Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

loveispink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
273
65
Merhaba arkadaşlar,

8 aylık PKO sebebi ile bebeğim olmadı ve Klomene dün itibari ile başladım. Sizlerde başladıysanız ve Nisan aynı bekliyorsanız birbirimize destek olalım.:)

Bende aynen sizin gibi 7 aydan itibaren pko olduğumu öğrendim ve o zamndır bebeğim olmadı.Klomen kullandın sonrasında çatlatma iğnesi oldum ayın 18.de beklemedeyim.Rabbim hayırlısıni nasip etsin İnşallah

Hoşgeldin Ceren :) ben klomene dün başladım. Yani adetimin 5.günü 26.03.2015 tarihi. Ne zaman çatlar onu bilmiyorum genelde ne zaman ilişki öneriyorlar bilgin var mı????

Bu arada Allah gönlüne göre versin Ceren15 inş Rabbim hayırlı ve sağlık evlad nasip eder. Tabi burada bizlerle paylaş :) :)

Bu arada Allah gönlüne göre versin Ceren15 inş Rabbim hayırlı ve sağlık evlad nasip eder. Tabi burada bizlerle paylaş :) :)

inşallah canım benim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim.Olumlu olumsuz Paylaşırım ki İnşallah olumlu olur:KK17:
dr um bana iğneden 36 saat sonra ilişki önemirşti.Sonrada gün aşırı dedi canım

Mrb arkadaslar bende pazar gunu basliycam klomene bu ay rahim filmide cektirmistim . Klomene adetin ucuncu gun basliycam gunfe iki tane acaba ac karnina mi icmem gerekiyor bunu sormayi unuttum :KK43:

Merhaba ElifAhsen tok karna içiceksin. Sabah kahvaltı sonrası ve akşam yemek sonrası doktor öyle dedi bana. Rabbim gönlüne göre versin. İlk defa mı seninde? Sendeki problem ne???

Merhaba ElifAhsen tok karna içiceksin. Sabah kahvaltı sonrası ve akşam yemek sonrası doktor öyle dedi bana. Rabbim gönlüne göre versin. İlk defa mı seninde? Sendeki problem ne???
Bende bi senedir ugrasiyorum gebelik icin bi sene once dusuk oldu bi dahada gebe kalamadim bende tiroid problemi vardi onuda hallettik Allahin izniyle suan bi sorun yok diyor doktor . Klomen tedavisini bi ay uyguladik ama baya gecti ustunden . Simdi tekrar basliycaz umarim sonuc alriz kisa zamanda hepimiz cvbn icin tesekkur.ederim bu arada :-)

Bende bu gün iğnemi oldum ve Çalışmalara başladık hayırlısıyla artık bundan sonra beklemek çok daha zor zaman nasıl geçecek bilemiyorum benden daha önce önce iğne yaptıranları takip etmek istiyorum

Hoşgeldin halemoon, Allah gönlüne göre versin seninde. Benim 5.günüm Klomende. Adetimin 10.günü yani yarın gideceğim. Bakalım ne durumdayım. Ne zaman yumurtlama olur onu bilmiyorum :KK43:

Hoşgeldin halemoon, Allah gönlüne göre versin seninde. Benim 5.günüm Klomende. Adetimin 10.günü yani yarın gideceğim. Bakalım ne durumdayım. Ne zaman yumurtlama olur onu bilmiyorum :KK43:
gerçekten streli bu beklemek ama zaman geçiyor istesekde istemesekde hatta bu gün 4. gün oldu bile bakalım kaçıncı güne kadar dayanabilcem

selam kizlar..bende klomen kullandim bugun ignemi vurdurucam daha oncesinde asilama denedim olmadi klomenle dusuk ihtimal dedi doktor ama insallah olur bu ay..

Merhaba bu ay bende 5 gün klomen kullandım şimdi ovulasyon dönemin içerisindeyim dr ultrasonda 2 tane yumurtamın geliştiğini söyledi salı yada perşembe kontrole gideceğim bakalım yumurtalar çatlamış mı :)

merhaba kızlar, bende bu ay klomen ve catlatma ığnesi kullandım bende pkoluyum yıllardır. yumurtalar catladı ama normal catlamamıs. sımdı ayın 10unu beklıyorum hasta olmassam hamıle olabılırım ınsallah

Benim bugün 10.günüm ve dün Klomenim bitti. Bugün kontrole gideceğim bakalım ilaç sonucu neler olmuş :) :)

merhaba kızlar, bende bu ay klomen ve catlatma ığnesi kullandım bende pkoluyum yıllardır. yumurtalar catladı ama normal catlamamıs. sımdı ayın 10unu beklıyorum hasta olmassam hamıle olabılırım ınsallah

inşallah hamilesindir canım .bende pko luyum 3 yumurtam vardı hepsi çatlamış.bugün 14.günüm bekliyorum inşallah iyi haberler alırız

Adetimin 10.günüydü bugün doktor cuma günü gel tekrar dedi daha gelişmemiş tam dedi. Cuma günü adetimin 13.günü inş Cuma günü yumurtalarım büyümüş ve çatlamış olur :KK43: :KK43:
Buarada Ceren senin yumurtaların adetin kaçıncı günü çatladı????

Adetimin 10.günüydü bugün doktor cuma günü gel tekrar dedi daha gelişmemiş tam dedi. Cuma günü adetimin 13.günü inş Cuma günü yumurtalarım büyümüş ve çatlamış olur :KK43: :KK43:
Buarada Ceren senin yumurtaların adetin kaçıncı günü çatladı????

Canım ben 18 martta iğne vurulmuştum 20 martta kontrele gittiğimde çatlamıştı.Yani adetin 14 günü gibi çatlamış sanırım.Bu arada dün .ğneden sonraki 14.gündü test yaptım ama negetif.Yine olmadı :KK43:

X