Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben 1 martta aşılama oldum doktor sizlere aşılamadan sonra ilişki önerdimi birde kaç gün sonra kan testinde çıkar lütfen cevap yazın
rabbım mart ayını hayırlı kılar ınsallah herkese kasım ayında bır nufus patlaması olur ınsallahhhhhkaydirigubbakcemile2
merhaba canım,
ilk önce topiğin hayırlı olsun, inş. bu sefer yüzün güler bebişine kavuşursun canım,
bende ilk aşılamamı olacagım pzt. günü ilk iğnemi yaptırdım cuma günü kontrol var hakkımızda hayırlısı olsun artık canım
merhaba arkadaşlar ben 1 martta aşılama oldum doktor sizlere aşılamadan sonra ilişki önerdimi birde kaç gün sonra kan testinde çıkar lütfen cevap yazın
rabbım mart ayını hayırlı kılar ınsallah herkese kasım ayında bır nufus patlaması olur ınsallahhhhhkaydirigubbakcemile2
benimde ilk aşılamam.bugün ilk iğnelerimi vurdurdum.pazartesi kontrole gideceğim.Mart ayı sonunda inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz inşallah.:Saruboceq:
herkese selam bende cuma günü aşılama yaptırıyorum bu ilk çok heyecanlıyım