• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
18
36
Ben bugun adet oldum, yarin doktora gidip tedaviye başlıcam hayırlısıyla...
Gecen ay başlayacaktım aslında gonal f'in apartini bulamadı eczacı ve doktor meger aparatida yokmuş progon gibi sanmıştım ben onlarda aparat arıyorlar ama her şerde bi hayır var derler eşim geçiçi gorevle sehir dışına gitti geldi şùkùrler olsun...
Allah bu ay hayırlısıyla nasip eder inşallah...
Yapılması, yenilmesi, içilmesi gerekenler neler diyelim ve dualar da buluşalm insallah...

Benim de yarın randevum var ama kesin bilmiyorum. Başlıyormuyum başlamıyormuyum yarın belli olacak. Yumurta sayısına göre karar verecek doktorum. İnşallah daha 1 ay beklemeye gerek kalmayacak. Senin ilk mı olacak denemen?

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarr..benimde bügün tedavinin 4 . günündeyim...
perşembe komtrol var bakalım yumoşlar ne alemde..
inşallah bol bebişli bi sayfa olur..:KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim isteyen herkese evlat sevgidini tattırsın inşallah..

Aaa burdan mı devam ediyoruz bende varım adet bekliyorum sonra ne diycek basliyxak mi bilmiyorum bir ay erteledi Hadi hayirlisi

günaydın arkadaşlar bende varım ama biz henüz tedaviye başlayamadık malesef inşallah bu adette başlarız....yumurta rezervi az olduğundan vitamin takviyeleri falan başladı ama malesef tüp bebek aşamasına geçemedik daha...

Aaa burdan mı devam ediyoruz bende varım adet bekliyorum sonra ne diycek basliyxak mi bilmiyorum bir ay erteledi Hadi hayirlisi

transfer nisana sarkacakk benimmde o yüzden burayada yazayım dedim.
diğer sayfayıda takip edicemm :KK54::KK53:
senin adet ne zaman gunsa

transfer nisana sarkacakk benimmde o yüzden burayada yazayım dedim.
diğer sayfayıda takip edicemm :KK54::KK53:
senin adet ne zaman gunsa
Bana doğum kontrol hapı verdi dün bitti ben zamanında olurum ama bu haptan gecikir mi bilmem perşembe cuma gibi.Artık başlasın benim de tedavim

Günaydın arkadaşlarr..benimde bügün tedavinin 4 . günündeyim...
perşembe komtrol var bakalım yumoşlar ne alemde..
inşallah bol bebişli bi sayfa olur..:KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim isteyen herkese evlat sevgidini tattırsın inşallah..
Amin insallah ben 2.ignemi vurunucam bugun persembe kontrol var Allahim bizlerede nasip etsn ins yumurtalar buyur kaliteli olur bebislerde tutunur

günaydın arkadaşlar bende varım ama biz henüz tedaviye başlayamadık malesef inşallah bu adette başlarız....yumurta rezervi az olduğundan vitamin takviyeleri falan başladı ama malesef tüp bebek aşamasına geçemedik daha...
Yumurta rezervi azligi fsh tan anlasiliyo sanirim insallah cok yumurtan olusur kaliteli olur ve tutunur bende cok umitlenmek istemyrm ins tutar

Back
X