- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 98
- 43
İnş tekrarlanmazKayıplarınız için çok üzüldüm.. Demek ki vücut hamile kalabiliyor ama tutunmada problem vardır diye vermiştir her ihtimale karşın.sağlıkla tutunsun inşallahhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş tekrarlanmazKayıplarınız için çok üzüldüm.. Demek ki vücut hamile kalabiliyor ama tutunmada problem vardır diye vermiştir her ihtimale karşın.sağlıkla tutunsun inşallahhh![]()
Ben dün 14 te oldum birlikte bekleyelim süreciRica ederim.. evet dün öğlen ilk aşılamamı oldum![]()
Erken test yapıp hiç yok işte diye düşünme kuzum hayırlısıve ben sanırım bı hata yaptım dayanamadım aşılama dahil 11. gün prodoktorun gbelik testini yaptım ve silik bile cıkmadı normalmı sızce adet olmadım persembe kan verıcem sansım varmıki![]()
çook teşekkür ederim bana 12 günsonra kan ver demişti en ıyısı günümün gecmesini bekleyıp test yapıp kendımı üzmücem amin ınsallah kımsenın kucagı bos kalmasın . cok dua edıyorum herzaman burdakı herkesedeErken test yapıp hiç yok işte diye düşünme kuzum hayırlısı
Ben hazırım
Gebelik için her şeyi yaptım
Rabbimin bir bildiği vardır Diyip başka şeylerle oyalıcaz kendimizi vakit geçircez
Hiç belli olmuyo ne zaman rahme yetleşiceği ne zaman dölleneceği 11. Gün erken çok 5 gün daha bekle hayırlı haberler gelir inş önce içimizi ferahlatmamız lazım![]()
doktoruma sormustum mideni bulandırcak bişiler yeme yeterli aç tok farketmıo demıstı banaYarın aşılamam var
Dün doktor kontrolde 3 tane yumurta var napıcaz bilmiyorum dedi çok kötü bi şeymiş gibi söyledi bunune güzel işte, doktorum şansımız çok yüksek dedim ya üçüz olursa dedi aay ne güzel işte
6 senenin sonunda 3 üz mükemmel bi taç olur
Şaka bi yana hepimize bol bol şans diliyorum rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Aşılama sabah 11 de olucak benim aç karna mı gitmeliyim acaba
Canım ben ilk 3-4gün dinlendim şimdi çalışıyorum, ağır kaldırma , yükseklere uzanma, yeter dediydi doktorum..İnş tekrarlanmazİnş tutunurlar
Aşılamadan sonra sürekli dinlenmecemi? Yeme içme nasıl bir süreç olmalı acaba. Bide ramazan gelio oruç tutmak etkiler mi ki
İşe gelsem sorun olur mu acaba oturarak çalışıyorumdoktoruma sormustum mideni bulandırcak bişiler yeme yeterli aç tok farketmıo demıstı bana
bn ilk 2 gün gitmedim bnde oturarak calısıyorum belıne munnak yastık al ayagını uzatabılıosan uzat uzatamassanda sorun yok . hafif hafif yuruyuslerdede bulunabılırsın agır kaldırma yukarılara uzanma yeter. onun dısında zombi gibi hiç kıpırdamadan durmana gerek yok . 1 2 gün dinlenebiliosan yetr. doktor bana 2 gun ılıskıye ara ver sonra devam dedı ne dedıyse uydum burda ya serbest yada bekle denılmıs bu konuda kısıden kısıye degısıor. ama mutlaka en onemlı nokta agırlık kaldırma .İşe gelsem sorun olur mu acaba oturarak çalışıyorum
bende takipdeyim mfk yı ınanın denememek ıcın zor durdum ama bınlerce kısı hamıle kalıo o doktorda artk doktor gelmeyın bana bıktım dıyor canlı yayınlarında. :)Kızlar benim dün yaptirdigim kan sonucum 1.82 çıktı. Yani yokaşılama yapanlara önerim 14 günden önce test yapıp hayal kırıklığına uğramayın insan çok üzülüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah sizler güzel haberler verirsiniz. Ben doktor Mfk ürünlerine başlayacağım eğer olumlu bir sonuç alırsam size burdan yazacağım
bende perşembe günü aşılama olacağım bende oturarak çalışıyorum sordum doktoruma oda bana soru sordu sen hamile kalmak istiyor musun?evettt hocam dedim o zaman burdan çıktıktan sonra unutuyorsun günlük hayatına geri dönüyorsun dedi..İşe gelsem sorun olur mu acaba oturarak çalışıyorum
20 gündür folik asitini kullanıyorum beta hcg verirken diğer kanlarima da baktırdim covit geçirmeme rağmen kan değerlerim demir ve vitaminlerim düzelmiş aile hekimim ne ilaç kullandın diye sordu o bile fark etti aradaki farkıbende takipdeyim mfk yı ınanın denememek ıcın zor durdum ama bınlerce kısı hamıle kalıo o doktorda artk doktor gelmeyın bana bıktım dıyor canlı yayınlarında. :)
Ne yaptın canımHadi bakalım çok güzel kaliteli yumurtalarımız olsunnn..
Bugün son iğnem yarın tekrar kontrol.. Artık inşallah yeterince büyümüştür.. 2 yumurta varmış inşallahh tutarrr.. Çikolata kistim olduğu için çok umutlanamıyorm bile ama hiç belli de olmaz tutunur belki miniğimm![]()
Benim iki yumurta gelişti biri küçük ümitsiz yani diğeri 18 mmKızlar gonal f ile kaç yumurtanız oluştu?
Zaten fazlasını istemiyor dr başta 3 gördü inşallah şu üçüncü gelişmez ya dedi çoğul gebelik riskli diyorŞuan aşılama oldunuz mu ?
Benim 2 tand oluşmuş da az gibi geldi
Merhaba oldunuz aşılama? Ben de pazartesi yani dün aşılama yaptırdım. Bu arada ağrı olmayabilir bunda sıkıntı yok diye biliyorum çünkü herkesin vücudunda bıraktığı etki farklı olabiliyorDün 23:00 da çatlatma iğnesi yaptım kızlar agri yapmadı hiç normal mi sizce yarında asilamam var endiseliyim
Beslenme konusunda kötüyüm ya sağlıksız besleniyorum maalesef. Onun dışında diğer asilamalarimda birkaç gün yattim ondan sonra normal hayata döndüm. 4 gün zaten yeterli bı sure sen sadece çok ani hareketlerden kaçın bı de ağır kaldırma onun dışında çok kasma şunu yapmasa miydim diye. Olacağı varsa her türlü oluyor bunu gördüm bu süreçte.Kızlar aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz nasıl beslendiniz..
4 gün dinleniyordum evde ama bugün artık iş başı yaptım ve 1. Sınıflarla çok zor oluyor dikkat etmeye çalıştım ama sürekli ayaktayım.. İnşallah kötü etkilemez aşılama sürecimi![]()
Hadi hayırlı olsun ben de dün 3. aşılamami oldum. Biraz agrim oldu bugün daha iyiyim ya Dr bana iliskiyle ilgili bı şey demedi. Ben de yarın ilişki olsun diye planladim hani 2 gün geçsin ki spermler toparlansin diye. Hata mı ediyorum acaba bugün de mi ilişki olmaliBugün İlk aşılamamı oldum 6 adet ilaç verdi tutunması için vs. Hiç ağrım yok yarından itibaren ilişki dedi. Şu 15 gün nasıl geçer bilmiorm