ceylincim panik yapma canim umarim hamileliktendir kasik agrin cok varmi eskiden bende kist cikmisti ve yuumurtaliklarim agiyriyordu ama sen aklina kotu bisey getirme isallah hamilesindir cnm
hayır loracım kasık ağrım çok yok hatta yok denicek kadar az,arada şiş böldege hafif bi ağrı oluyor ama beni rahatsız etmiyor ,canımı acıtmıyor yani,çok geçmiş olsun canım ama sende kist çıktığı zaman agrın çokmu oluyordu birde bütün kasık böldendemi agrı olmuştu yoksa sadece bir yanındamı?
arkadaşlar bu linke bi bakarmısınız tükürüğünüzle ovulasyon gününüzü tespit ediyomuş...ilginç geldi valla...
http://www.eczanefatos.com/catalog/product_info.php?products_id=705&osCsid=tg9nlnefk6o2q7dbf4uvv8ktf4
valla şekerim turgutreiste çevrem çok geniştir ama şimdi nerde çalışıyo?..tanıdığım bir sürü duygu var...
canim benim kistim dusukten sonra olmustu genelde dusuklerde olurmus yumurtaliklarim baya agiriyordu ama sislik olmuyordu senin ki gibi seninki isallah hamileliktendir cnm bir test yapsana
arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere internette yumurtlama hesaplayıcıları var son 3 adet tarihinizi girip öğreniyorsunuzya doğruluğu ne kadar sizcefisfisfis aranızda deneyen varmı:sm_confused:
arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere internette yumurtlama hesaplayıcıları var son 3 adet tarihinizi girip öğreniyorsunuzya doğruluğu ne kadar sizcefisfisfis aranızda deneyen varmı:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?