kafamçokkarıştıkızlar bugün aşılamanın 8.günü ve idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belirgindi ne olur bana yardım edin sizce sonuç nedir?kafamçokkarıştı:uhm:
yeşbü canım senin kistin erimişmiydi. dr. sana hangi protokolu uyguluyor.tüplerinde sorun varmıydı
elifcim tebrikler tanımıyorum ama yinede allah analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah allah bızede versin bende ikinci aşılama için reng olmayı bekliyorum 4 nısanda test yaptırdım negatif cıktı inşallah her isteyene versin herkes tatsın bu duyguyu ben tatmadım ama güzel diyorlar benim esiminde ileri hızlısı yoktekrardan tebrikler
a.s.
arkadaşlar bu arada bende tüp bebek yaptırdım. yaptıran arkadaşlara sorum olacaktı.yaptırdıktan sonra herhangi bir belirtisi oluyormu hamilelik yani beni aydınlatırsanız sevinirim.tşkr ederim
selam
biraz erken yapmışsın bu kadar erken zamanda alınan sonuçun özellikle idrar testide söylemel zor.
şimdi 12.gün kan testi yapman gerekiyor.en doğru zamanda doğru sonuç ve doğru tanım için .vücudunda bcg da bir artış var gibi bunun gebelikten mi yoksa ilaçlardan mı oluştuğunu şu durumda bilemeyiz. seni ne umutlandırmak nede umutlandırmamak isterim.
inşallah hamişsindir. 12 gün burada okuruz.
hadi bakalım hayırlısı
kızlar benımde buun aşılamanın 15.gunu hala bekliyorum adet olcak gbia hafi ağrılarım ve karın şişliğim var sanırım yine olmadı :çok üzgünüm:
ilk aşılamamda aşılamanın17.gunu adet Olmuştum ozaman kan sonucu kötü olunca çok ağladım diye budefa 12.gun kantestine gitmedim bekliyorum bakalım kısmet..
ne umutluyum nede umutsuz..
ze_nannn hiç ümitsizliğe kapılma her seferinde aynı şeyler olmaz.Bende bazı arkadaşlar bilir hep adet ağrısı çektim ama mutlu son oldu korkma seninde tutar inşallah.Kendini iyi yada kötü diye hiç birine kaptırmaa.s.
saol cnm cevp için
işte dedim ya ne umutluyummmm nede umutsuzzzzz
bakalım şey diyorum idrar testş yapsam yarın sabah çıkarmı eğer varsa
çünkü aşılamanın 16.gunu oluyor... :1no2:
gerçi geçen ayki aşılmamda 17 .gun adet olmuştum benneyaptımki
en son idrarda belli olur gebelik bence sen kan testi yaptır (b-hcg) daha kesin sonuç olur.Hadi bakalım seninde iyi haberini alırız inşalllah:dance:
inşallah cnm saol
ozamn 17.gune kadar beklim aet olmzssam kan testine giderim :)
Canım sen niye yaptırmıypsun testini bence bugün yaptırmalısın çünkü zamanıdır 17.günü beklendiğini hiç zannetmiyorum bence hemen yaptırbana dr 14.gün yap belli olur dedi boşuna strees yapıyosungit yaptır ve kurtul...a.s.
Canişim aşılama sperm problemi olanlarda çok yeterli bi işlem değil, aşılama ilişkiden çok farklı değil çünkü, o spermlerin yumurtaya kadar ulaşıp dölleyebileceğine ihtimal vermemiştir doktor belki ama varikosel varsa ameliyatla düzelebiliyomuş sperm durumu ameliyat önermedimi ürolog doktor
kuzi merhaba uzun zamandır girmediğimden görmedim mesajını. cevap verdiğin için teşekkürler. şimdi başka bi doktora daha gidiyoruz, o da tahliller istedi falan. bakalım çarşambaya sonuçlar çıkmış olacak ve görüşeceğiz, ne diyecek bu seferki doktor bilimiyorum.ama hayırlısı artık.
çok rahat umutsuzluğa düşülecek bir süreç bu süreç, allahtan herkese güç ve kuvvet diliyorum. umarım hepimizin dileği gerçek olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?