• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Ne bileyim burda biri yazmıştı nefesimi kesecek kadar büyük bir acıyla işlemin ortasında uyandım,geri uyuttular diye.doktor bir doz daha derken uyumuş tekrar
Böyle durumlar nadir canım, uzun ameliyatlarda vs olursa olur bizim ki 15dakıkalık işlem

B vitamini , folik asit ve omepa kullanıyorum canım. Doktor opu sonrası için hiçbirsey söylemedi pzt soracağım artık. Ananas yemeyi tavsiye edenler var, tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Sen neler kullanıyorsun?
Omega3, folik asit, d vitamini ve arada c vitamini alıyorum canım. Evet avakado, ananas, kabak çekirdeği ve elma öneriliyor. Opudan sonra bunları bolca tüketelim olur da taze transfer olursa hazırlık olsun bebişimize :) ben pazar günü alışverişimi yapıcam pazartesi opudan sonra alışveriş yapamam diye hazır edicem çorbamı meyvelerimi vs evi de temzledim ahaha 😂😂

Omega3, folik asit, d vitamini ve arada c vitamini alıyorum canım. Evet avakado, ananas, kabak çekirdeği ve elma öneriliyor. Opudan sonra bunları bolca tüketelim olur da taze transfer olursa hazırlık olsun bebişimize :) ben pazar günü alışverişimi yapıcam pazartesi opudan sonra alışveriş yapamam diye hazır edicem çorbamı meyvelerimi vs evi de temzledim ahaha 😂😂
Ay ben de rapor isticem doktorumdan işe filan gidemem en az 3 gün isticem😬 yarın da ben bir alışveriş yapayım canım iyi hatırlattın. Beslenmeye dikkat edelim. Senin pzt saat kaçta opu?

Ay ben de rapor isticem doktorumdan işe filan gidemem en az 3 gün isticem😬 yarın da ben bir alışveriş yapayım canım iyi hatırlattın. Beslenmeye dikkat edelim. Senin pzt saat kaçta opu?
Aynen canım 2 gün veriyorlarmıs zaten doktorlar sen istersin yat bolca dinlen :)) pazartesi saat 13:00 da işleme gireceğim canım 1 saat evvel de çatlatma iğnemi yaptım. Senin sabah erkendenmi

Korkma ben de nadir olduğunu düşünüyorum 😁
Istisnalar her durumda vardır ama gerçekten korkulacak hiç bir şey yok kendinizi strese sokmayın boşuna uyanınca çok çok az bir adet sancısı oluyor o da yarim saat 1 saat kadar sürüyor. Zaten çok kısa sürüyor işlem 10 dk kadar uyduruyorlar

Aynen canım 2 gün veriyorlarmıs zaten doktorlar sen istersin yat bolca dinlen :)) pazartesi saat 13:00 da işleme gireceğim canım 1 saat evvel de çatlatma iğnemi yaptım. Senin sabah erkendenmi
Benim sabah 10.00 da canım çok heyecanlıyım, 3 ay önce histeroskopi yaptırmıştım genel anestezi ile, uyandığımda idrar sondası takılıydı hiç hoş bi his değildi, yarın da takarlar mı acaba, bu işlemde de takılıyor mu ki biliyor musun

Istisnalar her durumda vardır ama gerçekten korkulacak hiç bir şey yok kendinizi strese sokmayın boşuna uyanınca çok çok az bir adet sancısı oluyor o da yarim saat 1 saat kadar sürüyor. Zaten çok kısa sürüyor işlem 10 dk kadar uyduruyorlar
İdrar sondası takılıyor mu?

Hayır önlük giyiyorsunuz odaya alıyorlar orda bacakları çatala atınca uyutuyorlar. Sonra uyanıyorsunuz ki bitmiş çok çok basit. Hiç korkmayın. Başlamadan tuvalete girmenizi istiyorlar sadece başka bir şey yok.
Teşekkür ederim rahatladım, inşallah yarın bu saatler bitmiş olacak çoktan. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın🙏

Benim sabah 10.00 da canım çok heyecanlıyım, 3 ay önce histeroskopi yaptırmıştım genel anestezi ile, uyandığımda idrar sondası takılıydı hiç hoş bi his değildi, yarın da takarlar mı acaba, bu işlemde de takılıyor mu ki biliyor musun
Ben de çok heyecanlıyım , Hiç bilmiyorum canım ya sadece idrar çıkışını kontrol ettiklerini biliyorum. Takarlar gibime geliyor. Bende 10 ay önce dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde takmıslardı uyanıkken çıkardıkları için çok rahatsız edici can acıtıyor. İnsallah takmazlar 😔

Back
X