- 10 Kasım 2021
- 507
- 289
- 53
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
-
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah canımPozitifti sonucu arkadaşın
Cok tesekkur ederim canim Allahim hepimizin niyetini hayirli saglikli sekilde nasip eylesinnnMerhaba ,sonucunuzu merak ettim inşallah poziftir
Pozitif :) çok şükür . Allahım herkese bu duygusu yaşatsınMerhaba sonucunuz nedir acaba inşallah pozitif
Çok sevindim Amin inşallahPozitif :) çok şükür . Allahım herkese bu duygusu yaşatsın
Bana sordunuz sanırım ben 12 martta 5.gün embriyosu transfer oldu bugün 5.günüm ama idrar testinde silik çıktı. Bugün kan verebilirimSenin test gunun ne zman canim
Hadi hayirlisiBana sordunuz sanırım ben 12 martta 5.gün embriyosu transfer oldu bugün 5.günüm ama idrar testinde silik çıktı. Bugün kan verebilirim
Benimde 12 Mart'ta transferim yapıldıBana sordunuz sanırım ben 12 martta 5.gün embriyosu transfer oldu bugün 5.günüm ama idrar testinde silik çıktı. Bugün kan verebilirim
Hayırlı haberler alırsınız umarımBana sordunuz sanırım ben 12 martta 5.gün embriyosu transfer oldu bugün 5.günüm ama idrar testinde silik çıktı. Bugün kan verebilirim
Benimde 12 Mart'ta transferim yapıldıAma ben idrar testi yapmaya korkuyorum
Ben de sabah ilk idrarla yaptım öylesine dedim ,çıkmazsa da üzülmeden günümü bekleyecektim ama çıktı. Kan verecektim ama ondan vazgeçtim günümü bekleyeceğim. Aslında çok erken ama ben dayanamadımBenimde 12 Mart'ta transferim yapıldıAma ben idrar testi yapmaya korkuyorum
3.denemem ilk 2 denemede test yapmıştım hayal kırıklığı bu sefer tam gününü beklemeyi düşünüyorumBen de sabah ilk idrarla yaptım öylesine dedim ,çıkmazsa da üzülmeden günümü bekleyecektim ama çıktı. Kan verecektim ama ondan vazgeçtim günümü bekleyeceğim. Aslında çok erken ama ben dayanamadım
Bence de bekleyin hiç strese girmeyin , rabbim nasip etsin inşallah şu mübarek ayda pozitif haberinizi alalım buradan3.denemem ilk 2 denemede test yapmıştım hayal kırıklığı bu sefer tam gününü beklemeyi düşünüyorum
Amin canımBence de bekleyin hiç strese girmeyin , rabbim nasip etsin inşallah şu mübarek ayda pozitif haberinizi alalım buradan
Merhaba yeni görüyorum mesajınızı :) Benim belirtilerim transfer sonraki gün başladı diyebilirim :) Karamsarlığa kapılmayın herkesin durumu ve süreci farklı. Sabredin bakalım.mandalinaliboyoz merhabalar sonucunuzun pozitif olmasına çok sevindim sizde belirtiler varmıydı? Benim 8ci günüm pek bir belirtim yok, kendimi eğer salsam karamsarlığa kapılacağım sadece 2 gündür adetim başlayacakmış gibi hiss ediyorum, karnım bir az şişti korkuyorum
merhaba bende gün sayıyorum az kaldı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım kızlar perde ameliyatı olup üstüne tüp bebek deneyen varmı acaba?Merhabalar,
3 Mart'ta transferim var. Duygularım ve bedenim karmakarışık :) Ben istiyorum ki bu grupta bu ay transfer olacak herkes için bir dua ve enerji zinciri başlatalım :)
Bugün progestan fitille bismillah dedim güne. Biraz önce duphaston içtim. Bakalım önümüzdeki 4-5 gün neler olacak bu ilaçlarla.
Sizde durumlar nasıl kızlar? Hangi gün transferleriniz?
Alacaksınız Allahın izniyle :)merhaba bende gün sayıyorum az kaldı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım kızlar perde ameliyatı olup üstüne tüp bebek deneyen varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?