Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlarrrr 🙋‍♀️ yarın reglimin 3. Günü ve doktora gideceğim femara kullanmaya başlayacağım. Benim gibi olanlar gelin neler yapacağız neler olacak konuşalım 🥰
Merhaba canm 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi yarın başlıyorum umarım işe yarar 🥰

Merhaba canm 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi yarın başlıyorum umarım işe yarar 🥰
Canım ins ise yarar ben daha öncede kullandım kimyasal gebelik geçirdim yarın tekrar baslicam kullanmaya. Baska neler yapsak ise yarar acaba. Pko var bende

Canım ins ise yarar ben daha öncede kullandım kimyasal gebelik geçirdim yarın tekrar baslicam kullanmaya. Baska neler yapsak ise yarar acaba. Pko var bende
İlaç kullanırken başka şeyler yapmamak lazım ters tepebilir. Yarın başlıyorm ben de hayırlısıyla 😇 günde 2 kez mi dedi sana

Aynen günde iki kere dedi 😊 ben simdilik yürüyüş yapıyorum birkaç iyi gelen yiyeceği fazlaca yemeye calısıyorum
Merhaba bende bu ay femara kullanacağım. Ama aklıma takılan bir husus var doktorum reglin 5. Günü 2*1 femara kullanmamı söyledi sonraki 5 gün ilişki yasak sonrasında günaşırı birliktelik olacak dedi. Bu şekilde baktığımda 28 günlük bir regl döngüsü üzerinden çizdi hangi günler ne yapcağımı ama ben 24-26 günde bir regl oluyorum. Sizlere nasıl bir takvim verdi doktorunuz?

Kızlar merhabaa bende çarşamba günü başladım femaraya yarın kontrolüm var bakalım ne durumda yumurtalar ilaç bugün bitiyor günde 2 defa 5 gün kullanıyorum bende..

Kızlar femarayı adetin 4.günü kullanmaya başladım adetim normalde 5 gün sürer ama bittikten sonra kahverengi olarak leke tarzında 3 gün daha geldi böyle bi durum yaşayan var mı bide çok uyku yaptı bana ayrıca hiç kasık ağrısıda yaşamadım acaba diyorum etki etmedi mi ?

kızlar ben de bı ay femara kullandım. adetin 3. günü 5 gün günde 1 şekilde.
döngümün 14. gününde solda 1 yumurta çatlamıştj. başka gelişen eden var mı yok mu bilmiyorum. bat 25 mart. çatlama olmadım.

Kızlar femarayı adetin 4.günü kullanmaya başladım adetim normalde 5 gün sürer ama bittikten sonra kahverengi olarak leke tarzında 3 gün daha geldi böyle bi durum yaşayan var mı bide çok uyku yaptı bana ayrıca hiç kasık ağrısıda yaşamadım acaba diyorum etki etmedi mi ?
benim de lekelenme geldi. doktor kontrolw gittiğimde ağrı oldu mu ded kasıklarda yok pek olmadı dedim. aslında biz olsun isteriz ilaç ise yaradığını gösterir dedi. yumurtlamada oldu biraz benim o kadar .

benim de lekelenme geldi. doktor kontrolw gittiğimde ağrı oldu mu ded kasıklarda yok pek olmadı dedim. aslında biz olsun isteriz ilaç ise yaradığını gösterir dedi. yumurtlamada oldu biraz benim o kadar .
Peki gelişmişmiydi yumurtaların yinede

kızlar ben de bı ay femara kullandım. adetin 3. günü 5 gün günde 1 şekilde.
döngümün 14. gününde solda 1 yumurta çatlamıştj. başka gelişen eden var mı yok mu bilmiyorum. bat 25 mart. çatlama olmadım.
Kontrole çağırmamışmıydı doktor canım söylemesi gerekirdi

Kontrole çağırmamışmıydı doktor canım söylemesi gerekirdi
gelişen başka yoktu canım bende belki de ondan demedi. bir tane gelişmişti işte ondan umudumuz olursa benim eşimde de biraz sorun var gerçi bakalım. kontrole öncesinde çağrmadı. 14. gün çağırmıştı.

gelişen başka yoktu canım bende belki de ondan demedi. bir tane gelişmişti işte ondan umudumuz olursa benim eşimde de biraz sorun var gerçi bakalım. kontrole öncesinde çağrmadı. 14. gün çağırmıştı.
Anladım canım hayırlısı olsun umarım sonradan gelişen yumurtaların olmuştur ovulasyonla takip etseydin keşke anlardın ben 1 ay klomenle denedim 1 yumurtam oluştu çatladı gebelik oluşmadı bu ayda femara deneyelim dedi işte bakalım umudum pek yok ama hayırlısı

Merhaba bende bu ay femara kullanacağım. Ama aklıma takılan bir husus var doktorum reglin 5. Günü 2*1 femara kullanmamı söyledi sonraki 5 gün ilişki yasak sonrasında günaşırı birliktelik olacak dedi. Bu şekilde baktığımda 28 günlük bir regl döngüsü üzerinden çizdi hangi günler ne yapcağımı ama ben 24-26 günde bir regl oluyorum. Sizlere nasıl bir takvim verdi doktorunuz?
Merhaba canım. Benim doktorum da reglimin ücüncü gününden baslattı. Adetin 11. Gününe kadar iliskiyi yasakladı. Bende bunu anlamadım. Çünkü önceki doktorum böyle bi sey yaptırmamıstı. O devamlı olarak iliski öneriyordu

Back
X