• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

Canım Allaha çok şükür bugün 1624 çıktı.
Sen nasılsın?
Ay cok sevindiiimm...Darisi benim ve tum isteyenlerin basina. Tranfer gununu sayarsak bugun 7.gunum. sayiliyor muydu emin olamadim gerci. Erken gebelik testi yaptim. Bir sey cikmadi. Erkendir degil mi? Karamsarliga kapilmak istemiyorum. Gelismelerini heyecanla bekliyorum....

Ay cok sevindiiimm...Darisi benim ve tum isteyenlerin basina. Tranfer gununu sayarsak bugun 7.gunum. sayiliyor muydu emin olamadim gerci. Erken gebelik testi yaptim. Bir sey cikmadi. Erkendir degil mi? Karamsarliga kapilmak istemiyorum. Gelismelerini heyecanla bekliyorum....
сanım transfer günü sayılmaz bi de senin 3 gün embriyosu eğer doğru hatırlıyorsam. bu demek transferden 6 gün ve daha çok erken.

сanım transfer günü sayılmaz bi de senin 3 gün embriyosu eğer doğru hatırlıyorsam. bu demek transferden 6 gün ve daha çok erken.
Tamamen haklisin. Ay insan bilmiyor ki ne yaptigini... Sonradan bir daha dusundum ben de. Bos yere uzmusum kendimi. En azindan bugun icin. Destegin icin tesekkurler... Senin yavrularin keyfi yerindedir umarim...

Kizlar bnim bugun yumurtalarim toplandi 5 tanesini aldılar. Muhtemelen cumartesi filanda transfer olacak bu gece sabaha kadar korku ve heyecandan uyuyamadim halbuki korkulacak bisey yokmus anestezinin etkisinde kalip baya bi sacmalamisim . dua edin kizlar hepimiz icin hayirlisi olur insallah cok heycanliyim :) kanamam var hafif ve kasiklarim belim feci derecede agriyoe vajinal bi krem yazdilar onu bugunmu basligcam kullanmaya yoksa bugunden itibarenmi ?

Ben konya novafertilde yaptirdim doktorum fuat ali bey cok ilgileniyolar memnunum. Canim benim cok korkuyodum bende ama inanki abestezi ile yaptiklari icim bi uyaniyosunki olmuş bitmis hersey 1/2 saat yatiriyolar hastahanede ben 9:15 de girdim 09:35 gibi de cikmisim yaklasim 20 dakka filan suruyo sadece sonrasinda hafif kanaman oluyo ve adet sancin .

Himm bende konya medicana hastanesi Necati ozcimen E yaptıracağım neden orayı seçtin birde ne kadar tuttu neden derken yanlış anlama sebebin neydi yada nasıl karar verdin

Bir arkadasin tavsiyesiyle gittim ben . daha ilk deneyimim. Onunda ilkinde direk tutmus. İlaclarla beraber toplam 6 bin di sanirim. Benim. Senin nekadar ?

Bir arkadasin tavsiyesiyle gittim ben . daha ilk deneyimim. Onunda ilkinde direk tutmus. İlaclarla beraber toplam 6 bin di sanirim. Benim. Senin nekadar ?
enimde tüp bebeği 4 250 anlaştık ilaçlar ne kadar tutacak bilmem raporum yok bnm 1500 falan tutar dediler....hayırlısı inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz senin sorun neydi

Back
X