Kızlar size sürecimi şöyle anlatayım bat22 Şubat dr 24 şubatta gittim ilgisiz ve çok kötü bir dr.onu belirteyim.bana klomen verdi gönderdi adetin gecikirse gelirsin dedi.eve geldim klomeni zaten aylardır kullanıyordum.yine bildiğim şekilde sabah akşam aldım sonrası Allah’a emanet vücudumu tanıyorum yumurtlama gününü biliyorum artık 5mart sancılarım başladı ağrılı oluyor ovulasyon dönemi bende o günü ilişki oldu ertesi gün de sancılar yoğundu daha sonra 7marta tekrar ilişki oldu o günde sancım bitti yani yum gerçekleşmişti kesin olmamakla birlikte 6mart ovulasyon günümdü.tekrar ilişki bir hafta sonra oldu veeee belirtilerim başladı önce iğne batması gibi vajinada sızı oldu sonra uykusuz geceler çok ağır grip oldum. Hiç olmayan kabızlık oldu beni en çok şüphelendiren bu belirti oldu.daha önce hamileliliğim olmultu ve yaşadığım tek belirti kabızlıktı.bende asla öyle bir sıkıntı olmaz normalde akşam normal Hcg testi yaptım bir saat sonra 2çizgi belirdi beklediğinden dolayı diye düşündüm önemsemedim ve dün yani 16 martta sabah namaza uyandım ve erken gebelik testiyle pozitif i gördüm

Şimdide tatlı tatlı belirtilerle devam ediyoruz.kan tahlilinide 22 marta yapmayı düşünüyorum.henüz kimseyle paylaşmadım eşimde bilmiyor.sizinle paylaşmak istedim rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin