Mart ayinda(bu ay) test yapacak olanlar gelin birlikte bekleyelim

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.057
Merhaba hanimlar :) adetime 9 gun kaldi. Bi yandan umutluyum bi yandan degil. Bende anlamadim benim gibi martta test yapacaklar haydin toplasak:KK17:o_O:KK68:

benimde 8 gün kaldı test yapmak istiyorum ama çok da erken beklemedeyim..

Benim 4 günüm kaldi, insallah bu ay gelmisdir bebislerimiz...allahim dualarimizi kabul etsin :) evet biraz daha bekle, test yapsanda bisey cikmaz bence

Benimde 7 gun var ama ben her ay hamilelik belirtisi yasiyordum sanki ama olmuyo du psikolojikti sanırım bu ay hic bi değişiklik yok ümidim de yok ama cokta istiyorum rabbim her isteyene nasip etsin

Aynen damla, bende her ay olmicani bildigim icin, artik dusunmicem diyorum ama yinede dusunmeden edemiyorum :) amin canim allahim her isteyene nasip etsin yaa bende artik cok istiyorum bebek sesi cok eksik evimizde :KK43:

merhaba kızlar bende bu ayın sonunda yapcam inşallah :) Allah hayırlısını versin hepimizeee

merhaba aranıza yeni katıldım. bende bu ay test yapacam. adet günüm yarın. çok endişeliyim. adet belirtilerim var galiba bebiş yok :KK43:

Kızlar benim adet de 13 mart cuma ama belirtiler üzerine 6 gün kala yani geçtiğimiz Cumartesi test yaptırdım 7 çıktı iki gün sonra yani pazartesi 26 ya çıktı. Inşallah katlanır ya çok korkuyorum. Iki kaybım var daha önce. Inşallah bu sefer kucağıma alırım. Hepimize nasip eder inşallah Allah'ım.

Kızlar benim adet de 13 mart cuma ama belirtiler üzerine 6 gün kala yani geçtiğimiz Cumartesi test yaptırdım 7 çıktı iki gün sonra yani pazartesi 26 ya çıktı. Inşallah katlanır ya çok korkuyorum. Iki kaybım var daha önce. Inşallah bu sefer kucağıma alırım. Hepimize nasip eder inşallah Allah'ım.
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun

Yaaa benim 5 gün var adete test yaptım negatif çıktı inşallah test yanlıştır:110::110:

bende 20sini bekliyorum kaldı 9 gün ama acaip kasık ağrım var adet sancısı gibi değil çok daha değişik daha bi garip sanki içi hava dolu dışarı doğru basınç yapıyo yaptıkça da sancıyo başka da hiçbişi yok ne bulantı ne göğüs hassasiyeti 9 gün nası geçcek merak ediyorum ki bidaa test yapmıcam die söz veren ben bugün netten laboquick hassas gebelik testi siparişi verdim. şüpheli ilişkiden 7 gün sonra bile sonuç veriyomuş doğruysa =)

X