Gebeliğe Hazırlık Mart ayında çatlatma iğnesi yaptıracak ve yaptıranlar haydi süreci birlıkte paylaşalım 😍🌸 2022\Mart

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyilikperisi92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
4.281
3.539
48
31
Arkadaşlar klomen kullanımın son 1 günü doktor 17 sine yumurtalık kontrolü sonrası ovitrelleyi vuracak sonrasına da gün asırı ilişki dedi

iğnemin 5.günündeyim ara ara kasık ağrıları olup geçiyor haftaya cumartesi test yapacagım inşallah hamile kalırız

iğnemin 5.günündeyim ara ara kasık ağrıları olup geçiyor haftaya cumartesi test yapacagım inşallah hamile kalırız
İnsss kuzum erken değil mi haftaya için em az 12 gün diyolar bende şimdi iğneye gidiyorum ilk çatlatma iğnem dua et bana kuzum

Merhaba 5gün femara içtim geçtiğimiz pazar iğnemi oldum fakat hiç değerlendiremedik çünkü covid olduk 😂 iğneden 2 gün öncesi değerlendirmiştik bir umut tuttuysa 🤷‍♀️

Herkese selamlar, son regl tarihim 28 Şubat 4 şubatta femara başladı dr 4 gün günde 2 kez. 12 Şubatta kontrole gittiğimde 24mm yumurtam için çatlatma iğnesi (ovritelle) verdi ve 13 şubatta göbekten oldum.Sonrası için regl dönemine kadar progestan başladı. Bugün iğnenin 12.günü dayanamayıp test yaptım çooook silik 2.çizgiyi gördüm,doktorumu aradım kan testi istedi ve HCG değerim 9 çıktı. Dr net bişey söyleyemem haftaya bakıcaz dedi ama bu durumu yaşayan var mı sonradan değerin düşme ihtimali var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim :)))))

Herkese selamlar, son regl tarihim 28 Şubat 4 şubatta femara başladı dr 4 gün günde 2 kez. 12 Şubatta kontrole gittiğimde 24mm yumurtam için çatlatma iğnesi (ovritelle) verdi ve 13 şubatta göbekten oldum.Sonrası için regl dönemine kadar progestan başladı. Bugün iğnenin 12.günü dayanamayıp test yaptım çooook silik 2.çizgiyi gördüm,doktorumu aradım kan testi istedi ve HCG değerim 9 çıktı. Dr net bişey söyleyemem haftaya bakıcaz dedi ama bu durumu yaşayan var mı sonradan değerin düşme ihtimali var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim :)))))
Bende 12 mart vuruldum benimde bugün çook silik ama kan vermedim cumartesi testi tekrarlıcam rica etsem testinizin fotoğrafını paylaşjr mısınız

İğne gününü sayma bugün senin 11.günün benimde 11.de çift çizgi vqrdı bugün daha silikleşti

Bende 12 mart vuruldum benimde bugün çook silik ama kan vermedim cumartesi testi tekrarlıcam rica etsem testinizin fotoğrafını paylaşjr mısınız
AA1C026E-2A7C-4407-A501-CE8B1EF4B448.webp

Back
X