Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende dün aradım bu ilacı ama hastane çevrelerine baköayın depolarda olmadığı için onlarda da bulunmuyo elinde kalan eczanelerde var cevizlibağ güngör eczanesini bir arayın ben dün ondan aldım
merhaba, bende 21 martta 2 tane 3. gün embriyosu transfer oldum. sadece 1 gün kasıklarımda batma gibi bişey oldu onun dışında hiçbir belirtim yok. 4 nisanda test günüm. inşallah hepimiz pozitif haberler alırız. hepimizin gönlüne göre olur inşallah
merhaba, bende 21 martta 2 tane 3. gün embriyosu transfer oldum. sadece 1 gün kasıklarımda batma gibi bişey oldu onun dışında hiçbir belirtim yok. 4 nisanda test günüm. inşallah hepimiz pozitif haberler alırız. hepimizin gönlüne göre olur inşallah
Yaaa hayırlı olsun benimde 3.gün embriyosu 23 ünde oldum, aynı gün test günümüz . Bu gün kasıklarda hafif bi ağrı oldu. Belirti olmayadabilir, testi bekliycez bakalım.