mart ayında tup bebek yaptıracaklar

dr.mustafa bahçeci.onunla başladım.ama bilemiyorum bana tamam dediler. ama burda okuyorum başka doktorlara pas ediyorlarmış.inşallah öyle olmaz.olursa kötü olur benim durumum zor çünkü basit değil.ben kendimi mustafa bey diye hazırladım.başka doktor olursa yıkılırım.neyse canım adanalımısın?adananın neresi

hayırlısı canım ya alman hastanesi halit beyden bahsediyorlar onla görüştünmü. sorunun neydi senin evet adanalıyım baraj yolunda oturuyom sen nerelisin nerde oturuyon yaş kaç kaç yıllık evlisin? ben 28 yaşındayım 8 yıllllıııkkkk evliyim.hiç olmadı..ya sen..

dr.mustafa bahçeci.onunla başladım.ama bilemiyorum bana tamam dediler. ama burda okuyorum başka doktorlara pas ediyorlarmış.inşallah öyle olmaz.olursa kötü olur benim durumum zor çünkü basit değil.ben kendimi mustafa bey diye hazırladım.başka doktor olursa yıkılırım.neyse canım adanalımısın?adananın neresi

canım inş.son olur bu arada iiii cesaret ben ikincideyim çok korkuyom alman has. halit beyden bahsediyorlar onla görüştünmü.. ben 28 yaşındayım tüplerim tıkalı vb..... baraj yolunda oturuyom sen nerelisin nerde oturuyon yaş kaç soprunun neydi.allah hepimizin yardımcısı olsun karnımızı ve kucagımızı boş bırakmasın...bende aglama krizleri oluyor şimdiden sen nasılsın napmak lazım...

mrb arkadaşlar adana ankara tüp bebek merkezinde başladım 7 martta lucrine başlıyorum mart sonu transfer olcak nisanın başı gibi belli olacak hepimizin tedavisi iyi sonçlar verir inşallah allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun emeklirimiz boşa gitmez tüm hepimiz anne oluruz inşallah...

canım merhaba sen adanada yaptırıyor muşsun maliyeti ne kadar olacak toplam maliyeti

merhabalar arkadaşlar bende 16 martta lucrinele başlıyorum..çok heycanlıyım ..4 senelik evliyim ve sebebsiz infertilite ..allah hepimizin yardımcısı olsun..

hayırlısı canım ya alman hastanesi halit beyden bahsediyorlar onla görüştünmü. sorunun neydi senin evet adanalıyım baraj yolunda oturuyom sen nerelisin nerde oturuyon yaş kaç kaç yıllık evlisin? ben 28 yaşındayım 8 yıllllıııkkkk evliyim.hiç olmadı..ya sen..
yumurtalar az sayıda ve kalitesiz diyorlar.31 yaşındayım 11 yıllık evliyim.düşüklerim oldu.yıllar önce o zamnlar hiç bir sorun yoktu.doktor hatalarından ameliyat hataları o yüzden yumurtaya ve tüplere zarar verildi.istanbulda oturuyorum.senin sorunun ne olduğu belli mi canım

canım merhaba sen adanada yaptırıyor muşsun maliyeti ne kadar olacak toplam maliyeti

mrb canım adanada ankara tüp bebek merkezinde yaptırıyom ssk dan raporum çıkarsa 3000 veya 3500 tl arası gider dediler rapor çıkmazsa daha fazla haberin olsun allah herkesin gönlüne göre versin amiinnnn..

yumurtalar az sayıda ve kalitesiz diyorlar.31 yaşındayım 11 yıllık evliyim.düşüklerim oldu.yıllar önce o zamnlar hiç bir sorun yoktu.doktor hatalarından ameliyat hataları o yüzden yumurtaya ve tüplere zarar verildi.istanbulda oturuyorum.senin sorunun ne olduğu belli mi canım

geçmiş olsun inşallah allahım tüm isteyenlere o duyguları tatdırsın benim tüplerimden biri tamamen tıkalı digerinde az geçiş var (daha geçiş olmadı) çikolata kisti vardı aldırdım erkeklik hormonum yüksek rahim küçük aklıma gelen bu kadar şu an kısmet işte çekecegimiz varmış allahın izniyle hepimizin son tedavisi olur kavuşuruz inşallah...

