MART Kapıdan Baktırır bizede BEBEK yaptırır :)

peri4244

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
437
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Allah'ın izniyle gelin birlikte MART ayından ümit bekleyelim..İNŞAALLAH bu mart ayı bize uğurlu gelsin...:nazar:
SAT 3 MART :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimde sat 7 mart belnemeyen adet tarhdme bugün düns abah test yaptım fakat çıkmadı bugün yapsammı diye düşünüyorum Allahm hayırlsını sağlıklısını verir inaşallah

benimde sat 7 mart belnemeyen adet tarhdme bugün düns abah test yaptım fakat çıkmadı bugün yapsammı diye düşünüyorum Allahm hayırlsını sağlıklısını verir inaşallah

amin inşaallah rabbim herşeyin hayırlısını versin canım tüm isteyenlere de annelik duygusunu nasip etsin bizlere de inş:49:

başlıkla hiç alakam yok.. aman olmasında bi tane kızım var zaten..:16:

ama ben başlığı çok begendim :1: kolay gelsin :1:

allahım isteyen herkese nasip etsinnn... :49:

başlıkla hiç alakam yok.. aman olmasında bi tane kızım var zaten..:16:

ama ben başlığı çok begendim :1: kolay gelsin :1:

allahım isteyen herkese nasip etsinnn... :49:

çok saol canım.:49: aminn inşaallah rabbim evladını sana bağışlasın.. bizlere de en yakın zamanda evlat nasip etsin inşaallah dualarınızdan eksik etmeyin bizleri

teşekkür ederım mıde yanması ve ıdrar koyulaşması dışında hepsını yaşıyorum adetım normalde yarın olması lazım bakalım hayırlısı...

inşaaallah hamilesindir canım ya senin adına gerçekten heycanlandım şuan rabbim gönlüne göre versin inşaallah

selam kızlar...benim bat 17 mart...
8. ayım deniyoruz ama olmuyor bir türlü..4 yıllık evliyiz.artık olsa diyoruz..bu ay klomen kullandım.bakalım tuttumu görcez...

ben 5 aylık evlıyım ama hıç korunmadık çocuk çok ıstıyoruz

anladım canım inş olur en yakın zamanda. benim 6 ocakta 1 düşüğüm oldu malesef o zaman ilk denemede kaldım o ay.. ama şimdi düşükten sonra denedik olmadı inş bu ay olur :18:

inşaallah tutmuştur canım hamiş haberini alırız inş klomen ne ?

yumurtlamayı uyarıcı ve arttırıcı bi ilaçç.tedavi sürecinin ilk aşaması.eşimin sperm değerleri iyi çıkmıştı.o yzden benim yumurtlaraları uyarmaya karar verdi doktorum.5 gün kullanıyorsun.günde iki defa.ama tabi kullanmadan önce vajinal muayene şart.kist mist olmıcak.adetin 5. günü başlanıyo.11. gün doktora gidiyorsun.yumurtan büyümüş mü die bakıo.gerek görürse çatlatma iğnesi yapıo ve sana ilişki günü söylüyo doktorun..epey bi anlattım.ancak ben ilaç aldıktan sonra doktora gitmedim.ilişki günü falan kafamıza göre takıldık.ateş ölçerek yumurtlama gününü bulmaya calıştık..
ee siz anlatın kendinizi

Back
X