- 7 Ekim 2022
- 1.793
- 2.309
- 63
- 40
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
-
Ah hayır hayır öyle ufacık filan değil kocaman bir umudunuz olsun; ama her olanın sizin hayrınıza olduğundan da emin olunSürekli kendimi olumsuza hazırlıyorum nedense. Ufacık bir umudum var ama yinede bilmiyorum . Allahtan ümit kesilmez
Çok teşekkür ederim dönüşünüz İçinMuane ücreti zam gelmeden önce 5000 tl idi zamlı halini bilmiyorum. Embriyo toplama ve transfer 115 bin. İlaçlara 60 -80 bin aradı. Benim ileri yaş yumurta rezervi azlığı. Transfer sonrasında geride yumurta kalırsa dondurmak istersen oda ücretli 31 bin 4 yumurtaya kadar fazlaysa ücrette artıyor. Arada tahlil vs transfer zamanı serum ebbriyo yapıştırıcı gibi işlemler hep ücretli Brüksel tüp bebek merkezînde bütün işlemler
Rc ederimÇok teşekkür ederim dönüşünüz İçin
Benim ki perşembe günü :) Yine tuhaf duyguların içindeyim :)Bende merak ediyorum vardi diye hatirliyorum ama bakalim yazrlar belki
Hic test yaptinmiBenim ki perşembe günü :) Yine tuhaf duyguların içindeyim :)
Hayır yapmadım, doktora söz verdim yapmıcam diye :) Zaten şimdi yapsam da kaset testte bişi çıkacağını sanmıyorum. Milletin yorumları hep olumsuz kaset testlerden negatif görmüşler, gidip beta hcg yaptırmışlar pozitif çıkmış. Kendime bu hüsranı yaşatmak istemiyorum ben ya :)Hic test yaptinmi
Evet bi kaç gündür kahverengi akıntım vardı bugün yok ama :) Sabahları çok hafif bulantım oluyor. Ya artık belirtilere takılmıyorum çünkü bu sefer belirtiler azalınca tuhaf hissediyorum.Hic Bellirti hissediyormusun?
Bendede 4 martta transfer oldu 3. Denemem ne zaman test sonucunMerhabalar,
3 Mart'ta transferim var. Duygularım ve bedenim karmakarışık :) Ben istiyorum ki bu grupta bu ay transfer olacak herkes için bir dua ve enerji zinciri başlatalım :)
Bugün progestan fitille bismillah dedim güne. Biraz önce duphaston içtim. Bakalım önümüzdeki 4-5 gün neler olacak bu ilaçlarla.
Sizde durumlar nasıl kızlar? Hangi gün transferleriniz?
KarşılaştıkAh hayır hayır öyle ufacık filan değil kocaman bir umudunuz olsun; ama her olanın sizin hayrınıza olduğundan da emin olunBöyle düşününce içim ferahlıyor benim
Kimler pozitifmiş ya ? :)Ne guzel bugun test vereceklerden 3 kisimiz pozitiff masaalllahhh
Demedilermi sana canim su gun test gunun diyeBendede 4 martta transfer oldu 3. Denemem ne zaman test sonucun
Ben varim heyecandan teste gidene kadar bayilmazsamGünaydın kızlar, herkese musmutlu olsun bu hafta :) Bugün test yapacak olan var mı ?
Canım sonucun çıktı mı? Son durum nedir?Ben varim heyecandan teste gidene kadar bayilmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?