MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

ben saf arı sütü bulamadım ama vitaminlerle birlikte arı sütü bal polen hazır karışımı aldım onu sabahları aç karnına hem eşime hem de kendim bir kaşık atıyoruz..inşallah şifa olur

amin canım inşallah..iyiki söyledin eşimede yediririm :)

canım benim yumurta rezerv azlığı olduğu için normal tedavi öncesi 1,5 ay öncesi vitamin ve saizene başlıyor doktorum yumurtalıkları uyarmak için..bende adet olmayı bekliyorum adet olunca ara dediler beni genelde 3.gün çağırıyorlar..bizim raporumuz yok canım %100 özel allah hepimizin yardımcısı olsun maddi ve manevi (özellikle anne adayına) bende ay sonu gibi bekliyorum ama olmazsa ararım adet söktürücü yada düzenleyici ne varsa kullanırım kist oluşmuştu benimkinin ayarı kaçtı biraz en son muayenede kist gitmiş dedi doktorum ama bekliyorum bende hayırlısı haberleşelim :eek::eek:

canım benimde aynı sorun yumurta rezervim düşük..rapor almayı denesene..araştırma hastanesinde 1 haftada aldım..gerçi raporumu elime alamadım hala..1 imza eksik doktor yokmuş pazartesi gelecekmiş..ilaçların %80 i karşılanıyormuş..emriyo transverinde normalde 5500 isterken raporlu hastadan 4000 istiyor tedavi göreceğim hastane..tabi tahliller hariç..
benim ilk denemem inşallah son olur..heyecanlıyım çok..Rabbim büyük emeklerimizi boşa çıkarmasın..

canım benimde aynı sorun yumurta rezervim düşük..rapor almayı denesene..araştırma hastanesinde 1 haftada aldım..gerçi raporumu elime alamadım hala..1 imza eksik doktor yokmuş pazartesi gelecekmiş..ilaçların %80 i karşılanıyormuş..emriyo transverinde normalde 5500 isterken raporlu hastadan 4000 istiyor tedavi göreceğim hastane..tabi tahliller hariç..
benim ilk denemem inşallah son olur..heyecanlıyım çok..Rabbim büyük emeklerimizi boşa çıkarmasın..
canım benim gittiğim yer %100 özel onun için rapor çıkartmadık...sen nereye gidiyorsun yada gitmeyi düşünüyorsun?

İyi akşamlar arkadaşlar.dün gece çatlatma iğnemi yaptım,yarın sabah yumurta toplama işlemim var.en son muayenede 6 yumurtam gelişmiş gözüküyordu.sayı az olunca fazla ümitlenemiyor insan :KK43:

arkadaşım sayı az diye takılma hepsi olgun çıkar inşallah..güzelce döllenirler.

canım benim gittiğim yer %100 özel onun için rapor çıkartmadık...sen nereye gidiyorsun yada gitmeyi düşünüyorsun?

çorludayım ben reyap hastanesine gidiyorum..bulunduğum yerde olduğu için şanslıyım..istanbul yakın bize ama tedavi için sürekli izin almak gerekecek iş için sıkıntı falan..
sen nereye gidiyorsun..maliyeti nekadar olacak sana..

Evet basladim Insallah saglikla hamile kaliriz Allahik nasip eder

ben de başladım bügün. ben madicanada yaptırıyorum. 2 deneme indirimli oluyor ama bugün aldığım ilaçlar 1750 tuttu.

Hayırlı olsun kızlar tedavlerinizz ..sonu bebişli olsun inşallah:KK46::KK46::KK46:
hangi merkezde tedavi oluyosunuz acaba..

Bana doğum kontrol hapı verdi dün bitti ben zamanında olurum ama bu haptan gecikir mi bilmem perşembe cuma gibi.Artık başlasın benim de tedavim

canım adet oldunmu?

kızlar yumurta az olanlara arı sütü tavsiye ediyorum. bende amh gayet iyi ama ultrasonda yumurta az gösteriyor. ben 1 ay boyunca kullandım ve yumurtalıklar daha çok yumurta gösterdiler bu sefer. tedavi başladık

bende bu defa arısütü polen kullanıyorum balla iyi gelir inşallah. dünkü kontrolde 10 yumoş görünüyodu ama bakalım toplanıncada iyi çıkacaklarmı..:KK64::KK64:
maaşallah size iyi gelmiş yumrtalar çoğalmış

