Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zamndr istyn cnmİnşallah canım inşallah![]()
Amin canm insallh snde sag salim kucagina alirsn insallhbiz 5 aydır istiyorduk olmadı sonra zamana bırakalım dedik 1 hafta öce hamile olduğumu öğrendim kızlar inanın Allah vermek istedi mi nasıl olduğunu anlamıyorsunuz bile .stres yapmayın ve zamana bırakın Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda siz de bebiş haberi verirsiniz.
Aynen insallah bitane daha topik acmayz hamis oluruz :)oooo nisan topiği de açılmış![]()
Insallah hamilesindir canm Allah gonlune gore versnBenim de bat bugündü.
Henüz olmadım ama bu topiğe dahil de olabilirim her an.
amin inşallahAynen insallah bitane daha topik acmayz hamis oluruz :)
umutsuz olmaz atenAynen insallah bitane daha topik acmayz hamis oluruz :)
Insallah hamilesindir canm Allah gonlune gore versn
Umudum var canm arastirip duruyirm ruyama giriyo artk ama kafama takmiym hayrlisi ne zmnsa o zmn olsnumutsuz olmaz aten
umut fakirin ekmeğidir![]()
ay yok rüyalarına girmesin fazla da araştırma yapmaUmudum var canm arastirip duruyirm ruyama giriyo artk ama kafama takmiym hayrlisi ne zmnsa o zmn olsn
Amin canm dua et bize bi sure sonra insan ypraniyo suan kafama takmym ama adet olmama yakn takiymAmin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Haklsn canm ama iste sen ne zmndr istysnay yok rüyalarına girmesin fazla da araştırma yapma
1,5 yıl olduHaklsn canm ama iste sen ne zmndr istysn
Neden olmuyoms peki1,5 yıl oldu
doktorumun söylediğine göre olmaması için bir sebep yokmuşNeden olmuyoms peki
Amin canm dua et bize bi sure sonra insan ypraniyo suan kafama takmym ama adet olmama yakn takiym