• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba kızlar ben de 2 aydır aşılaam yapanalrı takip ediyorum. hepiniz beklemedesiniz galiba. sonuç alanalr var mı aranızda. tutan var mı. yoksa daah varmı öğrenmeye. ben de 5 ay önce bebeğimi kaybettim. bikaç ay kendim deneyip olmazsa haziran başı aşılama yaptırmayı düşünüyorum şansımı artırıp çok beklememek adına. umutlanmak istiyorum . sizleri takip edip. uamrım herkes sonuçlarıyla mutlu olur bana da umut olursunuz.

mrb deniz hoşgldin çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm:ama elden gelen bişey yok.canın sağolsunda inş.bebişleri alırsın kucağına..ben bi kez aşılama yaptım ama olmadı.bakalım bize umut olacak arkadaşlar var bekliyoruz..hayırlısı:Saruboceq:

kızlar dün son iğnemi oldum 12.günde yumrutam 17 mm olmş
bu gece ovitrelleyi vurdurcaz
cumartesi sabahda gidicez eğer çatlama gerçekleştiyse yapcak aşılamayı
dr herşey çok güzel gidiyor dedi
naısl mutluyum bilseniz

canım çok sewindim hadi bakalım allah dewamını getirir inş:Saruboceq:

Slm arkadaşlar hepiniz hayırlısıylan güzel haberler alırsınız inş.benimde bu ay aşılamam oldu bu gün 7. gün ama inanılmaz göğüs ağrısı var vede karın ağrım oluyor özelikle sol bölgemde aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede bu tür rahatsızlıklar oluyor muydu..?Ayrıca belkide çok tuhaf gelicek ama inanılmaz ekişi yemeye başladım normalde hiç olmazdı bilgisi olanlar rica etsem beni bilgilendirir misiniz.

canım aşılaman hayırlı olsun.inş.sonunda bebişin gelir:Saruboceq:beklemek çok sıkıcı ama 1 hafta kalmış..aşılama sonrası karın kasık bel gögüs kısaca heryer ağrıyo.bol bol dinlenmeye bak..güsel haberlerini bekliyoruz.

mrb bende 6 martta aşılama oldum 16.gün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif arkadaşlar.işlhh tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlar en kısa sürede sizlerde hamiş kalırsınız allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sakın umudunuzu kaybetmeyin sabır ile işllh istediğiniz sonuca kavuşursunuz. benim 2. aşılamamdı ilkinde olmadı çok üzüldüm ama allahım bu sefer nasip etti dualarım sizinle..:))

slm nihayet güsel bi haber.:sm_cool:hihoyyyt.hayırlı olsun bebişin..inş:Saruboceq:.rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder..herkesin gönlüne göre veriri inşallahhhhhhhh.::teytey:

2. aşılamamın sonucu da negatif..................

çok moralim bozuk!

canım ne desem fayda etmez..ama biliyosun işte mecburen dewam etmek zorundasn kendini bırakma ne olurr...rabbim güç kuvvet werirde tekrar adım atarsın inş:Saruboceq:.zaten kötüsündür olmadığını düşünüp iyice haırpalama kendini..canın sağolsun..

selam kıslarr nasılsınız gorusmeyelı bı kacgundur sehır dısındaydım gecmısı okudum hadı hepınızden hayırlı haberler beklıyorum ınsallah hepınız pzıtıf sonuclar alırsınızkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım aynen beklemeye dewam ediyoruz güzel haberler almaya ihtiyacımz war..:lepi:alkisalkisalkis

Evet ıĞnemı oldum geldım Şımdı kızlar,yalnz bı durum oldu hemŞıre koldan mı kalÇadan mı yapılcak dıye tereddÜt ettı,sızler nasıl vurdurdunuz ovıtrelleyı
kolum felaket aĞrıyor ya..Şımdı c.tesıyı beklıyorum heycanla ınŞ yumurtam Çatlar.Çatlamazsa yapamaz dımı aŞılamayı..

Evet İĞnemİ oldum geldİm Şİmdİ kızlar,yalnz bİ durum oldu hemŞİre koldan mı kalÇadan mı yapılcak dİye tereddÜt ettİ,sİzler nasıl vurdurdunuz ovİtrelleyİ
kolum felaket aĞrıyor ya..Şİmdİ c.tesİyİ beklİyorum heycanla ınŞ yumurtam Çatlar.Çatlamazsa yapamaz dİmİ aŞılamayı..

