- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan inş. güzel haberler verirsin bizlere:Saruboceq:arkadaşlar merhaba bende dün aşılama yaptırdım.Hamdolsun çok kolay geçtihiçte gerilmemeliymişim.Hatta aşılamadan sonrada gezdim.ben yataktan kalkamam sanıyordum.şimdi beklemedeyim.İnşallah Rabbim izin verir de Tutar.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı.
canım hayırlı olsun aşılaman inş. bebişin gelir sana mutlu eder hepimizi:Saruboceq: o bebişin kalp atışları gibi tüm isteyen herkesinde en kısa zmanda duyulsun inş..:Saruboceq:bugün aşılamam oldu arkadaşlar evet koırkulcak ve büyütcek bi işlem değilmiş
sadece bana fazla özen gösterdiler
3 saat bi odada yattım yüzüstü çok sıkıldım
ama olsun hep dua ettim,tam ben çıkmak üzereyken yanmdaki yatağa nts bağladılar bi hamileyi
gözlerim dolu orada,küt küt bebeğin kalbi odayı inletiyordu
sonra hemşire ınş sanada takarız dedi...
evet benimde bekleme sürecim başladı..hayrlısı olsun ınş...
canım ya aynı şeyler bendede var benim 13. günüm ek olarak mide yanmam var hayırlsı olsun inş. tutmuştur :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız benimde bugün 12.günüm kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ve baş ağrısı çok oluyo işallah tutmuştur ya rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu
deryacım yarın yoksun galiba özleyecez burda seni dikkat et kendine görüşürüz yine canım :1hug:Kızlar İyİ geceler tatlı rÜyalar ben yatıyorum yarın kayın valİdeye gİdecegİm her Şey gÖnlÜnÜzce olsun kendİnİze İyİ bakın bye...