Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBen de fostimon a başladım yarın kontrolüm var
![]()
Rahim filmi cektirdiniz mi? Doktor bana rahim filmi çektirip tüpler açık mı değil mi görmeden asilama yapamayız dedi. Değerlerim normal, yumurta geliştirici igne verdi normal deneyin dedi ama olmadıMerhaba arkadaşlar benımle birlikte aşılama sonucunu paylaşıp beklemek isteyenler burdan konuşalım bugun gonal f 450 ye başladım aşama aşama paylaşım yapabilirizişlh da güzel haberleri birlikte alırız
Merhabalar bende mart ayında aşılama yaptıracağım, 2. Aşılamam olacak.. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız2020 mart ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar birlikte bekleyelim sonucumuzu![]()
Ben yaptıracagim nasipse simdi merional 75 igne ile basladim bugun 3 cu ignemi oldum sizde durum nedir hangi il hastahaneye yaptiriyorsunuz2020 mart ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar birlikte bekleyelim sonucumuzu![]()
Ben kendim yapiyorum gayet basit korkulacak birsey yok 2 gun esim yapti bugun kendim ogrendim yaptim seker ignesi ucu zaten küçük bisi zorlanmazsinizBende 2. Aşılamayı yaptıracağım. Gonal f yi kullanmaya başladım iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz
Bende 2 gündür yapıyorum da . Acaba olmuyor mu diye korkuyorum. İğnenin ucuna sıvı gelsin diye baktım sonra baktım ki biraz gazla basmışımBen kendim yapiyorum gayet basit korkulacak birsey yok 2 gun esim yapti bugun kendim ogrendim yaptim seker ignesi ucu zaten küçük bisi zorlanmazsiniz
Ogrenirsiniz ya cokda hava olayina takilmayin ben bugun yaparken havasini almayi unutmusum bisi olmadi allahtan alistim ama sadece asiri kasik agrim var sende de oylemi ilactan mi bilmiyorum... bu arada doktor bana ucuz ignemi istersin pahalimi dedi acaba pahali veya ucuz olmasi asilamanin tutma olasiligini artirip veya azaltiyor muBende 2 gündür yapıyorum da . Acaba olmuyor mu diye korkuyorum. İğnenin ucuna sıvı gelsin diye baktım sonra baktım ki biraz gazla basmışım☺ Sonra neyse dedim tekrar ayar yaptım iğneyi göbeğimin sağına batırdım tamamıbatacak kadar. Ardından bastım sıvı içine girdi bayağıda bekledim içeride. Ardından iğneyi çıkardığımda hafif bir sıvı vardı göbeğimin kenarında . İlk etaptaki boşa bastığım sıvı mıydı yoksa geri mi çıktı bilemedim
Çok bilgim yok açıkçası iğnelerin pahalısı ucuzuyla. Ben 300 lük gonal f aldım. Fiyatı 380 civarıydı sanırım. Bende hiç bir belirti yok . Ağrı sızı olmadı bu ikinci günümOgrenirsiniz ya cokda hava olayina takilmayin ben bugun yaparken havasini almayi unutmusum bisi olmadi allahtan alistim ama sadece asiri kasik agrim var sende de oylemi ilactan mi bilmiyorum... bu arada doktor bana ucuz ignemi istersin pahalimi dedi acaba pahali veya ucuz olmasi asilamanin tutma olasiligini artirip veya azaltiyor mu
Rahim filmi cektirdiniz mi? Doktor bana rahim filmi çektirip tüpler açık mı değil mi görmeden asilama yapamayız dedi. Değerlerim normal, yumurta geliştirici igne verdi normal deneyin dedi ama olmadıHsg cektiricem bu ay.
Bende 2. Aşılama yı olucam bu ay nasip olursa. Klomen le büyüyor yumurtalar. Pko var
İnofolic combi ve estrofem kullanıyorum şuan bakalım nolucak .
Kizlar asilamalariniz yaptiracaginiz merkez ve fiyatlarini rica etsem yazabilir misiniz![]()
Sedasyon ne kizBenım de ikinci aşılama canım işlh hepimizin gönlüne göre verir Allah benım ilk aşılama aşırı zor ve agrılıydı bu sefer sedasyonla yapacak sıkıntı olmayacak işlh![]()