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, inşallah her şey yolunda gider ve güzel haberler verirsin. :Saruboceq:
Bana belirli bir şey söylememişti doktorum, hemşire de genelde karından yaptırıyorlar deyince iyi dedim bende karından yaptırdım. Bir farklılık olacağını sanmam, olsaydı özellikle belirtirdi doktorun bence. Yumurtan da inşallah çatlar, çatlamazsa yapılmıyor malesef aşılama. Ama kafanı takma bence şimdiden, cumartesi inşallah çatlamış olduğu görülür ve aşılaman yapılır büyük ihtimalle. Şimdiden hayırlı olsun canım.

sorma arkadaşım o kadar yorulmuşum,ki bugün doktorumla konuştum yarın yanına gidecegim o tüp yapamıyor ama bir yer var yönlendirecek, orayla haftaya gidip görüşecegiz eşimle allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın bizimde yüzümüzü güldürsün diye ben ve benim yerimde olan herkez için dua ediyorum hergün.

canım bu mücadele hiç birşeye benzemiyo ama bizlerde inadına üstüne gidecegiz pes etmek yok:olmaz: doktorunla görüşmen çok iyi olur elbette en azından onun önerecegiz bir uzmanla görüşmen daha faydalı olacaktır kesinlikle bu uğraşlarımız boşa çıkmayacak göreceksin öylede böylede bebişlerimizi alacagız kucagımıza ve yaşadıgımız bütün sıkıntılarımızı unutacagız inş..:Saruboceq:

evet arkadaşlar allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda herkez bebişini alır kucağına bu arada uhde ve lotus83 cevaplarınız için teşekürler.
canım benim burda hepimiz aynı durumdayız destek oluyoruz birbirimize inş. bebişlerimize kavuşuncada güzel haberlerimizi yazıp mutlu olacagız hep beraber :lepi::lepi:
hoş bulduk canım ınsallah guzel sonuclar alırsınız ınsanı onun stresı olduruyo zaten tuttumu tutmadımı dıye bıran once guzel sonuc almaya ınsallah:Saruboceq:

inş. güzel haberler alırız canım hep beraber bu mutluluğu yaşarız kısmet diyorum ben artık a.s

canlarım güzel dilekleriniz için çok sağolun hepiniz için dua ediyorum allahım işllh emeklerinizi boşa çıkarmasın dualarım sizinle , sizde bizim için dua edin hepinizi tekrardan öpüyorum...:))işllh pıtır pıtır güzel haberler verirsiniz de mutluluğumuz büyür.
amin canım :Saruboceq::Saruboceq:
2. aşılamamın sonucu da negatif..................

çok moralim bozuk!
canım inanki herşeye yorum yapabiliyorum ama bu durum olunca baya düşünüyorum ne yazayım diye yazacak hiç birşey bulamıyorum yaşadığın duyguları çok iyi biliyorum 6 yıldır yaşıyorum ama sabredip bebeğimiz gelene kadar mücadeleden vazgeçmeyecegimizide biliyorum üzülme lütfen inş. önümüzdeki aylar sana güzel haberlerle gelir canım :Saruboceq::Saruboceq:

Evet İĞnemİ oldum geldİm Şİmdİ kızlar,yalnz bİ durum oldu hemŞİre koldan mı kalÇadan mı yapılcak dİye tereddÜt ettİ,sİzler nasıl vurdurdunuz ovİtrelleyİ
kolum felaket aĞrıyor ya..Şİmdİ c.tesİyİ beklİyorum heycanla ınŞ yumurtam Çatlar.Çatlamazsa yapamaz dİmİ aŞılamayı..
canım çatlatma iğnesi deri altına yapıldığı için göbek kol farketmiyor diye duymuştum bana dr. göbekten yapmamı söylemişti koldanda aynı etkiyi yapıyodur merak etme içini ferah tut herşey güzel olsun:1hug:

hoşgeldin canım aynen beklemeye dewam ediyoruz güzel haberler almaya ihtiyacımz war..:lepi:alkisalkisalkis
allahım su mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetıne pozıtıf sonuclar almayı nasıp eyler ınsallah hepınıze:Saruboceq::Saruboceq:

