Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanimlar :) adetime 9 gun kaldi. Bi yandan umutluyum bi yandan degil. Bende anlamadim benim gibi martta test yapacaklar haydin toplasak
inşallah gelsinler artık:))Benim 4 günüm kaldi, insallah bu ay gelmisdir bebislerimiz...allahim dualarimizi kabul etsin :) evet biraz daha bekle, test yapsanda bisey cikmaz bence
Canım yaptın mı test ben hala beklemedeyim
inşallah canım hakkında hayırlısı olsunKızlar benim adet de 13 mart cuma ama belirtiler üzerine 6 gün kala yani geçtiğimiz Cumartesi test yaptırdım 7 çıktı iki gün sonra yani pazartesi 26 ya çıktı. Inşallah katlanır ya çok korkuyorum. Iki kaybım var daha önce. Inşallah bu sefer kucağıma alırım. Hepimize nasip eder inşallah Allah'ım.
Âmin canım hepimizin hakkında en hayırlı neyse o olsun inşallah.inşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Âmin canım hepimizin hakkında en hayırlı neyse o olsun inşallah.
Idrarda çıkmaz ki canım :) ben bile çok silik gördüm o da kan testinden iki gün sonra :)Yaaa benim 5 gün var adete test yaptım negatif çıktı inşallah test yanlıştır
:))beklemeye devam o zaman biraz dahaIdrarda çıkmaz ki canım :) ben bile çok silik gördüm o da kan testinden iki gün sonra :)