mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ben yeni buldum bu siteyi. temmuzda 3 yıllık evli olacağım inşallah. şimdiye kadar çocuk hep uzak geldi bize, hep bişeyler daha düzgün olsun, maddiyatı iyice oturtalım dedik ama artık baktım hiçbişeyin sonu yokki çocuk büyür gider. benimle e vlenenlerin 2. çocuğu oluyor, düğününe gittiğim insanlar hamile. bide galiba annelik hormlonlarım azdı:) Allah yoluna koyar heralde çocuk bereketiyme gelir.

tabi canım bebek bereketiyle gelir derler
biz de aynen sizin gibi aman şu bi bitsin, aman şu bu yoluna girsin, aman şöyle aman böyle diy diye geçirdik 2,5 seneyi, sonra bıraktık korunmayı ama bu sefer de bebiş naz yapmaya başladı. sanırım o da acısını çıkarıyo yerimseniben
inşallah Allah gönlüne göre verir :Saruboceq:

AZİZE BİR GUN VAR ARAMIZDA KUŞ
İNŞŞŞ BIRER GUN ARAYLAVERIRIZ GUZEL HABERİ
ÇAĞLAYANÇİÇEKLEDE BIR GUN VARDI ARAMIZDA ONUN BEBİŞİ GÖBÜŞÜNDE BEN HALA BEKLIYOM MELEĞİMİ

ayy benimkide naz yaparmıki? yapmasın nolur. benim eşimde işten çıktı, sınava çalışıyor ama ben devlet memuruyum hiç yoktan iyidir.

AZİZE BİR GUN VAR ARAMIZDA KUŞ
İNŞŞŞ BIRER GUN ARAYLAVERIRIZ GUZEL HABERİ
ÇAĞLAYANÇİÇEKLEDE BIR GUN VARDI ARAMIZDA ONUN BEBİŞİ GÖBÜŞÜNDE BEN HALA BEKLIYOM MELEĞİMİ

yaaa evet tatlım boshayallersmile seninde bugünler yumoş zamanın iyi değerlendir kuşum :kedi:

ayy benimkide naz yaparmıki? yapmasın nolur. benim eşimde işten çıktı, sınava çalışıyor ama ben devlet memuruyum hiç yoktan iyidir.

inşallah naz yapmaz senin bebişin çabucak gelir canım
kafana takma daha yeni başlamışınız çalışmalara yerimseniben
yaş kaç bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…