• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kızlar bu uzayan akıntı yumurta çatladıktan sonramı gelir çatlamadanmı...Benimki hala çatlamadı ama 3 gün oldu ara ara geliyor...

Ne yapacaksın kuşum mecbur kandıracağız yeri geldimi ama hele bir hamiş kalayım soracam ben ona...

banada yaaa saçımla çok uğraşıyom....

Bana duş almak değildenduştan çıkınca o saçımı taramak çok zor geliyor...[/QUOTE]

arkadaşım kıvırcık ya saçın ondandır. benimde kurutup şekillendirmek zor geliyo.. bi de örtmen arkadaşlar alıştı bakımlı olmama...sanki saçımı düzeltmesem anlıcaklarmış gibi geliyo....bayanssulusmile

Vallah benim adetim bittikten sonra hemen başladım...1 dolu 1 boş olarak...Doktorun verdiği günlerde aynı denk geliyor...Adetime 1 hafta kalana kadar devam...

sezencim bak bu son fotolarımdan....öteki 7 ay önce felandı....ama biraz kilo aldım...hamiş olursam diye kıpırdamaya kıpırdamaya......nirvanaya ulaşcam valla....CADIARZU

Kızlar benim şimdi sağımda sadece yumoşum varya o nedenle bir süre sırtüstü sonra sağıma yatayım dimi...

Back
X