- 12 Şubat 2015
- 94
- 77
- 288
- 36
kaçıncı gun yaptın cnmbenim negatiff 0.24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçıncı gun yaptın cnmbenim negatiff 0.24
Aşılma günü dahil 14 bugunkaçıncı gun yaptın cnm
Bugün iki çocuk kavga ediyordu, normalde koşarak gidip müdahale ederim o kadar yavaş yürüdüm ki bu seferstres yapmaz olurmuyuz hıc valahı yuruken adamlarımı kucuk kucuk atıyorum o derece bozdum kafaı. ama hep dua edıyorum hayırlısıysa olsun dıye. yememe ıcmeme dıkkat edıyorum bnde normalde cok ev ısı yapan bırıyım saldım valla . bi ton ütü beklio . 18 martta asılama yaptırdım ası gununu sayarsam bgn 11 saymazsam 10. gün zor duruyorum gidip test alsam cıkarmı dıye . belimin ortasında omurılıkte agrı var. goguslerımde agrı ılk gunlerdekı gıbı degıl hafıfledı. hep bi yatma ıstegı . ama işde adet belirtisimi bebısım tutundumu bılmıyorum sizin ne zaman belli olcak ?
AminnnnHadi inşallah bollcaa dua edin işlem olurken. Allahım hepimize nasip etsinn
Bende bugün aşılama yaptırdım tutar inşallahBugün İlk aşılamamı oldum 6 adet ilaç verdi tutunması için vs. Hiç ağrım yok yarından itibaren ilişki dedi. Şu 15 gün nasıl geçer bilmiorm
Hangi ilaçları verdi canım.bana sadece duphaston verdi. Hepimizin tutsun inşallahhhBugün İlk aşılamamı oldum 6 adet ilaç verdi tutunması için vs. Hiç ağrım yok yarından itibaren ilişki dedi. Şu 15 gün nasıl geçer bilmiorm
Yok canım doctorum ver demediKan vermediniz mi
Anladım canım pozitif sonuçlara inşallahYok canım doctorum ver demedi
Hangi ilaçları verdi canım.bana sadece duphaston verdi. Hepimizin tutsun inşallahhh
Oh maşşallah inşallah tutunur canımmEki Görüntüle 3035921
Bunları kullan 15 nisana kdar dedi
AminnnnTekrar bakacagiz insallah Allah hepimizin gonlumuzdekini hayirlisiyla versin bizlere
Bir dış gebelik birde 2.5 aylık kalbi durdu. O yüzden verdi heralde. İlaçların hepsine çok yabancıyım ne ne için bilmiorm şuanOh maşşallah inşallah tutunur canımmoksapar niye verdi pıhtılaşma ya da öncrsinde düşüğün mü var
![]()
Adetin 2. Veya 3. Günü BaşlanıyorKızlar ben bugün regl oldum lekem geldi . Aşılama yaptiricam ilk ne zaman gitmeliyim doktora yada ne zAman randevu almaliyim
Teşekkür ederim . Siz de mi aşılama sürecinde sinizAdetin 2. Veya 3. Günü Başlanıyor
Kayıplarınız için çok üzüldüm.. Demek ki vücut hamile kalabiliyor ama tutunmada problem vardır diye vermiştir her ihtimale karşın.sağlıkla tutunsun inşallahhhBir dış gebelik birde 2.5 aylık kalbi durdu. O yüzden verdi heralde. İlaçların hepsine çok yabancıyım ne ne için bilmiorm şuan
Rica ederim.. evet dün öğlen ilk aşılamamı oldumTeşekkür ederim . Siz de mi aşılama sürecinde siniz