Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Avarahu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
199
86
98
36
2020 mart ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar birlikte bekleyelim sonucumuzu 😊

Merhaba arkadaşlar benımle birlikte aşılama sonucunu paylaşıp beklemek isteyenler burdan konuşalım bugun gonal f 450 ye başladım aşama aşama paylaşım yapabiliriz 😊 işlh da güzel haberleri birlikte alırız

Merhaba arkadaşlar benımle birlikte aşılama sonucunu paylaşıp beklemek isteyenler burdan konuşalım bugun gonal f 450 ye başladım aşama aşama paylaşım yapabiliriz 😊 işlh da güzel haberleri birlikte alırız
Rahim filmi cektirdiniz mi? Doktor bana rahim filmi çektirip tüpler açık mı değil mi görmeden asilama yapamayız dedi. Değerlerim normal, yumurta geliştirici igne verdi normal deneyin dedi ama olmadı 🥺 Hsg cektiricem bu ay.

Bende 2. Aşılamayı yaptıracağım. Gonal f yi kullanmaya başladım iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz
Ben kendim yapiyorum gayet basit korkulacak birsey yok 2 gun esim yapti bugun kendim ogrendim yaptim seker ignesi ucu zaten küçük bisi zorlanmazsiniz

Ben kendim yapiyorum gayet basit korkulacak birsey yok 2 gun esim yapti bugun kendim ogrendim yaptim seker ignesi ucu zaten küçük bisi zorlanmazsiniz
Bende 2 gündür yapıyorum da . Acaba olmuyor mu diye korkuyorum. İğnenin ucuna sıvı gelsin diye baktım sonra baktım ki biraz gazla basmışım☺️ Sonra neyse dedim tekrar ayar yaptım iğneyi göbeğimin sağına batırdım tamamıbatacak kadar. Ardından bastım sıvı içine girdi bayağıda bekledim içeride. Ardından iğneyi çıkardığımda hafif bir sıvı vardı göbeğimin kenarında . İlk etaptaki boşa bastığım sıvı mıydı yoksa geri mi çıktı bilemedim

Bende 2 gündür yapıyorum da . Acaba olmuyor mu diye korkuyorum. İğnenin ucuna sıvı gelsin diye baktım sonra baktım ki biraz gazla basmışım☺ Sonra neyse dedim tekrar ayar yaptım iğneyi göbeğimin sağına batırdım tamamıbatacak kadar. Ardından bastım sıvı içine girdi bayağıda bekledim içeride. Ardından iğneyi çıkardığımda hafif bir sıvı vardı göbeğimin kenarında . İlk etaptaki boşa bastığım sıvı mıydı yoksa geri mi çıktı bilemedim
Ogrenirsiniz ya cokda hava olayina takilmayin ben bugun yaparken havasini almayi unutmusum bisi olmadi allahtan alistim ama sadece asiri kasik agrim var sende de oylemi ilactan mi bilmiyorum... bu arada doktor bana ucuz ignemi istersin pahalimi dedi acaba pahali veya ucuz olmasi asilamanin tutma olasiligini artirip veya azaltiyor mu

Ogrenirsiniz ya cokda hava olayina takilmayin ben bugun yaparken havasini almayi unutmusum bisi olmadi allahtan alistim ama sadece asiri kasik agrim var sende de oylemi ilactan mi bilmiyorum... bu arada doktor bana ucuz ignemi istersin pahalimi dedi acaba pahali veya ucuz olmasi asilamanin tutma olasiligini artirip veya azaltiyor mu
Çok bilgim yok açıkçası iğnelerin pahalısı ucuzuyla. Ben 300 lük gonal f aldım. Fiyatı 380 civarıydı sanırım. Bende hiç bir belirti yok . Ağrı sızı olmadı bu ikinci günüm

Merhaba hanımlar bu ay bende asilama yaptiracagim gonol f 450 kullaniyorum yumurtam 13 cm olmuş bugun kontroldeydim sizler ne durumdasiniz❤

Birde benim igeneyi vurduğum yerler morarmisti acima felan olmadi kendim vuruyorum ama anlamadim böyle olan varmi😊

Bende 2. Aşılama yı olucam bu ay nasip olursa. Klomen le büyüyor yumurtalar. Pko var
İnofolic combi ve estrofem kullanıyorum şuan bakalım nolucak .

Rahim filmi cektirdiniz mi? Doktor bana rahim filmi çektirip tüpler açık mı değil mi görmeden asilama yapamayız dedi. Değerlerim normal, yumurta geliştirici igne verdi normal deneyin dedi ama olmadı 🥺 Hsg cektiricem bu ay.

Evet çektirdim herşey normal bir aşılama denedik olmadı bu ikincisi nasip olursa işlh bu sefer olur ben rahim filmi çektirdiğim de sedasyonla çekindim uyudum zaten hiç birşey anlamadım sakın korkma canım çektir bence normal çektirenler de oldu sanırım kasma san agrı sızı olmuyormuş

Bende 2. Aşılama yı olucam bu ay nasip olursa. Klomen le büyüyor yumurtalar. Pko var
İnofolic combi ve estrofem kullanıyorum şuan bakalım nolucak .

Benım de ikinci aşılama canım işlh hepimizin gönlüne göre verir Allah benım ilk aşılama aşırı zor ve agrılıydı bu sefer sedasyonla yapacak sıkıntı olmayacak işlh 😁

Kizlar asilamalariniz yaptiracaginiz merkez ve fiyatlarini rica etsem yazabilir misiniz😊

Fiyat sanırım 1500 civarı bulacak suan sadece gonal f 440 ye 630 TL verdik muayene ucreti verdik 75 gerisi aşılama için ne kadar tam bilmiyorum ama 1500 tahmını olur diyorum ama sanırım her yer farklı bence bulunduğun yerde Bi fiyat almalısın

Benım de ikinci aşılama canım işlh hepimizin gönlüne göre verir Allah benım ilk aşılama aşırı zor ve agrılıydı bu sefer sedasyonla yapacak sıkıntı olmayacak işlh 😁
Sedasyon ne kiz
O catlatma ignesi flan bana ağrı yapmıştı ve tanı asilama dan sonra agrilarim olmuştu dahada.. sanki birazı da dışarı akmistm ama tabi nasip..
Catlatma vurduğun gün ilişki oldu mu snde
Genelde yapmayın diyorlar ertesi gün sperm vereceği için kalite düşmesin diye

Back
X