- 12 Ocak 2019
- 447
- 447
- 103
Amin hepimiz inşallahSenin adına çok sevindim canım. Hadi hayırlısıyla gönlünden geçene kavuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimiz inşallahSenin adına çok sevindim canım. Hadi hayırlısıyla gönlünden geçene kavuş![]()
Zamanlarımız çok yakın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Ne güzel burdan haberleşirizBenim de yarın randevum hadi hayırlısı![]()
Şafak hoca da başlıyorsunuz degil mi ? :)Amin hepimiz inşallah
EvetŞafak hoca da başlıyorsunuz degil mi ? :)
Hemen yapmayınca daha iyi oluyormus. Vücut kendine gelirOnu benim tercihime göre mi yapıyorlar ? Ben rahim durumuna göre diye biliyorumbana sorarlarsa tabi hemen ama doktorum dersteki rahim dinlendirme yapacağız o zaman mecbur bekleyeceğim.
![]()
Öyle mi hiç fikrim yokHemen yapmayınca daha iyi oluyormus. Vücut kendine gelir
Hayırlısı. Bizi haber et. Bakalım kaç yumurtacik çıkacak.Öyle mi hiç fikrim yokyrn 11.günüm ve yine kontrolüm var bakalım opu icin ne diyecek
![]()
Hayırlı olsun canım. iğnelere mi başlanacak yoksa ilk görüşme mi bu?Kızlar yarına randevu aldım
Bende tedaviye başlıyorum![]()
İğnelere başlarız daha önce görüşmüştük doktorlaHayırlı olsun canım. iğnelere mi başlanacak yoksa ilk görüşme mi bu?
Benim bugün kontrolüm vardı. Pzt günü opu yapılacak. Belki sizin de pzt ya da salı günü olur. Aynı gün başlamıştık sizinle. Çok heyecanlıyım ve genel anesteziden korkuyorum biraz.Öyle mi hiç fikrim yokyrn 11.günüm ve yine kontrolüm var bakalım opu icin ne diyecek
![]()
Sedasyon değil mi?Benim bugün kontrolüm vardı. Pzt günü opu yapılacak. Belki sizin de pzt ya da salı günü olur. Aynı gün başlamıştık sizinle. Çok heyecanlıyım ve genel anesteziden korkuyorum biraz.
En fazla yarım saat sürecekmiş, damardan verilen ilaçla uyutuyorlar, sedasyon değil çünkü kendinde olmuyorsun, rahim filmi çekilirkenden biliyorum aslında hiçbir sorun da yaşamadım ama kontrolüm dışında olan hersey bana bi tedirginlik veriyorSedasyon değil mi?
Korkma hiç anestezi verildiğini anlamıyorsun bile uyuyup uyanıyorsunBenim bugün kontrolüm vardı. Pzt günü opu yapılacak. Belki sizin de pzt ya da salı günü olur. Aynı gün başlamıştık sizinle. Çok heyecanlıyım ve genel anesteziden korkuyorum biraz.
Canım herkesin tedavi süreci farklı doktor öyle uygun görmüştür stres yapma rahat kalmaya çalış bu dönemSizlere birsey sormak istiyorum. Yarın çatlatma iğnesi yapacağım, ama doktorum gonal f ve cetrodite da yap dedi yani toplam 3 iğne yapacağım, pazar iğne yok ve pzt opu var, 3 iğne bana çok geldi, okuduğum forumlarda ya sadede çatlatma ya da cetrodite ve çatlatma yani en fazla 2 iğne verilmiş opu öncesi. Kafam karıştı
Doktoruma güveniyorum canım, ne dediyse onu yapıcam sadece 3 çok geldiCanım herkesin tedavi süreci farklı doktor öyle uygun görmüştür stres yapma rahat kalmaya çalış bu dönem
Ahahha iyimiş kaynanaya bakBen dış gebelik yaşadığımda kayınvalidem keşke iyice belli olunca söyleseydiniz dedio yüzden ona söylemeyi asla düşünmüyorum
![]()
Doğrudur canım. Ben de tam teslimiyetten yanayım ama tarzım da hiç öyle değil inşallah kendime hakim olurumDoktoruma güveniyorum canım, ne dediyse onu yapıcam sadece 3 çok geldi![]()
Bende ptesi olur diye tahmin ediyorumBenim bugün kontrolüm vardı. Pzt günü opu yapılacak. Belki sizin de pzt ya da salı günü olur. Aynı gün başlamıştık sizinle. Çok heyecanlıyım ve genel anesteziden korkuyorum biraz.
Gelin pamuk olsa vitrinden düşse kaynananın beyni dağılırmış derlerAhahha iyimiş kaynanaya bak
Ben de dış gebelik geçirdiğimde Benimkiler de sevindi resmen geçmiş olsuna gelirlerken bile bir gariplerdi. Amaan hepsi aynı hiiç bişeyimi söylemem bana kalsa doğurunca haberleri olsun ama eşim![]()