mart ayında ve bu aydan sonra bebek isteyen anneler hadi bakalım sohbete:)

insan ister istemez bi stres yaşıyor ne kadar heycanlıyım, bunu benimle aynı kaderi paylaşanlar anlar ve biliyorum sizde burdasınız :)

bende istiyorum ama eşim yanıma adetim bittikten 10.günde gelecek yani yine denk gelmeyecek gibi:(

allah kavuştursun inşallah bi süpriz olurda eşin gelir :))

Ben de istiyorum kizlar. Aslinda tedavisiz olsa mucize otesi birsey olurdu.

benim ilk bebegim öyle olmuş hiç haberimiz yokken ama şimdi doktor kontrolünde oluyo over kistim var yumurtlamalarım düzensiz şimdi dün doktora gittim yumurtam 11 c olmus yarın çatlama ignesi vuracak hayırlısı inşallah olur .Allah sizede nasip eder inşallah

benim ilk bebegim öyle olmuş hiç haberimiz yokken ama şimdi doktor kontrolünde oluyo over kistim var yumurtlamalarım düzensiz şimdi dün doktora gittim yumurtam 11 c olmus yarın çatlama ignesi vuracak hayırlısı inşallah olur .Allah sizede nasip eder inşallah

birşey sorabilir miyim smurg . çatladıktan sonra mı ilişki gerekiyor

okadar çok istiyorum ki burda doğu görevindeyim çok sıkılıyorum bir bebek beklesem bebeğimin olacağını bilsem sanki daha çabuk geçecek zaman yaşamak daha anlamlı olacak gibi bakalım ayda tek bir birleşmeyle denk gelecek mi:))

okadar çok istiyorum ki burda doğu görevindeyim çok sıkılıyorum bir bebek beklesem bebeğimin olacağını bilsem sanki daha çabuk geçecek zaman yaşamak daha anlamlı olacak gibi bakalım ayda tek bir birleşmeyle denk gelecek mi:))

inşallah olur bakarsın o zaman bi mucize olur ve bakmışsın hamiş kalmıssın:)) bu ayolmazsa gelecek aydanı uymuyo zamanınız ?benim kızımda ilk görev yerimizde olmuştu şimdidogu görevindeyiz inşallah bi tane daha olur bizde çok istiyoruz .

canım bişey daha sorsam . ??

ben en son 5 martta regl olmuştum. öncesinde çalışmalara başlamıştık. sonra ayın 13 ünde önce kahverengi sonra hafif kanlı akıntım oldu. bunun anlamı ne olabilir sizce? çünkü şimdiye dek hiç böyle ara kanamam olmamıştı.

yumurtlama günlerim hafta içine denk geliyor bu ayda çarşamba malesef:( hafta içi eşim gelemiyor yanıma soğan kürü yapıyorum bende boş durmayayım uygun ortamı hazırlayayım dedim:) buaralar bebekle bozdum kafayı ben daha doğru dürüst denemedik ama olmayacak diye korkuyorum nedense:(eşim haftaya hafta sonu gelecek yanıma bakalım kısmetse hayırlıysa olsun inşallah

inşallah dek gelir bakarsın hamiş olmuşsun .bencede zaman senin için çok güzel gecer ve dogu görevindeyken bebegin büyümüş olur

canım bişey daha sorsam . ??

ben en son 5 martta regl olmuştum. öncesinde çalışmalara başlamıştık. sonra ayın 13 ünde önce kahverengi sonra hafif kanlı akıntım oldu. bunun anlamı ne olabilir sizce? çünkü şimdiye dek hiç böyle ara kanamam olmamıştı.

8 gün sonra gelmiş bu konu hakkında bişey diyemicem .adetin 13,14,15 günlerinde beraberlik yaşarsan yumurta çatlama zamanına dek geliyomuş işye o zaman bebiş oluyo.isteren bi doktora görün .

selam arkadaşlar nasılsınız? Benimde umudum bu aya bakalım 9 aylık evliyim ve pkoluyum ne yazıkki henüz olamadı oyüzden bebişimiz :26: bu ay düzenli yumurtlama takibine başlıyorum klomen kullanıyorum adetim yeni bitti bugün 7. günüm bakalım umarım bu ay hamiş kalabilirim :16::46:

Back
X