Canlisu aynı hastanede tedavi görüyoruz.en kısa zamanda birbirimize güzel haberler vermek nasip olur inş.
İnşallah canım İnşallah!!!! Peki buğünün işlem nasıl geçti? kaç tane yumurta topladılar? ve seni hangi doktor bakıyor? beni Aysun hanım

bende bu defa arısütü polen kullanıyorum balla iyi gelir inşallah. dünkü kontrolde 10 yumoş görünüyodu ama bakalım toplanıncada iyi çıkacaklarmı..:KK64::KK64:
maaşallah size iyi gelmiş yumrtalar çoğalmış

bende geçen sefer soldaki yumurtalar hiç gelişmediler. Şimdi gayet normal gelişiyor Maşallah. Bi de geçen seferden daha çok yumurta oluştu. bu arı sütü mu etkilendi başka bişey mi bilmiyorum ama şimdiki hali daha iyi görünüyor. İnşallah hepsi kalite olcak yumoşlar

İnşallah canım İnşallah!!!! Peki buğünün işlem nasıl geçti? kaç tane yumurta topladılar? ve seni hangi doktor bakıyor? beni Aysun hanım[/QUOTE

İşlem iyi geçti çok şükür.7 yumurta toplandığını söylediler.eve geldim yatıyorum.toplama işlemine Aysun hanım girdi.doktorum Selman bey ama biliyorsun kontrollerime Aysun hanım ve Onur beyin girdiği de oluyor.birlikte ekip olarak çalıştıklarını söylüyorlar.

Kızlar kafam karıştı..genelde iğneyı saatım 16.00 şimdi saat değişti ya...bi saat önce oluyor yani...hani yeni saata göre mı yapıcam eski mi?

Kızlar merhaba ben bugun yeni transfer oldum eve geldim yatıyorum ama kızlar sağ ya sola dönmem de sıkıntı olurmu lütfen yardımcı olurmusun

Hayi
Kızlar merhaba ben bugun yeni transfer oldum eve geldim yatıyorum ama kızlar sağ ya sola dönmem de sıkıntı olurmu lütfen yardımcı olurmusun

Hayırlı olsun transferin..tabiki saga sola donebilirsin. sürekli bi tarafa yatma zaten kan akışı olsun rahme 2-3gün hareketlerine dikkat et..sonra günlük hayatına donuyosun tabiki çok yormadan kendini..inşallah tutunur bebeğin

Hayi

Hayırlı olsun transferin..tabiki saga sola donebilirsin. sürekli bi tarafa yatma zaten kan akışı olsun rahme 2-3gün hareketlerine dikkat et..sonra günlük hayatına donuyosun tabiki çok yormadan kendini..inşallah tutunur bebeğin
Saol canim allah razı olsun cvp verdiğin için donsemi donmesemi diye ne yapacam bilemedim yatıyorum canım eşim yemeği mi getiriyor yanıma o bakiyo bana da

Saol canim allah razı olsun cvp verdiğin için donsemi donmesemi diye ne yapacam bilemedim yatıyorum canım eşim yemeği mi getiriyor yanıma o bakiyo bana da

Ilk 48 saat önemli diyolar jel kullaniyosan yaptıktan sonra yürüyüş te yapiliyo biraz zaten..biraz sağa biraz sola dönerek gecircen artık ilk 2-3günü..yanında biri olması iyi cnm.hayirli haberlerini alırız inşallah

Ben gonalf e bugun baslicam insallah sonunda muradimiza ereriz
ben de seninle aynı tarihte gonalf'a başladım canım bugün tekrar kontrolüm var. Beni nasıl süreçler bekliyor hiç araştırmıyorum kafam karışmasın diye ama bugün itibariyle bu konuyla takipteyim artık :)

Kızlar ben dün transfer oldum dün gece lavaboya gittiğimde idrarda biraz acıma ve sabah tekrar gittiğimde gene acima korkuyorum bana bi yardimci olurmusun ne yapmalıyım yada bu bi benim başıma geldi

Transfer tarihim belli oldu kızlar.yarın kısmetse transferim var.sonu güzel olur inş.

Transfer tarihim belli oldu kızlar.yarın kısmetse transferim var.sonu güzel olur inş.
hayırlı olsun canım bu 5 gün embriyosu mu olacak?
sana embriyo konusunda kim arıyor kim haber veriyor? benim cuma günü yumurta toplaması olacak çok korkuyorum 2 gün habersiz kalırım ve hafta sonu hiçkimse bakmayacak embriyolarımı (((

hayırlı olsun canım bu 5 gün embriyosu mu olacak?
sana embriyo konusunda kim arıyor kim haber veriyor? benim cuma günü yumurta toplaması olacak çok korkuyorum 2 gün habersiz kalırım ve hafta sonu hiçkimse bakmayacak embriyolarımı (((
Sağol cnm.benim de gecen cuma toplandı yumurtalarım.cumartesi sabahı embriyolog arayıp toplanan 7 yumurtamın 7 sinin de döllendiğini söyledi.pazar günü sizi aramayacağız.pazartesi arayıp yine bilgi vericek ve pazartesi itibariyle her an transfer için hazırlıklı olmam söylendi.evet 5. Gün Embriyosu olucak :) korkmana gerek yok pazar hariç her gün arayıp bilgi verdiler.

Back
X