QUOTE=uhde;12312115
inş. güzel haberler alırız canım hep beraber bu mutluluğu yaşarız kısmet diyorum ben artık a.s

ayyy ınsallah guzel haberlerınızı beklıyoruz yaa solee sevınelım bııı kaydirigubbakcemile2

cumabm8bq8jc0fh6.jpg

mrb bende 6 martta aşılama oldum 16.gün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif arkadaşlar.işlhh tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlar en kısa sürede sizlerde hamiş kalırsınız allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sakın umudunuzu kaybetmeyin sabır ile işllh istediğiniz sonuca kavuşursunuz. benim 2. aşılamamdı ilkinde olmadı çok üzüldüm ama allahım bu sefer nasip etti dualarım sizinle..:))

çok sevindim! süprizzzzz
ne mutlu sana! Allah hayırlısıyla kucağına almayı, bakmayı, büyütmeyi nasip etsin!

bize de nasip etsin...

canım hayırlı olsun inş.herşey yoluda gider:Saruboceq:ben iğneyi evde karından yapmıştım.bildiğim kadarıyla göbege yakın yapılması lazım am detaylı bişey bilmiyorum.malesef çatlama olmazsa aşılama olmuyo büyük ihtimalle olur.

teşekkür ederim karalahanm,sabahı heycanla bekliyorum ,kızlar aşılamaya aç tok farkediyor mu yanımda götrmem gereken bişey var mı

slm arkadaşlar bende 18 martta aşılama oldum 8gündür yatıyorum dinleniyorum..allah izin verirse 29 martta sonuç belli olacak..dualarınızı esirgemeyin..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

canım giremedim nete ondan geç yazdım.belki biraz daha dinlenmi gerekiyo acaba.tabi sen kendini daha iyi bilirsin ama işin psikolojik boyutu var.öyle bi baskı kuruyoruz ki kendimize ne büyük kötülük ettiğimizin farkında bile deiliz canım:çok üzgünüm:bence biraz bekle hani hiç bişey düşünmeden biraz kafanda netleşşsin.arkadaşım bozma moralini inş.güsel çok güzel olcak:Saruboceq::teselli:olumunekankayizsmile

evet aslında haklısın acele etmiycem bugun doktora gittim 4.5 milyar dedi tüp için ve 1 embriyo yerleştiriyorlar.ben 7. yıldır aynı doktora gidiyordum alışmıştım bu doktor soguk geldi ve rapordada yardımcı olamıyor özel oldugu için şans 25 ve 30 dedi.sordugum sorulara cevap alamdım adamın agzından zorla laf almaya çalıştım yani bu doktoru eledim doktorunda güven vermesi gerekiyor o kadar para vericem adamı görsen sinirlerimi bozdu sen hiçbirşey sorma bebek istiyorsun biz biliyoruz tamam gerisini bize burak yani insan hastayı böyle karşılarmı insan biraz motive eder. ünüversite hastanesinden doktor bakıcam onlar rapor çıkartıyorlar bir ayda ve ilaçların sadece yüzde 20.ödüyoruz ve onların fiyatları daha uygun ve 1500.yardım alıyoruz tam ögrenicem yazarım yine sen nasılsın canım görüşmeyeli neler yaptın keyifler nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim karalahanm,sabahı heycanla bekliyorum ,kızlar aşılamaya aç tok farkediyor mu yanımda götrmem gereken bişey var mı

canım kalk kahvaltını yap güzelşeyler düşün aşılama işlemi 5. dk sürüyor istersen fazla su içme ben fazla tuvalete çıktıgım için seni bilemiyorum. ama çünkü işlemden sonra 20 dk yatıyorsun aşılamdan sonra bol bol su içersin meyve sebze yersin sigara alkol içmezsin stres ve üzüntü yasak booooool şans arkadaşım.

slm arkadaşlar bende 18 martta aşılama oldum 8gündür yatıyorum dinleniyorum..allah izin verirse 29 martta sonuç belli olacak..dualarınızı esirgemeyin..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle arkadaşımmmm.

allahım su mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetıne pozıtıf sonuclar almayı nasıp eyler ınsallah hepınıze:Saruboceq::Saruboceq:

QUOTE=uhde;12312115

ayyy ınsallah guzel haberlerınızı beklıyoruz yaa solee sevınelım bııı kaydirigubbakcemile2

aminnnnnn aminnnnnnnn olumunekankayizsmile

Allahım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inş. çok sevndim canım sein adına darısı bizlere olsun inş.. :Saruboceq::lepi::lepi:
benimde bugün 11. günüm bekliyorum bakalım kısmet artık :Saruboceq:

uhde artık güzel haberlerini bekliyoruz sanki senin bebiş annesine tutundu gibi geliyor bana canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X