• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Ay inşallah güzel haberler olsun, haber ver mutlaka 😊 benim saat 10.00 da olucak pazartesi.
Kızlar şimdi geldim kontrolden bir tane 17,5 mm var diğerleri 10-11 mm civarı imiş yaklaşık 10 adet kadar. Gonal f 300e çıkardık. Ptesi tekrar kontrol var. Hoca arkadan gelenler potansiyel görünüyor büyümüş bir taneyi feda edelim dedi çünkü çok büyüyünce de kalitesi düşüyormuş. Oldu da bir ihtimal direnç göstermeye devam edip büyümezlerse iptal ederiz dedi. Dedim hocam canınız saolsun napalim kökü bende 😅 ohss olur muyum diye sordum iğne kullanımım uzadıkça. Hoca da öyle bir görünümüm olmadığını söyledi ama tabi hiç bir zaman hiç bir hastaya yüzde yüz olmaz da diyemem dedi. Seninkiler büyüyecek ben potansiyel gördüm dedi çıktım Manikür pedikure geldim iptal ihtimalim de olsa hayat devam 😅

Kızlar şimdi geldim kontrolden bir tane 17,5 mm var diğerleri 10-11 mm civarı imiş yaklaşık 10 adet kadar. Gonal f 300e çıkardık. Ptesi tekrar kontrol var. Hoca arkadan gelenler potansiyel görünüyor büyümüş bir taneyi feda edelim dedi çünkü çok büyüyünce de kalitesi düşüyormuş. Oldu da bir ihtimal direnç göstermeye devam edip büyümezlerse iptal ederiz dedi. Dedim hocam canınız saolsun napalim kökü bende 😅 ohss olur muyum diye sordum iğne kullanımım uzadıkça. Hoca da öyle bir görünümüm olmadığını söyledi ama tabi hiç bir zaman hiç bir hastaya yüzde yüz olmaz da diyemem dedi. Seninkiler büyüyecek ben potansiyel gördüm dedi çıktım Manikür pedikure geldim iptal ihtimalim de olsa hayat devam 😅
Ay hadi sevindim canım, arkadan gelenler büyürse senin de önümüzdeki hafta toplanır o zaman. Hayırlısı inşallah 🙏

10 a yakın büyük yumurta , gerisi küçük dedi. Ben pco hastasıyım. O yüzden dengesiz büyüyor yumurtalar. Mesela en büyüğü 17 mm ken diğer büyük yumurtam 14 mm. Bu yüzden dozlarım sürekli oynadı önden gelen yumurta çatlamasn diye. Senin yumurtalar kaçar mm ?
Benim 20 mm 2 tane, 18 mm 17 mm 5 tane , diğerleri 15 mm civarı, önden gidenler belki zayi mi olur bilmiyorum 🤷‍♀️

Hayırlısı canım sonuçta yumurtan oluşuyor 😊

Kızlar ben de şimdi geldim kontrolden hoca bu ay başlarsak en fazla 5 yumurtan olur dedi o yüzden bu ay aşılama deneyelim hem yumurtaları uyarmış oluruz tutmazsa Bi daha ki ay daha fazla yumurta elde ederiz dedi. Benim tüp bebek Bi daha ki aya kaldı
Hayırlısı olsun hakkından belki birdaha ki ay daha da fazla yumurtan olur belkide aşılamayla olacak😊

Kızlar ben de şimdi geldim kontrolden hoca bu ay başlarsak en fazla 5 yumurtan olur dedi o yüzden bu ay aşılama deneyelim hem yumurtaları uyarmış oluruz tutmazsa Bi daha ki ay daha fazla yumurta elde ederiz dedi. Benim tüp bebek Bi daha ki aya kaldı
Bence de aşılama yaptır, aşılamada özellikle az yumurta istiyor doktorlar, inşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmaz da aşılama ile mutlu sona ulaşırsın🙏

Sağol canım inşallah ikimizin de iyi kaliteli yumurtaları toplansın pzt günü ve embriyolar da 5. Güne gelsin çokça amin 🙏
Aminnn canımm tek duam bu şuan varya kaliteli yumurtların çıkması ve emriboların 5.güne gitmesi hayırlısıyla 🤲🏻 vitamin vs kullanıyomusun 😊 birde opudan sonra nelere dikkkat etmen gerek doktor anlattımı beslenmm açısından

Nasıl yani? Neden uyanasın anestesi uzmanı bayıltıyor. Böyle birşey olmaz.
Ne bileyim burda biri yazmıştı nefesimi kesecek kadar büyük bir acıyla işlemin ortasında uyandım,geri uyuttular diye.doktor bir doz daha derken uyumuş tekrar

Kızlar bende doktordan çıktım
Sağda 3-4 soldaki 3 tane folikül gördü
Ocak ayında daha çoktu dedim doktora o da düşük amh değerine göre sayısı iyi dedi

Birkaç test istedi dışarda yaptırabileceğimi söylediler
Fsh,Lh gibi bunları devlette yaptıracağım kadın doğumcu mu yapar dahiliyeci yapar mı acaba?

Ocak ayında daha çoktu dedim doktora o da düşük amh değerine göre sayısı iyi dedi

Fsh,Lh gibi bunları devlette yaptıracağım kadın doğumcu mu yapar dahiliyeci yapar mı acaba?
İkisi de yapar canım hangisinden alabilirsen orda yaptırırsın

Hayırlısı olsun hakkından belki birdaha ki ay daha da fazla yumurtan olur belkide aşılamayla olacak😊
İnşallah canım ya ben daha önce 2 aşılama yaptırdım tutmadı aslında istemiyordum bir aşılama daha ama yumurtaları uyaralım deyince mantıklı geldi hayırlısı bakalım başlıcaz iğnelere bugün

Amh kaçtı acaba. Bana da amh ne göre az yumurtan görünüyor dedi

Aminnn canımm tek duam bu şuan varya kaliteli yumurtların çıkması ve emriboların 5.güne gitmesi hayırlısıyla 🤲🏻 vitamin vs kullanıyomusun 😊 birde opudan sonra nelere dikkkat etmen gerek doktor anlattımı beslenmm açısından
B vitamini , folik asit ve omepa kullanıyorum canım. Doktor opu sonrası için hiçbirsey söylemedi pzt soracağım artık. Ananas yemeyi tavsiye edenler var, tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Sen neler kullanıyorsun?

B vitamini , folik asit ve omepa kullanıyorum canım. Doktor opu sonrası için hiçbirsey söylemedi pzt soracağım artık. Ananas yemeyi tavsiye edenler var, tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Sen neler kullanıyorsun?
Toplandı mı yumurtan?

Back
X