_Trinity_
merhaba yeniden. söz vermiştim. görüşlerimi yazacaktım.
Ankara tüp bebek ve başkent ün hastanesiyle görüştük.
özel olan ankara tüp bebekteki izlenimim gürgandakinden farksız.
ilgili, gayet temiz düzenli görünüyor. Kendilerine güeniyorlar (ki bunlar olmazsa olmazlar zaten).
Başkent ün. hastanesi tam bir hastane havasında! :))) hemşireler, koridorlar, alkol kokusu...biraz gerilmedim değilama doktorumuzu beğendik. Çok çok ilgilendi. SSKmızla bile!
aşılamamdan bir hafta sonra kanamam olduğunu söylediğimde gözleri kocaman oldu! Şaşırdı.
ama duruma yorum bile getirdi sağolsun. (kanamanın sebebi -erken ve yoğun olması- vücudumun fazla uyarılmasıymış, yani iğneler fazla gelmiş...) 9-10. aya kadar tüp bebek yapmıycaz. o zamana kadar aşılama deneyebiliriz dedi. peşpeşe yapmayalım dedi. kiloya dikkat edelim vücudun dengesiyle fazla oynamadan, yormadan yapalım dedi. Eşime viamin verdi - evitab yada evitap- bana folbiolü kes polivit-c al dedi, hatta eşin de alsın dedi.
Folbiolü uzun süre devamlı kullanmak ilerde meme kanserine sebep olabiliyo dedi.
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için. Ankara tüp bebek merkezi hakkında hiç ir bilgim yok. Kıbrısı düşündüğüm zaman aradığımda yumurta takibini ankara tüp bebekte yaptırın toplama işlemine gelin demişlerdi. Anlaşmaları olduğunu iliyorum yani sadece. Ama sevindim başkentin içine sinmesine. Doktoru ve merkezi sevmek çok önemli bence. Üzüldüm kanamanın sebebi için de. Kesin onlar da iliyorlardır da sebebini nasılsa değiştiremeyeceğiz durumu neyse böyle devam etsin diye ilgisiz kaldılar demek. Folbiolu nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum ama bende soracağım ilk iş başka bir folikasite geçip geçmemeyi.
Çok teşekkür ederim tekrar, inşallah bu defa tedavin iyi geçer ve en kısa sürede güzel haberlerini alırız.