Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende istiyorum ama eşim yanıma adetim bittikten 10.günde gelecek yani yine denk gelmeyecek gibi![]()
Ben de istiyorum kizlar. Aslinda tedavisiz olsa mucize otesi birsey olurdu.
benim ilk bebegim öyle olmuş hiç haberimiz yokken ama şimdi doktor kontrolünde oluyo over kistim var yumurtlamalarım düzensiz şimdi dün doktora gittim yumurtam 11 c olmus yarın çatlama ignesi vuracak hayırlısı inşallah olur .Allah sizede nasip eder inşallah
birşey sorabilir miyim smurg . çatladıktan sonra mı ilişki gerekiyor
okadar çok istiyorum ki burda doğu görevindeyim çok sıkılıyorum bir bebek beklesem bebeğimin olacağını bilsem sanki daha çabuk geçecek zaman yaşamak daha anlamlı olacak gibi bakalım ayda tek bir birleşmeyle denk gelecek mi:))
okadar çok istiyorum ki burda doğu görevindeyim çok sıkılıyorum bir bebek beklesem bebeğimin olacağını bilsem sanki daha çabuk geçecek zaman yaşamak daha anlamlı olacak gibi bakalım ayda tek bir birleşmeyle denk gelecek mi:))
canım bişey daha sorsam . ??
ben en son 5 martta regl olmuştum. öncesinde çalışmalara başlamıştık. sonra ayın 13 ünde önce kahverengi sonra hafif kanlı akıntım oldu. bunun anlamı ne olabilir sizce? çünkü şimdiye dek hiç böyle ara kanamam olmamıştı.
inşallah dileyen herkesin olur :))
inşallah hamile kalırsınnn:)) bu ay uğurlu gelsin herkese