• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Bende ptesi olur diye tahmin ediyorum🙈 anesteziden hiç korkmayın ben özellikle ayılırken yaptığı kafayı çok seviyorum 😅 3 ay önce hsg çekildim geçen yıl kürtaj oldum ikisinde de hiç birsey anlamadım, ayilirken böyle hayat çok güzel hiç dert tasa yok gibi bir kafaya bürünüyor insan 😂 benim asil korkum opudan saatler sonra ortaya çıkacak sancıydı. Ama buradaki arkadaşlar onun da hafif adet sancısı gibi olduğunu söyleyip içimi biraz rahatlattılar. Sanki opudan sonra rahatlayacakmışız gibi hissediyorum gerisi nasip kısmet çünkü 🥰
Ben de hsg den ayıldıktan sonra yarım saat boyunca aynı soruyu sormuşum 😃 kafa harbi çok güzel oluyo demekki

Benim bugün kontrolüm vardı. Pzt günü opu yapılacak. Belki sizin de pzt ya da salı günü olur. Aynı gün başlamıştık sizinle. Çok heyecanlıyım ve genel anesteziden korkuyorum biraz.
Ben de pazarte opu olacağım randevularıda ayarladık hakkımızdan hayırlısı olur ınsallah. Hiç korkmayın hafif anestezi oluyormus rahim filmimde de almıstm o anesteziyi ben. Çok rahat geçmişti.
Siizn kaç yumurtanız oldu suana kadar 😊

Ben de hsg den ayıldıktan sonra yarım saat boyunca aynı soruyu sormuşum 😃 kafa harbi çok güzel oluyo demekki
Bence anın keyfini çıkaralım 😃 bende kontrol manyağıyım ama tıpkı uçaktaki gibi artık kontrol bizden çıktı 😅 olduğu kadar olmadığı kader 😇 anestezi kafası yaşayacağız ne güzel mesela 😅

Bende ptesi olur diye tahmin ediyorum🙈 anesteziden hiç korkmayın ben özellikle ayılırken yaptığı kafayı çok seviyorum 😅 3 ay önce hsg çekildim geçen yıl kürtaj oldum ikisinde de hiç birsey anlamadım, ayilirken böyle hayat çok güzel hiç dert tasa yok gibi bir kafaya bürünüyor insan 😂 benim asil korkum opudan saatler sonra ortaya çıkacak sancıydı. Ama buradaki arkadaşlar onun da hafif adet sancısı gibi olduğunu söyleyip içimi biraz rahatlattılar. Sanki opudan sonra rahatlayacakmışız gibi hissediyorum gerisi nasip kısmet çünkü 🥰
Valla benm suan ciddi ağrılarım var baskılar baya arttı pazartesiye anlastık opu için.
Yarın gece çatlatma iğnemi olacağım. Karnım inanılmaz şiş ödem topladı heryerim doktorum normal oldugunu söyledi. İnsallah opudan sonra hemencecik geçer bu şişlik ağrı durumu 🤲🏻

Sizlere birsey sormak istiyorum. Yarın çatlatma iğnesi yapacağım, ama doktorum gonal f ve cetrodite da yap dedi yani toplam 3 iğne yapacağım, pazar iğne yok ve pzt opu var, 3 iğne bana çok geldi, okuduğum forumlarda ya sadede çatlatma ya da cetrodite ve çatlatma yani en fazla 2 iğne verilmiş opu öncesi. Kafam karıştı
Canım benm doktorum da aynısını söyledi. Cumartesi gonalf cetrotide aksamıda ovitrellle vurul dedi yani 1 günde 3 iğne seklinde söyledi. Pazarteside opu olcak ınsallah

Canım benm doktorum da aynısını söyledi. Cumartesi gonalf cetrotide aksamıda ovitrellle vurul dedi yani 1 günde 3 iğne seklinde söyledi. Pazarteside opu olcak ınsallah
Canım çok teşekkür ederim içim çok rahatladı😊 ne güzel aynı gün yumurtalar toplancak. İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır 🙏

Canım çok teşekkür ederim içim çok rahatladı😊 ne güzel aynı gün yumurtalar toplancak. İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır 🙏
Insallah canım benım 😊 gonal f 275 ile başladım sonra 225 e düşürdü daha sonra 175 e düşürdü 10 gün felan kullanmıs olucam iğneleri. Kaç yumurtan olustu pekala 😊

Kızlar benim de sabah 9 da opu var hiç uyuyamiyorum korkuyorum 4 yumurta vardı sadece 1 tanesi iyi durumdaymış bakalım o da içi boş mu çıkacak 3 veya 5 güne gidecek mı kafamda deli sorular

Kızlar benim de sabah 9 da opu var hiç uyuyamiyorum korkuyorum 4 yumurta vardı sadece 1 tanesi iyi durumdaymış bakalım o da içi boş mu çıkacak 3 veya 5 güne gidecek mı kafamda deli sorular
Hiç dert etme canım. Sen kafanı ne kadar yorsan da hersey olacağına varacak. Bilimsel bir gerçek: tek yumurta yeter 😇 umarım senin de o tek yumurtan sana tutunup can olur 🙏😇 yüreğini ferah tut oluruna bırak herseyi. 🎈

Ben de pazarte opu olacağım randevularıda ayarladık hakkımızdan hayırlısı olur ınsallah. Hiç korkmayın hafif anestezi oluyormus rahim filmimde de almıstm o anesteziyi ben. Çok rahat geçmişti.
Siizn kaç yumurtanız oldu suana kadar 😊
Ya işlem esnasında uyanırsak

Insallah canım benım 😊 gonal f 275 ile başladım sonra 225 e düşürdü daha sonra 175 e düşürdü 10 gün felan kullanmıs olucam iğneleri. Kaç yumurtan olustu pekala 😊
Benim de gonal f 225 ile başladık doz hep aynı kaldı, sonra cetrodite eklendi aynen 10 gün oldu başlayalı, benim dünkü kontrolde 11 yumurta vardı, hepsi aynı büyüklükte değil tabi, inşallah güzel geçer, senin kaç tane dedi doktor?

Benim de gonal f 225 ile başladık doz hep aynı kaldı, sonra cetrodite eklendi aynen 10 gün oldu başlayalı, benim dünkü kontrolde 11 yumurta vardı, hepsi aynı büyüklükte değil tabi, inşallah güzel geçer, senin kaç tane dedi doktor?
10 a yakın büyük yumurta , gerisi küçük dedi. Ben pco hastasıyım. O yüzden dengesiz büyüyor yumurtalar. Mesela en büyüğü 17 mm ken diğer büyük yumurtam 14 mm. Bu yüzden dozlarım sürekli oynadı önden gelen yumurta çatlamasn diye. Senin yumurtalar kaçar mm ?

Back
X