Bence en az üc gün beklemelisin canim. Sahsen ben adetim en az 3 gün gecikmedikce yapmamayi düsünüyorum. Negativ görmekden cok korkuyorum.
:roflol:denemeye değer...bence sen kocişi özlemişsin...:jeyyar:
yazarım şekerim yerimsenibenazizecim benide mayısın 13ne yazarmısın inş.uğurlu geliropuyorumnanaktan
hoşbuldum çukulatam yerimsenibenHosgeldin güzelim...
eeee sende iş çıkışı al :icecream: kız 2güncük kalmış delikafaduldenaman Allahım listede zirveye doğru çıkıyorum...eyvahedigeldismile..iyi ki işteyim bugün azize yoksa çoktan test yapardım...anaaa bi dakka ya..şansa bak bugünde yarında pazar da tatil...nöbetçi eczane ara işin yoksa...delikafadulden
hoşgeldin tatlım:içelim:
aslında bende bu ay nedense kesin hamile olmadığımı düşünüyorum..walla adetin 3 gün geçmesini bekleyemem çatlarım heralde..zaten içimde bi his..benim kırmızıların eli kulağında...eğer geleceklerse ben test yapmadan önce gelsinlerde bari tek çizgi görmeyem...akannehir
yokk kiz ben seviniyordum hatta 5 gün dinlenecegeim diye :roflol:
dabi...dabi....:roflol: eee hadi bari madem işe koyulcan...bekletme bari yumurtaları yaa:jeyyar:delikafadulden
saat 18e kadar calismaliyim ozamana kadar gecmez dimi yumurtlama eger oluyorsa eyvahedigeldismile
Amin canım...Allah bizlere o günleride yaşatsın...:Saruboceq:kızlarrrr ben geldim...hadi toplaşalım..kaynatalım...sorulara cevap,dertlere derman olalım..bu arada Allah hepücüğümüze elinden tutup 23 nisan bayramına götürecek,bize pamuk şeker,patlamış mısır,balon vs. aldırarak bi sürüü masrafa sokacak çook tatlı..çook sağlıklı bebişler nasip etsin..amin..Hayırlı cumalar..
çatlak nazobayanssulusmile
ben demiştim..herkes tek tek hamiş olup gitcek..ben bu topicte yapayalnız böle tek başıma kalcam.:çok üzgünüm:nerdesiniz ...beni bu topicin bekçisimi sandınız üleeeeennnnnnnnnnn:roflol:
İyiyim canım sen nasılsın...Bebiş nasıl canım...Gördünmü bebişini...
Canım bişey soracağım sana...Senin akıntın varmı kuşum...Varsa nasıl akıntın...
Hoşgeldin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?