Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cansin haticede saolsun yaziyo bakiyo gecen c.tesi asilama oldu bugun 10.gun ayni belirtiler gogusler sis adet gunum bugun olmadim progestan kullanmiyorum duspason kullaniyorum bekliyorum yanliz goguslerde damarlar belirginlesti ucuda cikti yaninda putur sivilceler olsu ilactandir diyorum hem umitliyim hem degil zor olsada bekliyorum sen nasilsin bu arada nasil gidiyo
Benim de 9.gün göğüs şiş acıyo kasık ağrısı var karında batma var bel ağrısı progestan ve duphaston kullanıyorum test yapmamak için çok zor dururuorum hem acaba diyorum hem negatif çıktığında üzülmemek için hazırlıyorum kendşmi Ne zaman test yapvaksınız

Benim de 9.gün göğüs şiş acıyo kasık ağrısı var karında batma var bel ağrısı progestan ve duphaston kullanıyorum test yapmamak için çok zor dururuorum hem acaba diyorum hem negatif çıktığında üzülmemek için hazırlıyorum kendşmi Ne zaman test yapvaksınız
14 gunu bekleyin sevineceksek te o zaman ozulceksekte o zaman uzulelim benim 12. Gunum beklemek zor ama yapcak bisey yok 2.asilamam hayirlisi hepimiz icin

Back
X