aammiinn...
hamişsin işte yaaa...ben bişey biliyom ki sölüyom...hemde kız doğuracan...artık çift çizgiyi görünce benide görecen ama..aha bu kadar insan şahit...şahit misiniz...ne istesem ne istesemmm??sositosositodelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aammiinn...
hamişsin işte yaaa...ben bişey biliyom ki sölüyom...hemde kız doğuracan...artık çift çizgiyi görünce benide görecen ama..aha bu kadar insan şahit...şahit misiniz...ne istesem ne istesemmm??sositosositodelikafadulden
Kızlar ben malesef bebeğimi düşürdüm :sinifsinif:, sabah benim için dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, nasip değilmiş demek ki, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok mafoldumben
Allah kocişimle bana sağlık versin yeter ki, yine yapıcaz inş. :Saruboceq:
Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin canlarım :Saruboceq:
tamam..bende hem wc,hemde sigara molasına didiyim..görüşürüz yavrularımmmm
Kızlar ben malesef bebeğimi düşürdüm :sinifsinif:, sabah benim için dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, nasip değilmiş demek ki, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok mafoldumben
Allah kocişimle bana sağlık versin yeter ki, yine yapıcaz inş. :Saruboceq:
Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin canlarım :Saruboceq:
kimse yok muuu hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
selam ben geldim şimdi
hoşgeldin canımm ya ben de kimsecikler yok die gidiyodumm aklinialirimsmile
valla yeni okuldan geldim bütün haftanın yorgunluğu üzerimde ama cuma diye mutluyum biraz kafa dinliycez bu sayade.bu aralar çoook yoğunuz bizde malum bayramlar yıl sonu gecemiz falan çok yorucu o yüzden.bebek yapcak halim kalmıyoooo:kedi:
ahhh canım bugün ben de aynı duygularla bitirdim günü okulda olmayı istemiyordummm hiç ama mecbur iştee kaçta çıkıyosunEve gitmek istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kafamçokkarıştı
hadi yaa, bari haftasonu bebiş yap... :ecrin_bebek:
hülya senin günün yakın dı di mi?var mı bi belirti?