Erken gebelik testi yapsaydın canım varsa çıkardı mutlakaMerhaba kızlar son adet tarihim 13 subat bu ayın 2si yumurtlama 3ü çatlama oldu belirtileri soyleyeyim oncelikle 7 aydir istiyoruz
Gogus hassasiyetim gun geçtikçe artıyor sutyen takarken yuruken heleki dokundugumda cok aciyor ayriyeten sanki afedersiniz hep islak hissediyorum tuvaletteyken kontrol edince bazen beyaz kivami olmayan sulu bir akıntı goruyorum bazen de bu akıntı hafif sarı oluyor herhangi bir kokusu yok yumurtlamadan itibaren adet agrisi cekiyorum bildigjniz bazen bu ssgli sollu ani geliyor ayakta kalinca adet agrisi daha cok cekiyorum yumurtlama gununden beri entersan olan sey bel agrim da var bazen kalcam da agriyor hatta kalcamdan bacagima dogru bir kere agri olmustu tam 1 haftadir ishalim ama oyle boyle ishal degil boyle felaket bir gaz cikariyorum normalde cikmaz ama altima yaparim diye tuvalete kosuyorum karnimin agrisindan dun gece 5te uyanip tuvalete kostum resmen cok pardon srkamdan cis yapiyorum boyle birsey hic yasamadim 2 gundur sebepsiz catacak yer arıyorum ve bugun aksam yemeginde 3 tabak yemek yedim 3 gün sonra adet olacagimi gösteriyor uygulama zaten yumurtlama zamanlarimi da hep bildi bu uygulama. Ben bugün gittim kan verdim yarin sonucu almaya gidecegim bu hastane e nabiza düşmüyor 2 gun sonra dusuryormus sizce gebe miyim
7 gün gecti yumurtlamadan görünür mü ki acabaErken gebelik testi yapsaydın canım varsa çıkardı mutlaka
7 günde kanda çıkar inşallah neden bu kadar acele ettin ki en az 10 gün geçseydi ilişkiden7 gün gecti yumurtlamadan görünür mü ki acaba
Valla kanda 4 deger bile çıksa razıyım icim icimi yiyor 5 günde bebek yerlesmeye basliyordu dimi7 günde kanda çıkar inşallah neden bu kadar acele ettin ki en az 10 gün geçseydi ilişkiden
5 Gün ile 1 hafta arasında değişiyor diye biliyorum ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuzValla kanda 4 deger bile çıksa razıyım icim icimi yiyor 5 günde bebek yerlesmeye basliyordu dimi
7 Ay falan5 Gün ile 1 hafta arasında değişiyor diye biliyorum ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz
Çok erken öğrenmekde stres yapıyor bence adetten 2 3 gün önce test yapmak en güzeli stres gebeliği çok etkiliyor canım7 Ay falan
3 gün var adetimeÇok erken öğrenmekde stres yapıyor bence adetten 2 3 gün önce test yapmak en güzeli stres gebeliği çok etkiliyor canım
Döngün kısa o zaman yazda geç mi yumurtlama oldu3 gün var adetime
Ya şöyle 19 subatta uygulamanin dedigi gibi regl oldum en son yumurtlama 2 msrtta dogru cikti yumurtlama dekisti uygualama simdi de 3 gun sonra regl diyorDöngün kısa o zaman yazda geç mi yumurtlama oldu
Hmm hayırlısı neyse o olsun inşallahYa şöyle 19 subatta uygulamanin dedigi gibi regl oldum en son yumurtlama 2 msrtta dogru cikti yumurtlama dekisti uygualama simdi de 3 gun sonra regl diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?