mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hamişsin işte yaaa...ben bişey biliyom ki sölüyom...hemde kız doğuracan...artık çift çizgiyi görünce benide görecen ama..aha bu kadar insan şahit...şahit misiniz...ne istesem ne istesemmm??sositosositodelikafadulden

KIZZZZZZZZZZZZZ BEN ŞAHİDİM İSTEDİĞİNİ DEEEE

BİDEEE BEN NEZMAN KALIRIM ONU DEEEE
SENEYE SONRAKİ SENE 5 SENE SONRAA :1shok:kafamçokkarıştı

hamişsin işte yaaa...ben bişey biliyom ki sölüyom...hemde kız doğuracan...artık çift çizgiyi görünce benide görecen ama..aha bu kadar insan şahit...şahit misiniz...ne istesem ne istesemmm??sositosositodelikafadulden

Ayy kız çatlağın önde gidenisin sen...Ne istiyorsun benden peki...
Neyse ben çıkıyorum...

Kızlar ben malesef bebeğimi düşürdüm :sinifsinif:, sabah benim için dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, nasip değilmiş demek ki, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok mafoldumben
Allah kocişimle bana sağlık versin yeter ki, yine yapıcaz inş. :Saruboceq:
Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin canlarım :Saruboceq:

Canımm çok üzüldüm hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki üzme sakın kendini. demek ki sağlıklı bir bebek olmayacaktı. inşallah Rabbim tez zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin canım :Saruboceq:

ben şahitim ama beni de görücen :jeyyar: :jeyyar:

kızlar ben buralaradayım ama katılamıyorum işlerim yoğun bugün :(

tamam..bende hem wc,hemde sigara molasına didiyim..görüşürüz yavrularımmmm

Nazzooo sen herkez hakkinda bir öngörüde bulunuyorsun adinda nam salmis masallah hep biliyorsun diye :1shok: Vallahi bende isterim nezaman hamile kalacagimla ilgili bir öngörü rahat birakmam seni bilesin :jeyyar:

Kızlar ben malesef bebeğimi düşürdüm :sinifsinif:, sabah benim için dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, nasip değilmiş demek ki, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok mafoldumben
Allah kocişimle bana sağlık versin yeter ki, yine yapıcaz inş. :Saruboceq:
Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin canlarım :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm off ne zor ama elden ne gelir allah bir an önce yaşama sevincini geri versin çabuk toparlan emi çok geçmiş olsun canımma.s.

valla yeni okuldan geldim bütün haftanın yorgunluğu üzerimde ama cuma diye mutluyum biraz kafa dinliycez bu sayade.bu aralar çoook yoğunuz bizde malum bayramlar yıl sonu gecemiz falan çok yorucu o yüzden.bebek yapcak halim kalmıyoooo:kedi:

Eve gitmek istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kafamçokkarıştı

valla yeni okuldan geldim bütün haftanın yorgunluğu üzerimde ama cuma diye mutluyum biraz kafa dinliycez bu sayade.bu aralar çoook yoğunuz bizde malum bayramlar yıl sonu gecemiz falan çok yorucu o yüzden.bebek yapcak halim kalmıyoooo:kedi:

hadi yaa, bari haftasonu bebiş yap... :ecrin_bebek:

Eve gitmek istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kafamçokkarıştı
ahhh canım bugün ben de aynı duygularla bitirdim günü okulda olmayı istemiyordummm hiç ama mecbur iştee kaçta çıkıyosun
hadi yaa, bari haftasonu bebiş yap... :ecrin_bebek:

vallaa artık biz ve şansımız zaten günlerimin de sonuna geldik bu ay bakalım ne olcakkk kırmızılar gelmese bariii

hülya senin günün yakın dı di mi?var mı bi belirti?

nazocum adet olcak mışım gibi sanki gögüsler fora ağrılı ve şişkin,bel ve sırt ağrısı,yorgunlukk ,sabahları gözümü açamıyorum gözü kapalı gidiom okulaaaa bide arada içimde sağ tarafta bişiyler kıpırdıyo ara araa pıt pıt bişiy atıyo gibi gazım vardır belkiiikaydirigubbakcemile3

Back
X