iyi diyelim iyi olsun canım ne yapalım kara kara düşünüyorum nasıl geçecez bu zor süreçten nasıl sonuç alacağız diye düşün dur. beyin dediğin gibi kalmadı yani. benim doktorum burda takiplerini o yapacak ama tüp bebek için yumurta toplama ve transferi için istanbula geleceğiz benim doktorum amerikan hastanesiyle çalşıyor birde daha önceki çalıştığı yer var orasıda brüksel tüp bebek merkezi bakalım 2 si arasında karar vereceğiz. ama brüksel için iyi diyorlar.banada orası daha çok yatıyor kafama ama bakalım. şans bayağı yüksekmiş.amin canım allah bize güç versin. emeklerimizi boşa çıkarmasın. kendine iyi bak[/QUOT
hayırlısı olsun canım sorma bu sürecimiizi çook yoprandık inşallah degecek bebişleri kucaklıyacagız.tüpte yüzümüz güler allah kalbimize göre verir kısmet eder inşallah bebiş sahibi olmyı arkadaşım.
canım doktora tüp bebek ne kadar dedim 4500 ama rapor alırsanız 2500 olur dedi.ilaç falan lafı etmedi toplam bu kadar olur dedi belkide ben yanlış anladımkafamçokkarıştı.olmazsa bi arar öğrenirim..deryacım boşwer o gıcığı zaten sıkıntılı bi süreç dktrdan memnun olmzsan hepten beter olacak baksana ne biçim dawranmış en iyisi başka daha güven duyacağın birini bulmak..ayy allahım inş.karşılıksız koymaz arkadaşım..:Saruboceq

puyorumnanaktan
bende biraz araştırdım iki yer var gidip görüşecegiz hafta içi hayırlısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın sorma canım bu yaşadıklarımızı üzüntülerimizi sende ögrenirsin ilaç işini iyi bak kendine olumunekankayizsmile