- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınİnşallah sağlıklı olur stres yapmayın ne güzel pozitifi görmüşsünüz devamı gelir inşallah
Ewt cnm ilk gunler oluyor malesef. Doktor parol onermıstı. O bile fayda etmedi. Nane yagları at kestanesı kremleri hıc biri fayda etmedi. Deliriyordum neredeyse.Kızlar merhaba benimde bugun gonal f ile 4.günüm. Kullananlara bişey sormak istiyorum şiddetli baş ağrısı yaptı mı size de? Bi de kasıklarda baskı, hafif ağrı? İlk kez kullanıyorum tedirgin oldum
Benimkilerin de hepsinde oyle oldu. Dozu dogru ayarlayip vurunduktan sonra bir sikinti olmaz diye dusundumKızlar bende birsey sormak istiyorum. Gonal f 450 pen kullanıyorum tüm kullanma talimatlarını okudum ve doğru yaptım iki gün 225 uyguladım ama hala dibinde ilac var normalde bitmiş olması gerekiyordu kafam karıştı. Pen olanında fazla doz olmuyor diye biliyorum ama denen herseyi de yaptım. Böyle birsey basına gelen oldu mu ?
Dibinde kalıyor biraz. Kalemleri bitince atmayın bana doktorum öyle demişti. Mesela ben atmadım 3 tane gonal f bitirdim. 3 kalemide daha sonra kontrolde götürdüm. Doktorum normal iğne enfeksiyonuna hepsini çekmişti son doz olarak yine vurulmuştum. Sonuçta para veriyoruz bide baya pahalı bir iğne. Gerek kalmadı başka iğne almaya. Size böyle birşey denmemesi çok tuaf.Kızlar bende birsey sormak istiyorum. Gonal f 450 pen kullanıyorum tüm kullanma talimatlarını okudum ve doğru yaptım iki gün 225 uyguladım ama hala dibinde ilac var normalde bitmiş olması gerekiyordu kafam karıştı. Pen olanında fazla doz olmuyor diye biliyorum ama denen herseyi de yaptım. Böyle birsey basına gelen oldu mu ?
Enfeksiyonu yazmışım. Normal iğne enjeksiyonu olacaktı. Doktorunuza sorun. AtmayınDibinde kalıyor biraz. Kalemleri bitince atmayın bana doktorum öyle demişti. Mesela ben atmadım 3 tane gonal f bitirdim. 3 kalemide daha sonra kontrolde götürdüm. Doktorum normal iğne enfeksiyonuna hepsini çekmişti son doz olarak yine vurulmuştum. Sonuçta para veriyoruz bide baya pahalı bir iğne. Gerek kalmadı başka iğne almaya. Size böyle birşey denmemesi çok tuaf.
Ayy suan çok içim rahatladı coook teşekkür ederim cevap yazdığınız icin. Çünkü doğru vurduğundan çok eminim ama içinde az birsey kalınca canım sıkıldı. Zaten yavaş büyüyorlar bir de ben hata yapmış olmayayım dedim. Çok saolBenimkilerin de hepsinde oyle oldu. Dozu dogru ayarlayip vurunduktan sonra bir sikinti olmaz diye dusundum4 kalem bitirdim 3x150 ve 2x225 sekillerinde, hepsinde de ayni sey olunca demekkk icinde fazladan var diye dusundum valla
Bana doktorum ilk başta pen olmayanını verdi. Sonra ben internette görüp kontrole gittiğimde talep ettim. Ama bende atmadım dipleri duruyorDibinde kalıyor biraz. Kalemleri bitince atmayın bana doktorum öyle demişti. Mesela ben atmadım 3 tane gonal f bitirdim. 3 kalemide daha sonra kontrolde götürdüm. Doktorum normal iğne enfeksiyonuna hepsini çekmişti son doz olarak yine vurulmuştum. Sonuçta para veriyoruz bide baya pahalı bir iğne. Gerek kalmadı başka iğne almaya. Size böyle birşey denmemesi çok tuaf.
Sizin adet ne zaman?Hanımlar bende başlayacağım Tüp bebek tedavisine bu ayki adetimle beraber ancak durumumuz biraz bilinmez maalesef.
Eşim ameliyat olucak ve öncesinde benim hazırlığıma başlanıcak eşimle aynı gün opuya alınıcam.
Bilenlere sorayım, İlaçlar çokmu? Kaç iğne var hergünmü vuruluyor acaba?
Valla bugün sancılanıyorum. Ama ortalama 12/15 mart arası bekliyordumSizin adet ne zaman?
Ben bugün başladımMart ayında tüp bebege baslicam dusunen varmi mart ayinda
Insallah bebeginize kavusursunuzBen bugün başladım![]()
Merhaba. Bende 3 ay düşünüp öyle başladım. Belki kendiligimden hamile kalırım diye. Sonra zamanla da yarıştığımı farkedince başladım. Psikolojik olarak sizi etkileyen yanı nedir? Yani en kötü ne olabilir diye düşünüyorsunuz ?Merhaba kızlar. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben de bu ay adetimle başlamak istiyorum tüp bebeğe ama psikolojik olarak hazır hissedemiyorum kendimi bir türlü. Nasıl üstesinden geldiniz bu durumun? Ya da hiç tereddütsüz mü başladınız bu tedaviye?
Walla cnm ilk pandemı patlayınca doktora gıtmıstım. acil tup bebege baslaman lazım demıstı tabi o zamanlar her yer kapanmıştı. Acılınca apar topar ilk tedavıye basladım. sonra negatif alınca 3 ay dinlendim. Hıc bırsey olmadı ustune yumurtalarım iyice azaldı. Onun ıcın yasınızı durumunuzu bilmiyorum ama cok fazla beklemeyin psikoloji zaten hormonlarla dahada kotu oluyor ona yapacak birsey yokMerhaba kızlar. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben de bu ay adetimle başlamak istiyorum tüp bebeğe ama psikolojik olarak hazır hissedemiyorum kendimi bir türlü. Nasıl üstesinden geldiniz bu durumun? Ya da hiç tereddütsüz mü başladınız bu tedaviye?
Bende 34 yaşındayım ama benimde hep anksiyetelerim oldu. Geçen yıl kendiligimden hamile kaldım ama düşük oldu. Sonra kafaya takmaktan hamile kalamadım cidden psikolojikWalla cnm ilk pandemı patlayınca doktora gıtmıstım. acil tup bebege baslaman lazım demıstı tabi o zamanlar her yer kapanmıştı. Acılınca apar topar ilk tedavıye basladım. sonra negatif alınca 3 ay dinlendim. Hıc bırsey olmadı ustune yumurtalarım iyice azaldı. Onun ıcın yasınızı durumunuzu bilmiyorum ama cok fazla beklemeyin psikoloji zaten hormonlarla dahada kotu oluyor ona yapacak birsey yok