Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canm ins bu aylar gebe kalmakk kolay oluyomus bizde 17 aydir mutlu haberi bekliyoruz ama hus:ran Rabbim en yakin zamanda isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin :) benimde 4 gunum kaldi ay basina ins.bu ay tutmustur bebisimslm kızlar.
Bi topiğimiz doldu hadi buyrun burda buluşalım:)) inşallah bu ay hepimize uğurlu gelsin karınlarımız bebişle dolsun inş.peşpeşe haberler verelimm...![]()
Ins canm ins bu aylar gebe kalmakk kolay oluyomus bizde 17 aydir mutlu haberi bekliyoruz ama hus:ran Rabbim en yakin zamanda isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin :) benimde 4 gunum kaldi ay basina ins.bu ay tutmustur bebisim
inşşşşşş.. aminnnn.tedavi falan oldun mu bi sıkıntımı var pekiii.inş.en yakın zamanda rabbim isteyen herkese versinn.benimde her ayın 2si ama geçen ay 4ünde oldum bide bu ay 28 çekio ya sanırım ayarlayamıcaz onun için test yapmak için bekleyebilirim.çalışmalar nasıl gitti kaç yıllık evlisin
canım bende 10 aydır bekliyorum 2 günüm kaldı adete. 1 mart . Umarım bende artık alırım bu hayırlı haberi. Inşallah dediğin gibi bebis bu ay gelir.slm kızlar.
Bi topiğimiz doldu hadi buyrun burda buluşalım:)) inşallah bu ay hepimize uğurlu gelsin karınlarımız bebişle dolsun inş.peşpeşe haberler verelimm...![]()
Bende 10 aydır bekliyorum canım hep hüsran gitgide daha zor oluyor. Gerçekten rabbim herkese nasip etsin çok zor. Benimde 2 günüm kaldı ama hiçbir belirtim yok. Sende var mi birşeylerIns canm ins bu aylar gebe kalmakk kolay oluyomus bizde 17 aydir mutlu haberi bekliyoruz ama hus:ran Rabbim en yakin zamanda isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin :) benimde 4 gunum kaldi ay basina ins.bu ay tutmustur bebisim
Bende bu ay hamile kalmak istiyorm mart ayi kediler için ama inşallah bizede uğur getirir))
canım bende 10 aydır bekliyorum 2 günüm kaldı adete. 1 mart . Umarım bende artık alırım bu hayırlı haberi. Inşallah dediğin gibi bebis bu ay gelir.
Bende 10 aydır bekliyorum canım hep hüsran gitgide daha zor oluyor. Gerçekten rabbim herkese nasip etsin çok zor. Benimde 2 günüm kaldı ama hiçbir belirtim yok. Sende var m
Bende de bi belirti yok sadece gogsum cok agriyo canm hayirlisi olsun ins.. bebisilerimz tutunmustur bu ay
Kac tane doktora gitim canm hic biri sorun olmadini soledi bide bu mahalle ebeleri oluyo ya oraya goturdu annem rahmimin egri oldugunu soledi canm ebe ondan olmuyomus duzeltti bitkisel bi lapa yapti karnima sardi icim temizlendi resmen acaip iltihap geldi 17 aylik evliyim canm hic korunmadik cocuklari cok seviyorum cunku:) hemen bebek istedim bakalim hayirlisi bakim umutla bekliyoruz
Bende bu ay hamile kalmak istiyorm mart ayi kediler için ama inşallah bizede uğur getirir))
canım bende 10 aydır bekliyorum 2 günüm kaldı adete. 1 mart . Umarım bende artık alırım bu hayırlı haberi. Inşallah dediğin gibi bebis bu ay gelir.
Bende 10 aydır bekliyorum canım hep hüsran gitgide daha zor oluyor. Gerçekten rabbim herkese nasip etsin çok zor. Benimde 2 günüm kaldı ama hiçbir belirtim yok. Sende var mi birşeyler
Canım beni güldürdün vallabende çok istiyorum gerçekten
yordu beni bebis şimdiden
doktora falan gittin mi canımm 10 ay uzun bir süre çünkü.
slm kızlar.
Bende 10 aydır bekliyorum canım hep hüsran gitgide daha zor oluyor. Gerçekten rabbim herkese nasip etsin çok zor. Benimde 2 günüm kaldı ama hiçbir belirtim yok. Sende var mi birşeyler
Canım beni güldürdün vallabende çok istiyorum gerçekten
yordu beni bebis şimdiden
hadi ya inş.sorun kalmamıştır oda geçer inş.bebeişlerimiz olur bende çok istiyorumm bebeğim olsunnn olacak inş.seninde benimde.
olsun bizde kedilere takılalım birşey olmazz anımız kalır mart ayında hamile kaldık falan diye![]()
Yorulmk yokkk daha devam onunda vardir bi zamani nekdrdr istysn canim :)
ben burdayım:):)
16 aydır bebek istiyoruz.henüz olmadı maalesef
gittim canım ben ilk 4 ay olmayınca hemen gittim prolaktin yüksek çıktı eşiminde hız sorunu vardı o sorunları çözdük şükür eylülde hiç sorun olmadan yla koyulduk şuan hiçbir sıkıntımız yok geçen ay tekrar karar verdik rahim filmi çektirdik prolaktin ölçldü hiç birşey sıkıntılı çıkmadı yani. bu ay serephone kullandım yumurta takibi yapıldı 3 tane yumurtam vardı 1 i çatlamış 2 si çatlamak üzere 26 mm 21 mm 20 mm dedi doktor iğneye gerek görmedi. % 50 dedi şansımız umutluydu çok mutlu oldu. şimdi adetime 2 gün var ama hiçbir belirtim yok((((
sen ne kadardır istiyorsun canım durum ne??
Yorulmk yokkk daha devam onunda vardir bi zamani nekdrdr istysn canim :)
Dmi ama yaaa inşallah bu ay basarir kediler unvanina girerz
Bende burdayim 10 aydir istiyoruz bizde ama bende pko var 3 gundurde lekelenmem var hayirlisi artik bekliyorum simdiklik
hoşgeldin canım.olur inşallah sıkıntı ne peki?
tama işte sıkıntılar bitmiş rabbim inş.bu ay bekletmeden verir umutlarımızı kırmazz.habaer ver bizede duruma göre 2 gün fazla bişi yok inşallah gelmez kırmızılarda oluruz böyle
bende temmuzdan beri korunmadık ama taşınam işlerimiz falan oldu üzerine pek düşümedik dikkat etmedik yani kısmet bakalım.
aynen öyle canım rabbim ol dicek olacak inşş.6 ay falan benimm.
aminnn inşşşşşşşşşşşş.
hoşgeldin canım hayırlısı inşallahh.canımmm
canım inşallah dediğin gibi olur yarın büyük gün bakalım neler olucak belirti de yok bende hiç nasıl olucak bilmiyorum