Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamilesindir ve bu süreci yaşamak zorunda kalmazsınBir de karın içinde sıvı birikmiş neden olmuş anlamadım dedi ama ben o ne demek diye sormayı unuttumsmear falan da aldı
Ahhh canım arkadaşım keşke olsa ama yedi buçuk yıldır evliyim, son üç yıldır korunmuyorum ve hiç hamile kalamadım. Erkek infertelitesi bizim sebebimiz. Yani doğal yollar sanki imkansız gibi geliyor artık bana. Ama Allahtan umut kesilmez tabi. Rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİnşallah hamilesindir ve bu süreci yaşamak zorunda kalmazsınhayırlısı olsun
Ben iğnelere başladığımdan beri 1 kilo verdim 9 günde ama çok dikkat ediyorum akşam çok çok az yiyorum. Ohss olmayacağız onu çıkar kafandanEvet siz benden önce basladınz galiba
Yok ben şiişkinlikten ohss den korktuğum için dert ediyorum ve ciddi rahatsız ediyor. Sizin dozunuz belki size fazla gelmemştir sporunda etkisi var tabii. Bende diyetisyen ile 5 kilo verdm ama iğnelerden sonra 3 kilo tekrar aldım . Korkum ohss denen şeyden bi sıkıntı olmadan şu opuyu halletsekte
Ya çok teşekkür ederim. Ne yapayım moral çok önemli dediler stres yasak dediler 3-5 ay boyunca erteleyip hazırladım kendimiÇok pozitifsin maşallah olumsuzlukları atmışsın kafandan ne güzel bizede bır el at arkadaşım![]()
Bende çok kişiye söylemedim, nedeni de olumsuz olursa insanları üzmek istemediğimden. Olursa zaten diyeceğim tüp bebek bu diyeÇok iyi yapıyorsun canım yaa inşallah ben de senin gibi olabilirim. Bu konuda çok konuşmamak için çevremde kimseye söylemedim. Başına gelmeyen anlayamıyor ve akıl vermek isteyen çok oluyor. Bu sefer kendim de araştırasım geliyoama senin yumurtalar az kalmış büyümeye belli ki. Olursa nazlı olacak anlaşılan
![]()
İnşallah o günler gelirBende çok kişiye söylemedim, nedeni de olumsuz olursa insanları üzmek istemediğimden. Olursa zaten diyeceğim tüp bebek bu diyeya ben ilk ekim ayında tüp bebek olayını kafama soktum. Sonra merkez araştırırken işin içinden çıkamadım. İstanbul mu olsun Ankara mi olsun hangisi olsun en iyi en ama en en iyi hangisi vs derken kendimi kafayı yerken buldum
sonra da kendi evimde olayım istedim rahat ederim diye Samsun karar verdim. Merkez araştırırken kafayı yedisinden şimdi süreçle ilgili çok araştırma yapmamaya karar verdim
kız olursa Nazli mi koysam adını kızım sen bir türlü gelmek bilmedin derim
![]()
Tabii doktorlar karar veriyor duruma göre hormon tahlillerine göre. Doktorunun kendi fikiri ne canım bazı doktorlar önceden planlıyorya o yüzden sordumOnu benim tercihime göre mi yapıyorlar ? Ben rahim durumuna göre diye biliyorumbana sorarlarsa tabi hemen ama doktorum dersteki rahim dinlendirme yapacağız o zaman mecbur bekleyeceğim.
![]()
Tüpte sıvı birkmesi olduğunu nasıl anladınız canım ultrasondamı gördü? Nasıl şikayetlerin varMerhaba kızlar bende 1 martta başladım bugün çatlama iğnesini yaptım saat 10 da cumartesi opu m var ama tüplerde sıvı birikmesi olmuş 4 yumurta vardı sadece 1 tanesi iyiymiş e2 327 progesteron 0.37, lh 27.3 nasıl sizce sonuçlarım
Evet canım ınsallah bir opuyu atlatsak gerisi kolayBen iğnelere başladığımdan beri 1 kilo verdim 9 günde ama çok dikkat ediyorum akşam çok çok az yiyorum. Ohss olmayacağız onu çıkar kafandanbende daha başlamadan burda başka başlıklarda okuyup kafayı takmıştım ama olmam diye düşünmeye çalışıyorum.
opuda olup geçecek zaman çok hızlı ilerliyor.
![]()
Ben de kimseye söylemedim canım ne annemler biliyor ne de eşimin ailesi.Çok iyi yapıyorsun canım yaa inşallah ben de senin gibi olabilirim. Bu konuda çok konuşmamak için çevremde kimseye söylemedim. Başına gelmeyen anlayamıyor ve akıl vermek isteyen çok oluyor. Bu sefer kendim de araştırasım geliyoama senin yumurtalar az kalmış büyümeye belli ki. Olursa nazlı olacak anlaşılan
![]()
Dr ultrasondan gördü opu işleminden sonra sıvıyı alırım falan dedi yada eğer transferden önce ufak operasyonla alırım dediTabii doktorlar karar veriyor duruma göre hormon tahlillerine göre. Doktorunun kendi fikiri ne canım bazı doktorlar önceden planlıyorya o yüzden sordum
Tüpte sıvı birkmesi olduğunu nasıl anladınız canım ultrasondamı gördü? Nasıl şikayetlerin var
Şikayetleriniz nasıldı pekalaDr ultrasondan gördü opu işleminden sonra sıvıyı alırım falan dedi yada eğer transferden önce ufak operasyonla alırım dedi
Ben dış gebelik yaşadığımda kayınvalidem keşke iyice belli olunca söyleseydiniz dediBen de kimseye söylemedim canım ne annemler biliyor ne de eşimin ailesi.
Ne gerek var söylemeye. Hatta ben 3 aydan önce söylemeyi de düşünmüyorum annem hariç tabi![]()
En son kayınvalidene söyle canımBen dış gebelik yaşadığımda kayınvalidem keşke iyice belli olunca söyleseydiniz dedio yüzden ona söylemeyi asla düşünmüyorum
![]()
Senin adına çok sevindim canım. Hadi hayırlısıyla gönlünden geçene kavuşKızlar yarına randevu aldım
Bende tedaviye başlıyorum![]()
Zamanlarımız çok yakın hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar yarına randevu aldım
Aynenn canımEn son kayınvalidene söyle canım![]()
Benim de yarın randevum hadi hayırlısıKızlar yarına randevu aldım