Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela ben![]()
Aaa nasip olmadı mı daha bende 4. Ayım olacak bu ayBen aylardır planlıyorum
Ben yapmayacam oğlumda öyle hamile kaldım ovülasyon testiyle bu sefer kendimi o strese sokmak istemiyorumben Ovülasyon takibi yapıcam
Aaa kaçıncı gün kaldınızBen yapmayacam oğlumda öyle hamile kaldım ovülasyon testiyle bu sefer kendimi o strese sokmak istemiyorum
Tam yumurtlama günüydüAaa kaçıncı gün kaldınızbende erkek istiyorum
![]()
malesef canım 1 sene olduAaa nasip olmadı mı daha bende 4. Ayım olacak bu ay
İki çizgi gördüğünüz zaman mıTam yumurtlama günüydü![]()
Umarım bu ay olurmalesef canım 1 sene oldu
Beklemedim canım çift çizgiyi gördüğüm gündüİki çizgi gördüğünüz zaman mıaaaa çatlama beklemediniz mi
Bende varımMerhabalar mart ayı gebelik planlayanlar buraya![]()
Hamilemiymişsin canımKızlar pozitif mi bozuk mu lütfen yorum yapın![]()
Merhabalarr kızlar benim reglim 2 gün gecikti 2 gün önce yani bat günümde kahverengi bi leke geldi regl oluyorum sandım ben ama olmadı iki gündür geliyo az az test yaptım böyle çıktı sizce durum nedirMerhabalar mart ayı gebelik planlayanlar buraya![]()
Sanki sen hamilesin ama ben değilim maalesef rahim filmi çekilecek bu pazartesiMerhabalarr kızlar benim reglim 2 gün gecikti 2 gün önce yani bat günümde kahverengi bi leke geldi regl oluyorum sandım ben ama olmadı iki gündür geliyo az az test yaptım böyle çıktı sizce durum nedir![]()
Anladım kuzum sağlık olsun zamanı vardır inşallah sağlıkla gelir bebişlerSanki sen hamilesin ama ben değilim maalesef rahim filmi çekilecek bu pazartesi