canım tüplerin hiç bir önemi yok zaten tüpbebekte.vücudumuzda tüpün gördüğü görevi zaten dışarıda tüplerde yapıyolar o bakımdan da tüpbebek diyorlar.o yüzden tüpleri sorunlarının arasından çıkar.yumurtalar ve rahim önemli ha bide spermler canım.duların çok güzel umurım öyle olur olmasada hayırlısı olsun allah bizim sağlığımızda bir sorun vermesin canım.sağlığımız yerinde olmazsa bebek olsa ne yazar daha kötü bide onun için üzülürüz.o yüzden önce sağlık huzur mutluluk sonrada tabiki hayırlısıyla kısa zamanda bebek hepimize inşallah........................AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

canım tüplerin hiç bir önemi yok zaten tüpbebekte.vücudumuzda tüpün gördüğü görevi zaten dışarıda tüplerde yapıyolar o bakımdan da tüpbebek diyorlar.o yüzden tüpleri sorunlarının arasından çıkar.yumurtalar ve rahim önemli ha bide spermler canım.duların çok güzel umurım öyle olur olmasada hayırlısı olsun allah bizim sağlığımızda bir sorun vermesin canım.sağlığımız yerinde olmazsa bebek olsa ne yazar daha kötü bide onun için üzülürüz.o yüzden önce sağlık huzur mutluluk sonrada tabiki hayırlısıyla kısa zamanda bebek hepimize inşallah........................AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

ay canım biraz olsun rahatlattın sagolasın birinci denemede 26 yumurta vardı 5 döllendi olmamıştı eşimde sorun yok bu ay ki kontrolde adetin beşinci günüydü ilaçsız 14 yumurta vardı.sorun yok gibi ama bilmiyorum bu sefer ne olacak. ilkinde tutunamadı dedi dr. 2.gün transfer olmuştu şimdi 5.gün transfer yapcaz dedi bakalım hayırlısı..allah yardım etsin hepimize...

mrb canım adanada ankara tüp bebek merkezinde yaptırıyom ssk dan raporum çıkarsa 3000 veya 3500 tl arası gider dediler rapor çıkmazsa daha fazla haberin olsun allah herkesin gönlüne göre versin amiinnnn..

canım teşekkür ederim cevabın için bende erciyes üniv. hastanesinde yaptıracağım benimde senin ki gibi tutacak

gnydın kızlarrrrr mart ayı şimdi den hayırlı ve uğurlu olsun inş.hepimizin güzel haberlerle doldururuz bu sayfayı herkese mart ayı uğur getisin inş.bu ay bizim ayımız olsun hakkımızda hayırlısı olsun....:nazar:

ya arkadaslar ben tedavıye baslıcam ama yasım tutmadıgı ıcın sıgorta karsılamıyo 2 kutu gonal f 4 adetde cetrotıde ıhtıyacım var

canım , bence " gonal f ve cetrotıde ıhtıyacım var " gibi bir balıkla yeni konu aç.. elinde kalanlar yada yüzdesiyle vermek isteyenler olabilir .. bi şansını dene istersen yerimseniben

herkesin tedavisi ahyırlı oslun....bende martta deneyeceğim.adet olmayı bekliyorum....

canım benim ilk denemem da adana ankara tüp bebekte olmuştu...ama benden geçen sene raporsuz 3.000- 3-500 falan almışlardı....sen eminmisin raporlu olduğuna bu fiyatın....raporlu daha uygun olması gerekmiyormu??

kızlar ben 12/03/2010 da transferimi yaptırdım 24/03/2010 yani yarın test günüm nolur dua edin bana gerçi 3 aşılama geçirdim ben 3 de tutu ama düşük oldu inşallah bunlar tutan allahım tüm isteyene versin canlarım dualarınızı bekliyorum

Back
X