- 16 Temmuz 2024
- 56
- 8
- 6
- 23
Canım napalım tekrar başlarız önümüzde uzun bir yol var gibi görünüyor. Bu arada şimdiden bayramını kutlarımAynı durumdayız desene![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım napalım tekrar başlarız önümüzde uzun bir yol var gibi görünüyor. Bu arada şimdiden bayramını kutlarımAynı durumdayız desene![]()
Öyle kuzum vardır Bi hayırCanım napalım tekrar başlarız önümüzde uzun bir yol var gibi görünüyor. Bu arada şimdiden bayramını kutlarım![]()
Yok canım, aslında doktorunuzun bunu bilmesi lazımdıKızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bir ağrı bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?
Klomende yaptım canım çift çizgiyi görmüştümKızlar femara kullanıp ovulasyon testi yaptınız mı? Ben t çizgisini c den daha koyu şekilde yakalayamadımolmadı mı acaba kaçırdım mı yoksa ya da yanlış şekilde mi yaptım
merhaba herkesebende bu ay klomen kullandım ve dün ovitrelle vurundum. Doktor cuma-cumartesi ilişki önerdi. Dün akşam bu saatlerde feci bi ağrı girdi karnıma gaz sancısı gibi araştırmalarıma göre yumurtanın çatlama ağrısı olabilirmiş yeni öğrendim. Fakat dün ilişki olmadı iğneyi olmadan önceki gün oldu bugün de gece değerlendirecektik. Sizce yumurtanın ömrü dolmuş mudur hala şansım var mı? Daha önce bu şekilde iğneyi olduktan 9-10 saat sonra ağrısı olan oldu mu?
Kaç yumurtanız gelişmişti acaba benim 1 tane büyümüştü 2-3 tane yumurtanız geliştiyse belirli aralıklarla çatlamıştır belkiMerhaba,
Ben 29 Mart'ta saat 12:00'de Ovitrelle vuruldum. O akşam zonklama gibi batma oldu, ertesi gün de birkaç kez aynı şey oldu.
Kaç yumurtanız gelişmişti acaba benim 1 tane büyümüştü 2-3 tane yumurtanız geliştiyse belirli aralıklarla çatlamıştır belki
Ben de aynı ilacı kullanıp çatlama göremedimKızlar femara kullanıp ovulasyon testi yaptınız mı? Ben t çizgisini c den daha koyu şekilde yakalayamadımolmadı mı acaba kaçırdım mı yoksa ya da yanlış şekilde mi yaptım
Merhaba kızlar28 Mart ovitrelle oldum bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı ilacın etkisimidir yoksa gebelik var mı tahmini olan var mı acaba ?Eki Görüntüle 3574037
Yok hayır reglime 3 gün var şimdi erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktıOvitrelle prospektüsünde iğne kullanımından sonra 10 güne kadar kan veya idrar ile gebelik testi yapmanız durumunda yalancı pozitif sonuç alma ihtimali vardır yazıyor.
Sizin 12 gün olmuş.
Bazı kişilerde iğneden sonra iğne etkisiyle 16. gün bile pozitif çıkmış.
Doktorum kesin sonuç için en iyisinin regli geciktikten sonra Beta HCG baktırmak olduğunu söylüyor.
Sizin regli gecikti mi?
Yok hayır reglime 3 gün var şimdi erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı![]()