Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cnm sna msj yazıodm bende uzm.dr.saime kış war netten bak istersn..dedem eşiyle calışmştı ordn tanıorum cok iyi tatlı bi doktr..ssk anlaşmalı olduğğu hastane zekai tahir burak oraya gidersn..bn sn gitmedn ararım

bu doktor jinekolojidemi? ben 15-20 gün önce gittim oraya(çok pişman oldum ya neyse) ismini göremedim yada farketmedim kalabalıktan. :26: tanıdıksa belki daha iyi bakar. bilmiyorumki ne yapsam:44:

keşke öyle bi durum olsa kızlar, bize çok büyük bir süpriz olurdu heralde ama ben sanmıyorum..benim yumurtlamam 14-15. günlerde olurdu, biz 12-13. günlerde çalışma yaptık :) araya sınavlarım girdiği için de devamı gelemedi yani..ben pek ümitli diiilim.. :) o yüzden test de yapmadım, bakalım eğer yarın da gelmezse o zaman test yaparım artık :)

kuppecim yumartlama gunu olan munasabetten ziyaden oncesinde olan munasebetlerde sans daha fazla diyorlar insallah bebişin seninledir canım:66:

bende olcuyorum tatlım. sabah saatini kurup 6,8 arası ama mutlaka hep aynı saatte yataktan dısarı cıkmadan olcuyosun. hergun olcumlerini not almalısın. misal dongunun kacıncı gunu kac derece olctuysen cizelgende duzenli sekilde yer almalıkı yamurtlaman hakkında yorum yapabilelim:34:

canım sana yorumlatırım o zaman. ben çabuk öğrenirim zaten,çok bunaltman seni merak etme:78:

bu arada ben geç yatıyorum biraz sabah neden o saatte bakma şart anlamadım onu??

canım sana yorumlatırım o zaman. ben çabuk öğrenirim zaten,çok bunaltman seni merak etme:78:

bu arada ben geç yatıyorum biraz sabah neden o saatte bakma şart anlamadım onu??

Bunaltmak nedemek tatlım elimden geliğince yardımcı olmaya calısırım zevkle hemde. en az 4 saatlik uykunu almıs olman yeterli. sabah vucudun ilk ısısı sana dogru bilgiyi verecektir 9 dan sonra vucudunda faaliyetler baslıycak dolayısıyla atesin yukselmeye baslıycagından seni yanıltacaktır. Ben bir gün test ettim saat 7 de 36.1 olctu kalkmadım uyumaya devam ettim 9.30 da olctum 36.6 cıktı buda cok buyuk fark demek umarım anlatabilmistir. Bu teknikte duragan vucudunun ısısı baz alınır. saat ileriedikçe uyusan bile vucudun calısmaya baslar

tatlım adetliyken mi yapılıyor bu testler..sendüşükten sonra kürtaj olmadın dimi..olmadıysan bence bekleme fazla yap..ben kürtaj olmuştum 6 haftalıktı..3 ay korunduk ama pişmanım yani..gene de sen bilirsin..

Canım yok kanamam bitti benim,bugün yaptı smear testini,kanda gebelik testi geçen hafta adetliyken yapıldı, bu haftada yapıldı o farketmiyor demekki.Ben kürtaj olmadım canım 5 haftalıktı benimde.Sen kürtajdan beri kaç ay geçti canım??

Bunaltmak nedemek tatlım elimden geliğince yardımcı olmaya calısırım zevkle hemde. en az 4 saatlik uykunu almıs olman yeterli. sabah vucudun ilk ısısı sana dogru bilgiyi verecektir 9 dan sonra vucudunda faaliyetler baslıycak dolayısıyla atesin yukselmeye baslıycagından seni yanıltacaktır. Ben bir gün test ettim saat 7 de 36.1 olctu kalkmadım uyumaya devam ettim 9.30 da olctum 36.6 cıktı buda cok buyuk fark demek umarım anlatabilmistir. Bu teknikte duragan vucudunun ısısı baz alınır. saat ileriedikçe uyusan bile vucudun calısmaya baslar

sanırım derin uykudan hemen sonra bakmak gerekiyor. yani fazla kıpraşmadan bakmak gerekiyor.
anladım canım sağolasın.:70: bakalım artık saat kuracaz bişeyler yapacaz.

slm kızlar nasılsınız,

Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş..:16::16::16:

Ben bu ay ne yumurtlama günü hesapladım ne de belirti bulmaya çalıştım. Tek yaptıım kurumlar-muhtasar-kdv beyannameleri hesaplamak :1::1::1:

Vergi hesaplamadan yumurtlama günü hesaplamaya sıra gelmedi...

Yani bu ay o kadar yoğunum ki artık kısmet olursa olur olmaz sa da hatunicenin dediği gibi istemem sağ yumurtalığıma koy..:63:

Bide kesin kararlıyım bu ay nedense bi inat ettim. Bat 2 Mayıs ama ben 9 mayıs da test yapıcam... Kırmızılar gelmezse eğer....:27:

Zaten 9 mayısa kadar soluk bile alamıcam bu gidişle anca aklıma gelir....:1::1::1:

hanımlar ben yatıyorum:10: bir an once sabah olsunda atesimin yukselip yukselmediğini gormek istiyorum :62: iyi geceler herkeseee :16:

Canım yok kanamam bitti benim,bugün yaptı smear testini,kanda gebelik testi geçen hafta adetliyken yapıldı, bu haftada yapıldı o farketmiyor demekki.Ben kürtaj olmadım canım 5 haftalıktı benimde.Sen kürtajdan beri kaç ay geçti canım??

