Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Rabbim kucagimizi doldursun insallah ya benim pek ümidim yok çünkü yumurtalarin çatlama belirtisi akıntı felan olmadı bende sadece şişkinlik ve gaz sancısı oluştu çatlatma ignesinden sonra sen ne durumdayım canım kandan ne zaman Bakacak sin gebelige6 martta adetimin 4. Günü klomen kullanmaya başladım canım. Yumurtalarım 20mm olmuş. 16 martta çatlama iğnesi oldum.
Çokta umudum yok işin açıkçası. Hangi konu olursa olsun birşeyi bir kerede hiç elde edemedim. Kaderimde var çok mücadele etmek.
Nasip artık. İnşaAllah senin tutar bu ay :)
benimde ayın 12 sinde oldu iğnem.beklemek çok zor.umarim hayirli bi ay olur hepimiz için..Ben varım canım beklemek çok zor yaaa ben hiç belirti görmüyorum kendimde ayin kacinda çatlatma iğnesi yaptırdın ben 12 martta yaptirdim
canım ben ilk defa kullandım klomeni sadece onu kullandım adetimin 4. günü başladım 5 gün kullandım 22. gün kan verdim progestoran 4,8 çıktı doktor gelişme var ama istenilen düzeyde değil dedi 23 ü adet tarihim adetin 3. günü gel ilacı artıralım dedi Rabbim hepimize bebek nasip eder inşallah umut sabır ve dua elimden başka bir şey gelmiyorahhh bended var pko illeti canım tahlillerle ilgili notlarım var ama maalesef yanımda değil.sadece klomenmi kullanıyosun.ben son gebeliğimde adetin 5.günü klomene başladım 5 gün kullandım günde 2 defa.o bitincede menogon iğneye dewam ettim yumurtlama oldu.kendisi çatladı çatlatma iğnesi yapmadık.gebe kaldım ama yine düşükle sonuçlandı
canım baktım netten.böyle yazıyo 'test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurtlama olduğuna karar verilir' senin sonucun düşük birazmerhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullandım bende pko var 22. gün kan verdim dün sonuçları aldım progestoran oranım 4,8 çıktı doktor yeterli düzeyde değil ilacı artıracaz dedi progestoran oranı kaç olmalı yumurtlama olması için bilen var mı
inşallah canımm o kadar çok istiyorumki .... ne kadarlık ewlisincanım ben ilk defa kullandım klomeni sadece onu kullandım adetimin 4. günü başladım 5 gün kullandım 22. gün kan verdim progestoran 4,8 çıktı doktor gelişme var ama istenilen düzeyde değil dedi 23 ü adet tarihim adetin 3. günü gel ilacı artıralım dedi Rabbim hepimize bebek nasip eder inşallah umut sabır ve dua elimden başka bir şey gelmiyor
canım inşallah hepimizin olur ben de çok istiyorum 9 aylık evliyim ama yaş 27 beklemek istemiyorum yaştan dolayıinşallah canımm o kadar çok istiyorumki .... ne kadarlık ewlisin
anladım canım benim baya düşükmüş Rabbim büyük zamanı vardır her şeyincanım inşallah hepimizin olur ben de çok istiyorum 9 aylık evliyim ama yaş 27 beklemek istemiyorum yaştan dolayı
evet canım zor ama moral çok önemli sen ne kadarlık evlisin sende de mi pko varaynen öyle herşeyin bi zamanı var ama beklemek o kadar zorki.. üzülme moralini yüksek tut biliyorum zor tabi ama moralde çok önemli
ewet canım bendede var.1,5 yıllık ewliyim.birde kan pıhtılaşması var bu yüzden hamile kalsam bile düşüyo 3 defa düşük yaptım.....evet canım zor ama moral çok önemli sen ne kadarlık evlisin sende de mi pko var
canım bir arkadaşım da da vardı pan pıhtılaşması bir kez düşük yaptı o da şuan ikinci bebeği oldu hamilelikte ilaç kullandı şuan çok sağlıklı bir bebeği oldu umudunu kaybetme Rabbim isterse her şey olurewet canım bendede var.1,5 yıllık ewliyim.birde kan pıhtılaşması var bu yüzden hamile kalsam bile düşüyo 3 defa düşük yaptım.....
hep umut hep hüsran...rabbim bu defa yüzüme güler inşallah.böyle olumlu şeyler duyunca bir nebze olsun rahatlıyorum...canım bir arkadaşım da da vardı pan pıhtılaşması bir kez düşük yaptı o da şuan ikinci bebeği oldu hamilelikte ilaç kullandı şuan çok sağlıklı bir bebeği oldu umudunu kaybetme Rabbim isterse her şey olur
sanki beni anlatmışsın..gerçekten çok zor tek başına kocaman bi acıyla baş etmek..kimseye anlatmak istemiyorum sanki bu benim suçummuş gibi.....inşallah canım rabbim isteyen herkese versin.Hamile kalmak ne zormuş ya böle.Bilsem hiç korunmazdım vala çok pişmanlık yaşıyorum, kızıyorum da kendime.İlk ay diyosun ki kesin hamileyim korunmadım çünkü.Sonra bakıyosun hüsran, bi sonraki ay yine hüsran, yine yine yine..Sonrada stres yapma çok etkisi var gebeliğin oluşmamasında diyorlar ama bu nasıl olacak yani aklın fikrin sürekli bu konuyla meşgulken.Artık iyice uykum gelene kadar yatağa bile girmiyorum.Çünkü ne kadar fazla kendimle başbaşa kalırsam o kadar üzüyorum kendimi kafamın içi patlıcak gibi oluyor düşünmekten.Olumlu ,güzel birşey düşünemez hale geldim.En kötüsü de bunları kimseyle paylaşamıyor olmak tabi ..İnşallah bi an evvel bize de nasip olur hamileyim, bebek bekliyorum demek.Allah şu mübarek günde dualarımızı duysun, kabul etsin inşallah.