrisi var sol tarafimda belimde ve kasigimda bu agriyi ben onceki tup bebekte kist olustugunda hissetmistim insallah yine kist olusmamistir.mide bulantisida var ama ben regl donemimdede mide bulantisi yaşarım o yuzden hamilelikmi kist mi yoksa hicbirsey yok mu bilemiyorum.

Bende aşırı kasik agrisi var sol tarafimda belimde ve kasigimda bu agriyi ben onceki tup bebekte kist olustugunda hissetmistim insallah yine kist olusmamistir.mide bulantisida var ama ben regl donemimdede mide bulantisi yaşarım o yuzden hamilelikmi kist mi yoksa hicbirsey yok mu bilemiyorum.
İnşallah hamilesinizdir 😍

Arzu sonucun belli oldu mu belirti var mı
ara ara gelip bakıyorum buraya 😊
Cansin haticede saolsun yaziyo bakiyo gecen c.tesi asilama oldu bugun 10.gun ayni belirtiler gogusler sis adet gunum bugun olmadim progestan kullanmiyorum duspason kullaniyorum bekliyorum yanliz goguslerde damarlar belirginlesti ucuda cikti yaninda putur sivilceler olsu ilactandir diyorum hem umitliyim hem degil zor olsada bekliyorum sen nasilsin bu arada nasil gidiyo

Cansin haticede saolsun yaziyo bakiyo gecen c.tesi asilama oldu bugun 10.gun ayni belirtiler gogusler sis adet gunum bugun olmadim progestan kullanmiyorum duspason kullaniyorum bekliyorum yanliz goguslerde damarlar belirginlesti ucuda cikti yaninda putur sivilceler olsu ilactandir diyorum hem umitliyim hem degil zor olsada bekliyorum sen nasilsin bu arada nasil gidiyo
Duphaston da progesteron sanırım canım.
İnşallah bu kez bebek belirtileridir. Müjdeyi alırsan beni de etiketle mutlaka🥰
Ben doğal denemelere devam canım olmazsa Haziran temmuz gibi tüp bebek:)

Duphaston da progesteron sanırım canım.
İnşallah bu kez bebek belirtileridir. Müjdeyi alırsan beni de etiketle mutlaka🥰
Ben doğal denemelere devam canım olmazsa Haziran temmuz gibi tüp bebek:)
Hayirlisi olur inşallah tabiki etiketlerim sende belki o zaman a kadar normal yolla kalirsin 😉 bellimi olur 😊benide haberdar edersin 😉😊🤗

Back
X