- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
- Konu Sahibi mavideniz93
-
AMİN CNM İNŞ YAŞubatta başladım. Dondurulmuş embriyo transfer yaptırdık. 1 ay tedavim sürdü. Pozitif ı gördük. Çıldırdım çok sevindik. Sonra bu pozitif yavaş yavaş gerilemeye başladı . Kimyasal gebelik oluşuyormuş. Kısmet olmadı.
Bu arada çok defa klomen ler var 3 defa gonal f deneyimi
3 aşılama deneyimigeçen sene 1 tüp bebek deneyim var .
1 kist ten 1 de rahimde ameliyat oldum.
Allah isteyen herkese nasip etsin
mrb canım tüp bebekte ilk denemem benim 27 martta kontrol var transfer günüm belli olacak inş yumurta toplamadan önce ben gonal f kullandım kendim göbkten vurdum iğneyi ama diyerlerini bilmiyorum bu arada kaç yaşındasın ve nerde yaptırıyorsun tüp bebeğiMerhaba bende 6 ay klomen ve 3 aşılama sonrası yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum. Bakalım. Hayırlısı olur inşallah. Eşimde de bende de bi sorun gözükmüyor fakat neredeyse 5 yıldır korunmuyoruz fakat yinede olmadı. Doktor gonal f .tetradox.folibol verdi.bunları ilk kez kullanıcam.daha önce kullanan varmi
cnm sen tekrar düşünüyormusun tüp bebekAMİN CNM İNŞ YA
Sanırım bana sordun. Gücümun yetigi kadar deneyeceğim. Ama şu ara psikolojim hiç iyi değil. En az 1 yıl ara veririm diye düşünüyorum. Kısmet bakalım.cnm sen tekrar düşünüyormusun tüp bebek
Tüp bebek yaptırdın ve artık tuttu ise artık norma bir hamileden farkın yok. Çünkü bi sorun çıkmazsa bir sonraki adet dönemine hamileliğin belli oluyor . Ayrıca zaten nerden baksan 1 haftalık bebek koyuyorlar . O yüzden adet tarihini söylüyorsun ...ben bişeyi merak ediyorum şimdi hamile kalınca gün hesaplamak için son adet gününü soruyorlar ya biz transfer gününümü söyleyeceğiz yoksa adetmi açaba merak ediyorum bilgisi olan varmı
hmm anladım canım tsk ederim bakalım inş tutarda benim ilk denemem ama cok korkuyorum ya tutmazsa diye stres yapıyorum benim daha önceden olacaktı transfer ama rahim duvarı ince olunca 1 ay ertelendi şimdi 27 martta transfer günüm blli olacak ve günler geçmek bilmiyor bu stres yüzünden kurdeşen oldum valla oda geçmiyor bi türlü :)Tüp bebek yaptırdın ve artık tuttu ise artık norma bir hamileden farkın yok. Çünkü bi sorun çıkmazsa bir sonraki adet dönemine hamileliğin belli oluyor . Ayrıca zaten nerden baksan 1 haftalık bebek koyuyorlar . O yüzden adet tarihini söylüyorsun ...
evt sana sordum cnm inş her şey gönlünce olur tatlım bol bol dua kendin iyi hissetmen cok önemli tabi ne zaman hazır hissedersen o zamn tekrar dene allah nasib etmeyeceği şeyi umut ettirmezmiş hiç bi zaman isyan etmiyeceğiz allahım ol derse oluverir o zamn bu günleri gülümseyerek hatırlarız inşSanırım bana sordun. Gücümun yetigi kadar deneyeceğim. Ama şu ara psikolojim hiç iyi değil. En az 1 yıl ara veririm diye düşünüyorum. Kısmet bakalım.
inş imtihanını isyan ederek geçirmezsin sınavını güzelce ver inş bol bol dua edeceğim senin için burdaki herkesin endince sorunu var ama dermanı olmayan dert vermez rabbimİyisallah canım. Rabbim isteyen herkesin gonlundekini nasip etsin inşallah. Yoruldum biraz maddi manevi . Hala durumun içindeyim. Şimdide gebelik oranı 20 ye düştü . Pazartesi günü yine gidicem . 0 olmasını bekliyoruz sonra düşük yapıcam. İmtihan dunyasi . Bir imtihan içindeyiz . Allah herkese yardım etsin
32 yaşındayım canim ankara gazı de yaptırıyorum. Hayırlısı olur inş.mrb canım tüp bebekte ilk denemem benim 27 martta kontrol var transfer günüm belli olacak inş yumurta toplamadan önce ben gonal f kullandım kendim göbkten vurdum iğneyi ama diyerlerini bilmiyorum bu arada kaç yaşındasın ve nerde yaptırıyorsun tüp bebeği
İNŞCANIM32 yaşındayım canim ankara gazı de yaptırıyorum. Hayırlısı olur inş.
Sağolasin canım. İyisallah tutunur. Tedavin hayırlısıyla sonuçlanır.inş imtihanını isyan ederek geçirmezsin sınavını güzelce ver inş bol bol dua edeceğim senin için burdaki herkesin endince sorunu var ama dermanı olmayan dert vermez rabbim
Cnm durama göre değişiyor benim 1bucuk hafta sonrA toplandı sonrA 3. Gün aradılar transfer için tabi olmadı transfer benim rahim inceymiş 1 ay ertelendiMerhaba arkadaşlar.yumurta toplamaya tahmini ne zaman başlıyorlar.birde toplamadan sonra döllenme için kaç gün bekliyorlar
sağol tatlım inş bol bol bebekli olurHayırlı olsun topiğin bol hamişli olsun canım inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?