Mart ayı Klomen & Famera Serüvenine Başlayanlar, Birbirimize Destek Olalım Mı?

kızlar bende bir martta iğne oldum 14 dünde kan verdim beta 8 çıktı olabilir olmaya bilir dedi ıkı gün sonra ver dedi verdim 24 çıktı progestan vermesi lazımdı vermedi
Peki testi tekrarlıyacak mısın 8 den 24 e güzel yükselmiş aslında

Peki testi tekrarlıyacak mısın 8 den 24 e güzel yükselmiş aslında
vermedim tekrar biraz geçsin dedim hastaneye gitmek baktım yok acillere yalanla aldırıyoruz varsa vardır 10 gün sonra giderim

17. Gündeyim. Şimdi baktım da önceden çatlatma iğnesi olduğumda 18. Gün olmuşum yarın olurum herhalde
iğneden sonra kendi adet tarihinizde olmuyorsunuz iğneden 16 18 gün arası adet geliyor çok test yaptın mı merak ettim

Kızlar bugün 4. günüm fakat deli gibi kasıklarımda ağrı var bu hep böyle mi sürecek? Adet sancısı gibi değil Bi tuhaf ağrı, yani bacak bacak üstüne atsam rahatsız ediyor. Yürüyüşüm yavaşladı ağrıdan

iğneden sonra kendi adet tarihinizde olmuyorsunuz iğneden 16 18 gün arası adet geliyor çok test yaptın mı merak ettim
Yok daha önce iğneden 18 gün sonra adet olmuşum yarın 18. Günüm olacak yarın da olmazsam yapmayı düşünüyorum

İğne biraz kasık ağrısı yapar demişti doktorum benim de bugün geçti daha ağrılarım canım senin de hafifler diye düşünüyorum

İğne biraz kasık ağrısı yapar demişti doktorum benim de bugün geçti daha ağrılarım canım senin de hafifler diye düşünüyorum
Ay inşallah Gerçi bugün daha hafif gibi, özellikle akşam delirtiyor beni Benim doktorum hiç bişi demedi 16. gel test yapalım dedi. Bana iğneden sonra pozitif görüneceğini bile söylemedi, hep kendi bilgimle ilerliyorum. Seçme şansım da az maalesef başka doktoru. Gidiyoruz böyle bakalım

Ben iğne olmadım kendiliginden catladı ama bence tutmadı kızlar hiç bir belirti yok ne kasık ağrısı ne göğüs okuyorum diğer konuları yumurtlamadan 3,4 gün sonra başlamış belirtileri

Ben iğne olmadım kendiliginden catladı ama bence tutmadı kızlar hiç bir belirti yok ne kasık ağrısı ne göğüs okuyorum diğer konuları yumurtlamadan 3,4 gün sonra başlamış belirtileri
Yumurtlaman ne zamandı canım, herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok. İğnenin etkisi ile bile ağrı sızı olabiliyor. Benim ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu mesela ne ağrı ne sızı

Yumurtlaman ne zamandı canım, herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok. İğnenin etkisi ile bile ağrı sızı olabiliyor. Benim ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu mesela ne ağrı ne sızı
13 de yumurtam catladı canım öyle mi inşallah hamileyimdir ya

Kızlar Progestan hapı sizde de lekenlenme yaptı mı bugün kahverengi çok az leke geldi elendim ben sanırım bu ay da

Merhaba arkadaşlar ben klomen kullanmıştım döngünün 11. Günü solda 4 yumurta var yeni gelişmeye başlamış solda da bi tane 10 mm 2 tane küçük var bu durumu yaşayıp büyüyen var mı yoksa bu ay boş mu geçecek

Merhaba canım, benim 10cu gün ilaç bitti 12. Gün kontrolde bu şekildeydi 15. Gün tekrar çağırdı ve büyümüştü, bence normal ama yine de doktoruna danışabilirsin

Merhabalar ben de 1.5 yıllık evliyim adetlerim düzensiz ben 40 günde bir adet oluyorum hiç korunmasız ilişki yaşamamıza rağmen gebelik oluşmadı bir sürü doktor gezdim başlarından saldılar özele gittim rahim filmi cekicez dedi tüplerde tıkanıklık olur dedi en son birinin vasitasiyla son bı devlette doktora göründüm yumurta takibi yapılmadan hsg filmi çekilmez dedi ilk önce takip edelim bakalım yumurtluyormusun dedi o sonraki iş dedi klomen verdi doktorum ayın 7sinde adet oldum 11mart yani adetin 5.günü klomen kullanmaya başladım günde iki kere bittikten 3 gün sonra doktora gittim karında ultrasonla görülmedi bişey alttan muayene yaptı sol yumurtalikta 13mm çapında bir yumurtan var dedi sanırım yeterli büyüklükte degil ayın 25inde tekrar gidicem dua edin bu ay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…