- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Arkadaşlar klomen kullanımın son 1 günü doktor 17 sine yumurtalık kontrolü sonrası ovitrelleyi vuracak sonrasına da gün asırı ilişki dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsss kuzum erken değil mi haftaya için em az 12 gün diyolar bende şimdi iğneye gidiyorum ilk çatlatma iğnem dua et bana kuzumiğnemin 5.günündeyim ara ara kasık ağrıları olup geçiyor haftaya cumartesi test yapacagım inşallah hamile kalırız
inşallah hamile kalırız emeklerimiz boşa çıkmaz iğne vurulduğum günü saymazsam 14.gün oluyorİnsss kuzum erken değil mi haftaya için em az 12 gün diyolar bende şimdi iğneye gidiyorum ilk çatlatma iğnem dua et bana kuzum
kaç tane yumurtan var kaç mm olmuş benim 1 tane büyümüştü 19 mm de çatlatma iğnesi yaptıkİnsss kuzum erken değil mi haftaya için em az 12 gün diyolar bende şimdi iğneye gidiyorum ilk çatlatma iğnem dua et bana kuzum
Kuzu bi taneısnden bahsetti 19.9 dedimdoktor begendı ve iğneyi hemen uyguladı :)kaç tane yumurtan var kaç mm olmuş benim 1 tane büyümüştü 19 mm de çatlatma iğnesi yaptık
Ayyyyy bize de haber et Heeinşallah hamile kalırız emeklerimiz boşa çıkmaz iğne vurulduğum günü saymazsam 14.gün oluyor
tamamdır canımmAyyyyy bize de haber et Hee
Canım ne durumdasınkaç tane yumurtan var kaç mm olmuş benim 1 tane büyümüştü 19 mm de çatlatma iğnesi yaptık
Bugün 12.gün çook silik çıktı erken testte yarın negatife döner sanırımCanım ne durumdasın
Ayyyy inssss silinmez hiç öyle düşünme normal genelık testi yapsana niye erken yapıyorsunBugün 12.gün çook silik çıktı erken testte yarın negatife döner sanırım
Normaller göstermiyor ki sinirim bozuluyorAyyyy inssss silinmez hiç öyle düşünme normal genelık testi yapsana niye erken yapıyorsun
Alla allla niye öyle acaba ya erken erken diyemiNormaller göstermiyor ki sinirim bozuluyor
Bende 12 mart vuruldum benimde bugün çook silik ama kan vermedim cumartesi testi tekrarlıcam rica etsem testinizin fotoğrafını paylaşjr mısınızHerkese selamlar, son regl tarihim 28 Şubat 4 şubatta femara başladı dr 4 gün günde 2 kez. 12 Şubatta kontrole gittiğimde 24mm yumurtam için çatlatma iğnesi (ovritelle) verdi ve 13 şubatta göbekten oldum.Sonrası için regl dönemine kadar progestan başladı. Bugün iğnenin 12.günü dayanamayıp test yaptım çooook silik 2.çizgiyi gördüm,doktorumu aradım kan testi istedi ve HCG değerim 9 çıktı. Dr net bişey söyleyemem haftaya bakıcaz dedi ama bu durumu yaşayan var mı sonradan değerin düşme ihtimali var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim :)))))
İğne gününü sayma bugün senin 11.günün benimde 11.de çift çizgi vqrdı bugün daha silikleştiHerkese selamlar, son regl tarihim 28 Şubat 4 şubatta femara başladı dr 4 gün günde 2 kez. 12 Şubatta kontrole gittiğimde 24mm yumurtam için çatlatma iğnesi (ovritelle) verdi ve 13 şubatta göbekten oldum.Sonrası için regl dönemine kadar progestan başladı. Bugün iğnenin 12.günü dayanamayıp test yaptım çooook silik 2.çizgiyi gördüm,doktorumu aradım kan testi istedi ve HCG değerim 9 çıktı. Dr net bişey söyleyemem haftaya bakıcaz dedi ama bu durumu yaşayan var mı sonradan değerin düşme ihtimali var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim :)))))
siz kan testi yaptırdınız mı? Kanda iğne etkisi olsa bile 5in altında çıkar falan diyen de var o yüzden soruyorumİğne gününü sayma bugün senin 11.günün benimde 11.de çift çizgi vqrdı bugün daha silikleşti
Bende 12 mart vuruldum benimde bugün çook silik ama kan vermedim cumartesi testi tekrarlıcam rica etsem testinizin fotoğrafını paylaşjr mısınız
Kan testi yaptırmadım ama benimde aynı böyleydi en garanti sonuç 14.gün