- 13 Kasım 2020
- 1.307
- 2.488
- 83
İnsallah canım teşekkür ederimAy hadi sevindim canım, arkadan gelenler büyürse senin de önümüzdeki hafta toplanır o zaman. Hayırlısı inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canım teşekkür ederimAy hadi sevindim canım, arkadan gelenler büyürse senin de önümüzdeki hafta toplanır o zaman. Hayırlısı inşallah![]()
Pzt saat 10.00 da toplanacakToplandı mı yumurtan?
Böyle durumlar nadir canım, uzun ameliyatlarda vs olursa olur bizim ki 15dakıkalık işlemNe bileyim burda biri yazmıştı nefesimi kesecek kadar büyük bir acıyla işlemin ortasında uyandım,geri uyuttular diye.doktor bir doz daha derken uyumuş tekrar
Omega3, folik asit, d vitamini ve arada c vitamini alıyorum canım. Evet avakado, ananas, kabak çekirdeği ve elma öneriliyor. Opudan sonra bunları bolca tüketelim olur da taze transfer olursa hazırlık olsun bebişimize :) ben pazar günü alışverişimi yapıcam pazartesi opudan sonra alışveriş yapamam diye hazır edicem çorbamı meyvelerimi vs evi de temzledim ahahaB vitamini , folik asit ve omepa kullanıyorum canım. Doktor opu sonrası için hiçbirsey söylemedi pzt soracağım artık. Ananas yemeyi tavsiye edenler var, tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Sen neler kullanıyorsun?
Ay ben de rapor isticem doktorumdan işe filan gidemem en az 3 gün isticemOmega3, folik asit, d vitamini ve arada c vitamini alıyorum canım. Evet avakado, ananas, kabak çekirdeği ve elma öneriliyor. Opudan sonra bunları bolca tüketelim olur da taze transfer olursa hazırlık olsun bebişimize :) ben pazar günü alışverişimi yapıcam pazartesi opudan sonra alışveriş yapamam diye hazır edicem çorbamı meyvelerimi vs evi de temzledim ahaha![]()
Opu 'da olmuş maalesef bu durum .inşallah nadirdirBöyle durumlar nadir canım, uzun ameliyatlarda vs olursa olur bizim ki 15dakıkalık işlem
Opu da ne o kadar acı veriyor ki acaba yaaOpu 'da olmuş maalesef bu durum .inşallah nadirdir
inşallah uyanmazsak bilemeyeceğimiz bir acı türü olurOpu da ne o kadar acı veriyor ki acaba yaa
inşallah uyanmazsak bilemeyeceğimiz bir acı türü olur![]()
Aynen canım 2 gün veriyorlarmıs zaten doktorlar sen istersin yat bolca dinlen :)) pazartesi saat 13:00 da işleme gireceğim canım 1 saat evvel de çatlatma iğnemi yaptım. Senin sabah erkendenmiAy ben de rapor isticem doktorumdan işe filan gidemem en az 3 gün isticemyarın da ben bir alışveriş yapayım canım iyi hatırlattın. Beslenmeye dikkat edelim. Senin pzt saat kaçta opu?
Yaa Allah korusun canım yaOpu 'da olmuş maalesef bu durum .inşallah nadirdir
Korkma ben de nadir olduğunu düşünüyorumYaa Allah korusun canım yabeni de korkuttun simdi
anesteziyi yapan kişi bilememiştir nadirdir eminim canım bolca dua edelim basımıza gelmesin.
Istisnalar her durumda vardır ama gerçekten korkulacak hiç bir şey yok kendinizi strese sokmayın boşuna uyanınca çok çok az bir adet sancısı oluyor o da yarim saat 1 saat kadar sürüyor. Zaten çok kısa sürüyor işlem 10 dk kadar uyduruyorlarKorkma ben de nadir olduğunu düşünüyorum![]()
Benim sabah 10.00 da canım çok heyecanlıyım, 3 ay önce histeroskopi yaptırmıştım genel anestezi ile, uyandığımda idrar sondası takılıydı hiç hoş bi his değildi, yarın da takarlar mı acaba, bu işlemde de takılıyor mu ki biliyor musunAynen canım 2 gün veriyorlarmıs zaten doktorlar sen istersin yat bolca dinlen :)) pazartesi saat 13:00 da işleme gireceğim canım 1 saat evvel de çatlatma iğnemi yaptım. Senin sabah erkendenmi
İdrar sondası takılıyor mu?Istisnalar her durumda vardır ama gerçekten korkulacak hiç bir şey yok kendinizi strese sokmayın boşuna uyanınca çok çok az bir adet sancısı oluyor o da yarim saat 1 saat kadar sürüyor. Zaten çok kısa sürüyor işlem 10 dk kadar uyduruyorlar
Hayır önlük giyiyorsunuz odaya alıyorlar orda bacakları çatala atınca uyutuyorlar. Sonra uyanıyorsunuz ki bitmiş çok çok basit. Hiç korkmayın. Başlamadan tuvalete girmenizi istiyorlar sadece başka bir şey yok.İdrar sondası takılıyor mu?
Teşekkür ederim rahatladım, inşallah yarın bu saatler bitmiş olacak çoktan. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınHayır önlük giyiyorsunuz odaya alıyorlar orda bacakları çatala atınca uyutuyorlar. Sonra uyanıyorsunuz ki bitmiş çok çok basit. Hiç korkmayın. Başlamadan tuvalete girmenizi istiyorlar sadece başka bir şey yok.
Ben de çok heyecanlıyım , Hiç bilmiyorum canım ya sadece idrar çıkışını kontrol ettiklerini biliyorum. Takarlar gibime geliyor. Bende 10 ay önce dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde takmıslardı uyanıkken çıkardıkları için çok rahatsız edici can acıtıyor. İnsallah takmazlarBenim sabah 10.00 da canım çok heyecanlıyım, 3 ay önce histeroskopi yaptırmıştım genel anestezi ile, uyandığımda idrar sondası takılıydı hiç hoş bi his değildi, yarın da takarlar mı acaba, bu işlemde de takılıyor mu ki biliyor musun
Amin insallahTeşekkür ederim rahatladım, inşallah yarın bu saatler bitmiş olacak çoktan. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın![]()