9 ay geçti ama ben 3 ay korundum..işte bu 6.denememiz..bekliyoruz umutla..

slm kızlar nasılsınız,

Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş..:16::16::16:

Ben bu ay ne yumurtlama günü hesapladım ne de belirti bulmaya çalıştım. Tek yaptıım kurumlar-muhtasar-kdv beyannameleri hesaplamak :1::1::1:

Yani bu ay o kadar yoğunum ki artık kısmet olursa olur olmaz sa da hatunicenin dediği gibi istemem sağ yumurtalığıma koy..:63:

Bide kesin kararlıyım bu ay nedense bi inat ettim. Bat 2 Mayıs ama ben 9 mayıs da test yapıcam... Kırmızılar gelmezse eğer....:27:

Zaten 9 mayısa kadar soluk bile alamıcam bu gidişle anca aklıma gelir....:1::1::1:

yumurtlama zamanın geçtimi senin canım..

bu doktor jinekolojidemi? ben 15-20 gün önce gittim oraya(çok pişman oldum ya neyse) ismini göremedim yada farketmedim kalabalıktan. :26: tanıdıksa belki daha iyi bakar. bilmiyorumki ne yapsam:44:

tanıdık diye belki ücretten kırpar ve özelinede gidilebilir canım..aslında bnm ank gelme durumum var bu ayın sonunu bekleyeblrmsn...böle telde halletmektense gidip konusmak yüzyüze daha iyi olur..tabi istersen...

Canım benim batım 3 mayıs sanırım..

Tamam tatlim alayim seni 3 mayisa...:71::71::71:

bekleme kısa sürdü tatlımmm hahahaha :) ya bu siteye girmemi bekliyodu sankii :) gülüyoruzz şuan eşimlee :) geldiii kırmızııııııııııııııııı..geldiiiii :) hiçte sancım olmadı ya çok ilginçç..normalde kıvranmam lazım :) screamaway yaz kara tahtaya ismimi :) mayısa gidiyoruzzzz... :)

Kuppecimmm, bence bu ay olmadigina gore kirmizilarin biran once gelmesi iyi olmus.. Boylece kisa surede gelecek ay icin calismaya baslayabilirsiniz... Benim de bu ay hic sancim olmadi.. Havalardan galiba... Siteye daha sIk gir... Ozletme bu kadar kendini...:16::16::16::16:

bende olcuyorum tatlım. sabah saatini kurup 6,8 arası ama mutlaka hep aynı saatte yataktan dısarı cıkmadan olcuyosun. hergun olcumlerini not almalısın. misal dongunun kacıncı gunu kac derece olctuysen cizelgende duzenli sekilde yer almalıkı yamurtlaman hakkında yorum yapabilelim:34:

Bende atesimi olccemmmm insallah bu ayyy... :21::21::21:

slm kızlar nasılsınız,

Insallah beklersin arzucumm, Bir zaman sonra cokkk zor oluyor beklemek... Ama islerin yogun olmasi guzel, insanin aklina cok bebek filan gelmiyor...:6::6::6:

ya kızlar hamile kalabilmek için adetin bittiği günden itibaren gün aşırı yapmak gerekiyor dimi fire vermeden???ben anlamadım ya 2. denememizdi elimizden geleni yaptık 2-3 gün kaçırdık sadece ama olmadı bu sefer.3. bari diyorum herkes nasıl çalışıyorsa bizde ona göre uygulayalım kafam karıştı benim ya ne zor şeymiş bu hamile kalmak :))şimdi batımı da hesaplayamıyorum geçen ay 33 günde oldum bu ay 29 günde.

benimde düzenim karisti bende gen ay 35. günde oldum bu ay 32. günde oldum bende anlamadim netten hesapladim yumurtlama günlerimi sende öyle yap canim,

Kizlar, ben hic ruya gormuyordum uzun suredir.. (veya hatirlamiyordum)
Ama dun gece bir ruya gordum... Anlami nedir acaba...:26: Ruyamda bir komsumuzun bebegi vardi, annesi filan yok o sirada ortalikta.. Ben ilgileniyorum... Terlesmis, uzerini degistirmek icin kiyafet filan ariyordum... Bebegin dolabindaki kiyafetlere bakiyordum.. Ama bebek hep kucagimdaydi, birakmadim...:97::97::97::97:

Kizlar, ben hic ruya gormuyordum uzun suredir.. (veya hatirlamiyordum)
Ama dun gece bir ruya gordum... Anlami nedir acaba...:26: Ruyamda bir komsumuzun bebegi vardi, annesi filan yok o sirada ortalikta.. Ben ilgileniyorum... Terlesmis, uzerini degistirmek icin kiyafet filan ariyordum... Bebegin dolabindaki kiyafetlere bakiyordum.. Ama bebek hep kucagimdaydi, birakmadim...:97::97::97::97:

rüyada bebek görmek iyidir canım sıkıntıdan kurtulmk,iyi bi habere fln filan derler...hayır olsun dielim..bn rüyada cortladım walla yorum yapmasamıydım:1::1::1::1:

rüyada bebek görmek iyidir canım sıkıntıdan kurtulmk,iyi bi habere fln filan derler...hayır olsun dielim..bn rüyada cortladım walla yorum yapmasamıydım:1::1::1::1:

Valla tugcecim, cok guzel bir duyguydu benim bebegim olmasa bile... Allah hepimize nasip eder boyle duyguyu insallah...:16::16:
bu arada cortlamak ne demek? anlamadim...:26:

Back
X