Mart ayında ankarada tüp bebek tedavi olacak hanımlar yardım!!

elalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
30
3
36
Ankara
Hanımlar ben ankarada 2.tüp bebek tedavime başlayacağım.ilk teda<vim transfer aşamasına ulaşamadan bitti.6 yumurtam toplandı(yaşım 30) herhangi bir sorunum olmamasına rağmen döllenme gerçekleşmediği söylendi.güven hastanesinde yaptırdım tekrar yaptırmayı düşünüyorum fakat acaba doğru bir karar içindemiyim bilemiyorum.tecrübelerini benimle paylaşacak hanımların değerli görüşlerine ihtiyaç duymaktayım.
 
çok üzüldümm ne kadar zor bi yolculuk. bu konuda yardımcı olamam belki. ben aşılama ile gebe kaldım ancak 10. hafta da kaybettim. ben de tüp bebek tedavisi için maya tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm. orda tedavi görüp hamile kalan bi arkadaaşım varr. kısmetse mart ayında tedaviye başlayacağız ama galiba istanbul acıbadem de. kararını ve deneyimlerini paylaşmaya devam edersen sevinirim.
 

teşekkürlerçok haklısın çok zor bir yolculuk daha önce maya tüp bebek merkeziyle görüştüm en son güven hastanesinde karar kıldım.doktorumun benim durumuma hakim olduğu ve vücudu iyi tanıdığı için değiştirme çekincesi yaşadım.tekrar ikinci denememi güvende yapmayı düşünüyorum biraz karasızım ama sanki merkezlerden çok birazda kısmet galiba bu aralar biraz paniğe kapıldımama asla moralimizi bozmamlıyız tabide olmasa bende 3.denememde mayaya yöneleyim ama benim raporum yok özel hastane olduğu için tüm giderleri karşılıyorum açııkçası güven hastaneside biraz uygun gelmişti.

hem istanbulda oldukça başarılı merkezleri barındırıyor.ben hep buralarda olacağım lütfen sende bilgilendirirsen beni çok sevinirim.dilerim hem maddi hem manevi emekler boşa çıkmaz yavrularımıza kavuşuruzz
 
çok benziyoruz ben bilecikte yaşıyorum eskişehirde tedavi görüyordum doktorum eskişehir acıbadem bünyesine katıldı ve bende başka bi doktorla herşeye yeniden başlamaya cesaret edemediğim için istanbul acıbademe karar verdim bu ay ilk görüşmemiz var kendi doktorum da tedavinin her aşamasında yanımda olacağı için tereddüt etmiyorum bu hastanede de rapor geçersiz ve oldukça zorlayacak. ama inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip edecek dileyen isteyen herkse. ben de burda olacağım. hayırlı haberler alır ve veririz inşallah.
bi başlık açmıştım hastane ve doktoru sormuştum arkadaşlara deneyen ve memnun kalan. kalmayan arkadaşlar yardımcı olurlar mı diye ama kimse bana cevap vermedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…