MART AYI TRANSFER

Merhabalar , ben 2020 senesinin ocak ayında 0.2 amh seviyem olduğunu öğrendim ve tabi acil tüp bebek falan beni baya korkuttu hacettepe de doktor sonra acıbadem de tedavim başladı ve 2 yıl sonra gelip buraya yazdım çünkü 2 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim evet 2020 martta 3 embriyom oldu 2 yüksek kalite 1 orta sonuç 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi suan 16 aylık 1 kızım 1 de oğlum var. İlk denemem de ikizlerime kavuştum. Hepinize dua ediyorum hiç unutmuyorum hep gelip burda yorumları okur hamile olan birilerini bulmaya çalışırdım şimdi siz de ümitli olun. Tavsiyelerim : Paraya kıyın ben borç harç yaptırdım o zaman en iyi doktoru bulun. Canınızı sıkacak insanlardan ve durumlardan uzak durun . Sağlıklı beslenin ve tedavi sürecinde iğne ve ilanlarınızı alarm kurarak saati saatine alın. Ben takıntılı biriyim hem hamilelik öncesi hem hamilelik sonrası ilaçlarımı gün atlamadan her gün aynı saatte kullandım. Hamileliğim boyunca yanımda sevdiğim insanlar dönüşümlü kaldı temizlik yapmadım sadece yemek yaptım o da hep değil. Çok dinlendim.
Desteğiniz yazdıklarınız için sonsuz teşekkürler. Bende acibadem maslakta tedavi görüyorum dilerim bizlere de nasip olur 🎈🤍🍀

Bende güzel haberlerini bekliyorum canım. Bizlere de umut ol inşAllah ❤️ Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı miniklerimizi bize kavuştursun Aminnnnm 🤲🤲 Hayırlı geceler ❤️
Cnm test yaptım mı sen ben bugün kan vermeye gidiyorum aslında dün du bugüne erteledik bakalım hayırlısı öğleden sonra sonuç belli olur

Yarın test günü olanlar vardı naptınız bekliyor musunuz önceden yaptınız mı ben sabrettim bu defa ama bugün geçmiyor inş hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüz

Ben de bugün transfer olduum 😍 30 unda test verecem 🙏inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏heyecanlı güzel bir bekleyiş . Embriyo kalitesi orta dedi embriyolog . Ama Ümit vaadediyormuş 🙏allahım ol desin yeter ki🙏

Yarın test günü olanlar vardı naptınız bekliyor musunuz önceden yaptınız mı ben sabrettim bu defa ama bugün geçmiyor inş hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüz
Ben 7. Gün kan verdim negatif cıktı doktor yinede 12. Gün tekrar ver dedi yarın akşam vericem kan

Back
X